![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 2213 Регистрация: 20-March 11 Пользователь №: 27928 ![]() |
Добрый день. Подскажите пожалуйста, я ФЛП на 2 группе. Занимаюсь торговлей через интернет магазин, наемных работников не имею. Помиимо отчета по единому налогу и ЕСВ нужно ли мне сдавать отчет 1-ДФ? Этот листок надо развешать на дверях Каждой налоговой(можно все двери заклеить)
Прикрепленные файлы
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 7 Регистрация: 21-July 14 Пользователь №: 35391 ![]() |
Этот листок надо развешать на дверях Каждой налоговой(можно все двери заклеить) Спасибо большое, но у меня вообще нет опыта в данном вопросе, поэтому не могли бы вы дать хоть один пример при котором сдаеться отчет 1-ДФ единщиком на 2 группе. Просто как я понимаю, то мне его сдавать не нужно. Но возможно я не прав. |
|
|
![]()
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 2213 Регистрация: 20-March 11 Пользователь №: 27928 ![]() |
Спасибо большое, но у меня вообще нет опыта в данном вопросе, поэтому не могли бы вы дать хоть один пример при котором сдаеться отчет 1-ДФ единщиком на 2 группе. Просто как я понимаю, то мне его сдавать не нужно. Но возможно я не прав. 1.2. Дія цього Порядку поширюється на юридичних осіб (їх філії, відділення, інші відокремлені підрозділи), фізичних осіб, нерезидентів або їх представництв, які незалежно від їх організаційно-правового статусу та способу оподаткування іншими податками зобов'язані нараховувати, утримувати та сплачувати податок з доходів фізичних осіб до бюджету від імені та за рахунок платника податку та є податковими агентами відповідно до норм Закону ( 889-15 ). http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z0960-03 Про затвердження форми податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (ф. N 1ДФ) та Порядку заповнення та подання податковими агентами податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку і сум утриманого з них податку НАКАЗ Если у вас нет найманых,то и обязаности......... НЕТ. |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 7 Регистрация: 21-July 14 Пользователь №: 35391 ![]() |
1.2. Дія цього Порядку поширюється на юридичних осіб (їх філії, відділення, інші відокремлені підрозділи), фізичних осіб, нерезидентів або їх представництв, які незалежно від їх організаційно-правового статусу та способу оподаткування іншими податками зобов'язані нараховувати, утримувати та сплачувати податок з доходів фізичних осіб до бюджету від імені та за рахунок платника податку та є податковими агентами відповідно до норм Закону ( 889-15 ). http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z0960-03 Про затвердження форми податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (ф. N 1ДФ) та Порядку заповнення та подання податковими агентами податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку і сум утриманого з них податку НАКАЗ Если у вас нет найманых,то и обязаности......... НЕТ. Большое спасибо. |
|
|
![]()
|
|
Внесу поправку(суть не меняется),Наказ ДПА просто новый
http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z0046-11 1.2. Дія цього Порядку поширюється на податкових агентів, а саме: юридичних осіб (їх філії, відділення, інші відокремлені підрозділи), самозайнятих осіб, представництва нерезидентів - юридичних осіб, які незалежно від організаційно-правового статусу та способу оподаткування іншими податками та/або форми нарахування (виплати, надання) доходу (у грошовій або негрошовій формі) нараховують (виплачують, надають) доходи фізичній особі та/або зобов'язані нараховувати, утримувати та сплачувати податок, передбачений розділом IV Кодексу ( 2755-17 ), до бюджету від імені та за рахунок фізичної особи з доходів, що виплачуються такій особі. |
|
|
![]()
|
|
А листочек тот,что в сообщении выше,все же надо распространить.Уж больно хорош.
|
|
|
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 104 Регистрация: 20-July 10 Пользователь №: 24113 ![]() |
Сроки сдачи годовых отчетов прежние остались ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 940 Регистрация: 7-November 10 Пользователь №: 25230 ![]() |
Чи необхідно ФОП платникам ЄП зберігати первинні документи та чи передбачена відповідальність за їх незбереження?
Опять 25 ?
Прикрепленные файлы
-------------------- Discendo discimus
|
|
|
![]()
|
|
Чи необхідно ФОП платникам ЄП зберігати первинні документи та чи передбачена відповідальність за їх незбереження? Опять 25 ? Здесь уже все пережевано http://chp.com.ua/forums/index.php?showtop...%EC%E5%ED%F2%FB |
|
|
Гость_Adriana168_* |
![]()
|
Гости ![]() |
Этот листок надо развешать на дверях Каждой налоговой(можно все двери заклеить) Простите за "опять 25". Но прочитала тут кучу ссылок - голова кругом. На текущий момент ФЛП на ЕН, покупающий товары (услуги) у другого ФЛП на ЕН подает 1ДФ или нет? Считается ли это показателем, подлежащем декларированию? |
|
|
![]()
|
|
![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 1239 Регистрация: 18-January 09 Из: Одесса это Украина Пользователь №: 7761 ![]() |
На текущий момент ФЛП на ЕН, покупающий товары (услуги) у другого ФЛП на ЕН подает 1ДФ или нет? Считается ли это показателем, подлежащем декларированию? Однозначно - да. С кодом 157. 1ДФ для того и сделан. -------------------- Скажи мне - "чей Крым?", и я скажу - кто ты.
|
|
|
![]()
|
|
Однозначно - да. С кодом 157. 1ДФ для того и сделан. Андрей,дайте ссылочку,пожалуйста, на норму ЗАКОНА где это записано.Только не письма (старого),разьяснения,а что то по серьезнее(НКУ,ЗУ,Приказ МФ,Налоговой) и по свежее.Можно отсюда,если найдется. http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z0228-14 |
|
|
![]()
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 1804 Регистрация: 2-June 05 Пользователь №: 14 ![]() |
Андрей,дайте ссылочку,пожалуйста, на норму ЗАКОНА где это записано.Только не письма (старого),разьяснения,а что то по серьезнее(НКУ,ЗУ,Приказ МФ,Налоговой) и по свежее.Можно отсюда,если найдется. http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z0228-14 Читайте п. 51.1 НКУ в новой редакции с 1 января. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Для тех кто хочет разобраться до конца прочитайте п.1.1. ПОРЯДКА
заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку.Там есть ТРИ ст.НКУ(только три случая)подачи 1 ДФ.при нажатии на синий цвет,открывается статья Кодекса.Найдите там наш Случай-покупка(выплата доходу)одним ФОН ЕП другому ФОП на ЕП. http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z0228-14 Сообщение отредактировал surprise - 05.02.2015, 10:35 |
|
|
![]() ![]() |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 22nd June 2025 - 16:02 |