Выбор КВЭД |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Выбор КВЭД |
13.09.2017, 07:24
|
|
Новичок Группа: Пользователи Сообщений: 1 Регистрация: 8-September 17 Пользователь №: 58724 |
Хочу зарегистрировать ФОП, не могу сам опредилитьь КВЭД для своей деятельности хочу фасовать в упаковку чисту морскую соль, а так же смешивать с эфирными маслами и так же фасовать. Помогите определить КВЭД
|
|
|
13.09.2017, 08:44
|
|
Старожил Группа: Опытные пользователи Сообщений: 2213 Регистрация: 20-March 11 Пользователь №: 27928 |
Хочу зарегистрировать ФОП, не могу сам опредилитьь КВЭД для своей деятельности хочу фасовать в упаковку чисту морскую соль, а так же смешивать с эфирными маслами и так же фасовать. Помогите определить КВЭД Возьмите два КВЕДа(для примера,можно еще поискать) 10.84 - Цей клас також включає: виробництво солі, придатної для споживання людьми (наприклад, йодованої солі), неденатурованої солі, придатної для безпосереднього побутового чи промислового використання (наприклад, як приправи чи консерванту для харчових продуктів) виробництво сумішей прянощів і сумішей приправ 47.29 - Цей клас включає: роздрібну торгівлю молочними продуктами та яйцями роздрібну торгівлю іншими продуктами харчування, не віднесеними до інших угруповань |
|
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 1st November 2024 - 01:09 |