![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 Регистрация: 12-October 11 Пользователь №: 29950 ![]() |
Доброго дня всім!
Допоможіть, будь-ласка, вирішити проблеми з перевіряючим! В нас невелика фірма (ТОВ), працівників тільки 5 чоловік. Ми зараз збираємо документи для оформлення дозволу в Держгірпромнагляді на виконання робіт з підвищеною небезпекою (зварювальні роботи, роботи на висоті, робота з електроінструментом). Робіт ми ще не виконували, але у нас в підряді виконували роботи інші фірми, які самі відповідали про дотримання правил охорони праці. Вчора без попередження до нас в офіс завітав представник Держгірпромнагляду для проведення оперативної перевірки на звернення якогось адвокатського бюро "Олег Марченко і К" (якщо хтось стикався з цим бюро - напишіть хто це, бо я їх зовсім не знаю?). Чи мають робити перевірку на зварнення цього бюро? Наскільки мені відомо, можуть робити перевірку на звернення прокуратури або МВС. Представник вимагав негайної подачі всіх документів по охороні праці на ТОВ. Я вимагав від нього офіційного переліку документів, але він відмовлявся його давати і казав, що я сам повинен знати які я йому зобовязаний надати документи. Чи правомірно це? Крім того, в нас немає зараз діяльності, а він вимагає велику кількість документів та журналів (десь всього біля тридцяти позицій!!!!!). Напишіть, будь-ласка, які документи по охороні праці обовязкові на малому підприємстві? |
|
|
![]()
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Общественники Сообщений: 350 Регистрация: 12-June 08 Пользователь №: 6799 ![]() |
Доброго дня всім! Допоможіть, будь-ласка, вирішити проблеми з перевіряючим! В нас невелика фірма (ТОВ), працівників тільки 5 чоловік. Ми зараз збираємо документи для оформлення дозволу в Держгірпромнагляді на виконання робіт з підвищеною небезпекою (зварювальні роботи, роботи на висоті, робота з електроінструментом). Робіт ми ще не виконували, але у нас в підряді виконували роботи інші фірми, які самі відповідали про дотримання правил охорони праці. Вчора без попередження до нас в офіс завітав представник Держгірпромнагляду для проведення оперативної перевірки на звернення якогось адвокатського бюро "Олег Марченко і К" (якщо хтось стикався з цим бюро - напишіть хто це, бо я їх зовсім не знаю?). Чи мають робити перевірку на зварнення цього бюро? Наскільки мені відомо, можуть робити перевірку на звернення прокуратури або МВС. Представник вимагав негайної подачі всіх документів по охороні праці на ТОВ. Я вимагав від нього офіційного переліку документів, але він відмовлявся його давати і казав, що я сам повинен знати які я йому зобовязаний надати документи. Чи правомірно це? Крім того, в нас немає зараз діяльності, а він вимагає велику кількість документів та журналів (десь всього біля тридцяти позицій!!!!!). Напишіть, будь-ласка, які документи по охороні праці обовязкові на малому підприємстві? держпромнагляд и охрана труда это такой орган который приходит на проверку и дает предписания которые должны выполнятся. Если предписания не выполнены то будете оштрафованы. Предприятию надо иметь кучу разработанных инструкций ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 1443 Регистрация: 17-June 10 Пользователь №: 23843 ![]() |
Есть интересный сайт и форум по охране труда - гляньте, может пригодиться, там ВСЯ нормативка
http://ohrantruda.com/forum/index.php?act=idx Сообщение отредактировал КЛЕР - 15.10.2011, 14:18 |
|
|
![]() ![]() |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 19th June 2025 - 20:55 |