IPB

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

 
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
> Новенькое в правилах проведения проверок,1917-й., Заливайте все изменения и реплики оптом и а розницу !
кот
сообщение 25.01.2017, 16:36
Сообщение #1


Старожил
*****

Группа: Опытные пользователи
Сообщений: 1176
Регистрация: 17-November 10
Из: Николаев.
Пользователь №: 25390



Правила проведения налоговых проверок претерпели серьезные изменения.

ГФС в письме от 17.01.2017 г. № 1005/7/99-99-14-03-03-17 приводит особенности изменения законодательства в плане организации фискальными органами проверок в 2017 году.
Функция контрольно-проверочной работы закреплено исключительно за контролирующими органами областного и центрального уровней, поэтому начиная с 01.01.2017 г. только этими органами может осуществляться организация и проведение документальных и фактических проверок (в т.ч. быть издан приказ о проведении, оформлено направление (удостоверение), составлен по их результатам акт (справка) и налоговые уведомления-решения, требования (решения) по уплате ЕСВ).
При определении сроков проведения документальных проверок, следует учесть изменения, внесенные в критериев принадлежности плательщика к категории крупных налогоплательщиков:
с 12 до 20 млн грн. увеличен показатель уплаты в госбюджет платежей, контролируемых ГФС, ;
с 500 млн до 1 млрд грн. увеличен критерий дохода от всех видов деятельности за последние четыре последовательных налоговых (отчетных) квартала;
в перечень субъектов добавлено постоянное представительство нерезидента.
Увеличен с 15 до 90 календарных дней срок, в течение которого при получении заявления с жалобой от покупателя контролирующий орган обязан провести документальную проверку продавца.
Изменен порядок применения штрафных санкций в случае нерегистрации налоговых накладных в ЕРНН, неисправления ошибок, допущенных во время указания обязательных реквизитов налоговой накладной, и выявленных контролирующим органом по результатам проверки, проведенной по заявлению покупателя (п. 1201.2 НКУ).
При проведении выездных документальных проверок следует учесть изменения по определению четкого порядка действий должностных лиц контролирующих органов в случае недопуска их к проведению такой проверки. В частности, в этом случае безотлагательно составляется в двух экземплярах акт, удостоверяющий факт отказа, с указанием заявленных причин отказа, один экземпляр которого вручается под подпись, сразу после его составления, налогоплательщику (уполномоченному лицу налогоплательщика).
Должностное (служебное) лицо налогоплательщика (его представитель или лицо, фактически проводящее расчетные операции) вправе предоставить письменные объяснения составленному контролирующим органом акта. В случае отказа от подписания такого акта, должностными лицами контролирующего органа составляется акт, удостоверяющий факт отказа в получении акта (предоставлении письменных объяснений к нему).
Пункт 78.1.1 НКУ дополнен возможностью проведения внеплановой проверки в случае получения информации, свидетельствующей о нарушении требований налогового законодательства.
Срок для предоставления налогоплательщиками разъяснений на запрос контролирующего органа установлен в 15 рабочих дней со дня, следующего за днем ​​получения запроса, уточнены требования к его содержанию.
Согласно п 78.1.5 НКУ внеплановая документальная проверка может быть проведена не только в случае представления плательщиками возражений к акту (справке) проверки, а также дополнительных документов в порядке, определенном п. 44.7 НКУ. Приказ о проведении проверки по основаниям, указанным в настоящем подпункте, издается:
в случае рассмотрения возражения к акту проверки и / или дополнительных документов в порядке, определенном п. 44.7 ст. 44 Кодекса, - контролирующим органом, который проводил проверку;
во время проведения процедуры административного обжалования - контролирующим органом высшего уровня, который рассматривает жалобу налогоплательщика.
Статья 78 НКУ дополнена новым основанием для проведения документальной внеплановой проверки - в случае если налогоплательщиком не представлено для проведения встречной сверки информацию, определенную в запросе контролирующего органа в течение 10 рабочих дней.
dry.gif В случае несогласия с выводами проверки в акте (справке) проверки, налогоплательщик право подать возражения в контролирующий орган, который проводил проверку (ранее - в контролирующий орган по основному месту учета).
При проведении встречной сверки налогоплательщики и другие субъекты информационных отношений обязаны подавать информацию, определенную в запросе контролирующего органа в течение 10 рабочих дней со дня, следующего за днем ​​получения запроса. Документальное подтверждение этой информации по требованию контролирующего органа может быть предоставлено в электронном или бумажном виде по выбору налогоплательщика (п. 73.3 НКУ).
При проведении встречной сверки выясняются только вопросы, указанные в письменном запросе контролирующего органа на проведение встречной сверки, поэтому налоговикам рекомендуют уделить особое внимание перечню запрашиваемой информации и документов.
Изменен объект встречной сверки, при которой осуществляется сопоставление данных, полученных от налогоплательщиков и других субъектов информационных отношений, с целью документального подтверждения хозяйственных отношений с плательщиком налогов и сборов, а также подтверждение отношений, вида, объема и качества операций и расчетов, осуществлявшихся между ними, для выяснения полноты их отражения в учете налогоплательщика (п. 73.5 НКУ). Также ограничена возможность их проведения только с целью получения информации, необходимой в связи с проведением проверок (временные границы не установлены).
По результатам встречных сверок составляется справка, которая предоставляется субъекту хозяйствования в 10-дневный срок.
Повторные встречные сверки контролирующими органами по одному и тому же вопросу запрещены.
1. Лист ДФС України від 17.01.2017 : http://sta-sumy.gov.ua/yuridichnim-osobam/...dps/282091.html + на русском : http://www.profiwins.com.ua/ru/letters-and.../9182-1005.html dry.gif
2. Наказ ДФС України від 31.07.2014 №22 "Про затвердження Методичних рекомендацій щодо порядку взаємодії між підрозділами органів державної фіскальної служби при організації, проведенні та реалізації матеріалів перевірок платників податків" http://sta-sumy.gov.ua/yuridichnim-osobam/...kazi/66305.html

Сообщение отредактировал кот - 25.01.2017, 18:12


--------------------
Ми всі всесильні над самими собою, якщо захочемо.
Ти центр свого Всесвіту. Якщо ти зробиш добре собі, то цим зробиш добре всім навколо !
Вернуться в начало страницы
 
+Ответить с цитированием данного сообщения
кот
сообщение 27.01.2017, 11:51
Сообщение #2


Старожил
*****

Группа: Опытные пользователи
Сообщений: 1176
Регистрация: 17-November 10
Из: Николаев.
Пользователь №: 25390



Нові види та розміри «штрафів за труд»

З 1 січня 2017 року набули чинності зміни, внесені, зокрема, Законом № 1774 до деяких законодавчих актів України, які посилили відповідальність посадових осіб органів державної влади та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій за порушення законодавства про працю.
Зокрема, розширено абзац шостий ч. 2 ст. 265 КЗпП, якою передбачається відповідальність за порушення трудового законодавства.
Змінами встановлено відповідальність юридичних і фізичних осіб — підприємців у випадку недопущення «контролерів» до проведення перевірки — штраф у трикратному розмірі мінімальної заробітної плати, крім випадків, коли темою перевірки є неоформлення трудових договорів із працівниками або їх оформлення з порушеннями та виплата зарплат «у конверті» (без нарахування та сплати ЄСВ та податків).
У разі недопущення до проведення перевірки, коли перевірка здійснюватиметься з метою виявлення працівників з неоформленими трудовими договорами та виплати зарплати «в конверті» — на роботодавця очікуватиме штраф у розмірі 100 мінімальних заробітних плат, і це є найвищою фінансовою санкцією за порушення трудового законодавства, визначеною ст. 265 КЗпП.
Увага! Для визначення розміру штрафу мінімальна заробітна плата застосовується у розмірі, встановленому на момент виявлення порушення. З 1 січня 2017 року згідно із Законом № 1801 МЗП становить 3200 грн.
Таким чином, нові штрафи, встановлені, зокрема, за неоформлення найманих працівників, оформлення на неповний робочий час при фактичному виконанні роботи повний робочий час, виплату зарплат «у конвертах», становитимуть 96000 гривень (30 МЗП), а за недопущення до проведення перевірки з цих питань роботодавця оштрафують аж на 320000 гривень! (100 МЗП).
Згідно із Законом № 1774 і самих «контролюючих» з питань додержання законодавства про працю збільшилося з нового року. Відповідно до змін, внесених до ст. 17 Закону № 280 органи місцевого самоврядування при здійсненні повноважень у сфері контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення можуть проводити перевірки на підприємствах, в установах та організаціях, що перебувають у комунальній власності відповідної територіальної громади. А з питань здійснення делегованих їм повноважень у сфері контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення — перевірки на підприємствах, в установах та організаціях, що не перебувають у комунальній власності, а також фізичних осіб, які використовують працю найманих працівників (зміни до ст. 18 Закону № 280). А відповідно до змін, внесених до ст. 34 зазначеного Закону, виконавчі органи міських рад міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад, крім здійснення контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення на підприємствах, в установах, організаціях усіх форм власності, тепер вправі навіть накладати фінансові санкції (штрафи) за порушення законодавства про працю та зайнятість населення.

Повний зміст та таблиці (дуже корисно !) за посиланням : https://i.factor.ua/ukr/journals/ot/2017/ja...icle-24760.html


--------------------
Ми всі всесильні над самими собою, якщо захочемо.
Ти центр свого Всесвіту. Якщо ти зробиш добре собі, то цим зробиш добре всім навколо !
Вернуться в начало страницы
 
+Ответить с цитированием данного сообщения
кот
сообщение 27.01.2017, 14:30
Сообщение #3


Старожил
*****

Группа: Опытные пользователи
Сообщений: 1176
Регистрация: 17-November 10
Из: Николаев.
Пользователь №: 25390



З 01.01.2017 р. податкові інспекції не мають право проводити перевірки !

Львівські податківці нагадали, що з 01.01.2017 р. не передбачено право проведення податковими інспекціями документальних та фактичних перевірок платників податків

rolleyes.gif Податківці із Львівської області нагадали, що з 01.01.2017 р. не передбачено право проведення податковими інспекціями документальних та фактичних перевірок платників податків. Відповідні зміни у ст. 19-1 ПКУ було внесено Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні» від 21.12.2016 року №1797-VIIІ.
Щодо функцій державних податкових інспекцій, то з 01.01.2017 р. їх визначає стаття 19-3 ПКУ. Отже, тепер державні податкові інспекції:
- здійснюють сервісне обслуговування платників податків,
- здійснюють реєстрацію та ведення обліку платників податків та платників єдиного внеску, об'єктів оподаткування та об'єктів, пов'язаних з оподаткуванням;
- формують та ведуть Державний реєстр фізичних осіб - платників податків, Єдиний банк даних про платників податків - юридичних осіб, реєстри, ведення яких покладено законодавством на контролюючі органи та виконують інші функції сервісного обслуговування платників податків, визначені законом.
Але це не означає, що податкових перевірок у 2017 році і в наступних роках більше не буде. Це означає, що з 2017 році організація проведення всіх без виключення перевірок платників податків відбувається виключно органами ДФС обласного та центрального рівнів. Тому з 01.01.2017 організацію та проведення документальних і фактичних перевірок може бути здійснено (в т.ч. видано наказ про проведення, оформлено направлення (посвідчення), складено акт (довідку) та податкові повідомлення-рішення, вимоги (рішення) зі сплати ЄСВ за їх результатами) лише зазначеними вище органами.
Нагадуємо, що з приводу проведення податкових перевірок у 2017 році ДФС вже надала свій лист.(Лист ДФС України від 17.01.2017 №1005/7/99-99-14-03-03-17 "Про організацію перевірок у 2017 році") У ньому податківці, зокрема, зазначили, що рішення про проведення документальної планової, позапланової та фактичної перевірки може прийматись не тільки керівником органу державної фіскальної служби, а також його заступником або уповноваженою особою. В зазначеному листі податківці розглянули також зміни, які відбулися в порядку, строках та підставах проведення різних видів перевірок з 01.01.2017 р., тому, якщо ви ще не прочитали цей лист, радимо це обов’язково зробити.

Автор:
Бикова Ганна
Джерело:
«Дебет-Кредит»


--------------------
Ми всі всесильні над самими собою, якщо захочемо.
Ти центр свого Всесвіту. Якщо ти зробиш добре собі, то цим зробиш добре всім навколо !
Вернуться в начало страницы
 
+Ответить с цитированием данного сообщения
olga680521
сообщение 27.01.2017, 15:32
Сообщение #4


Новичок
*

Группа: Опытные пользователи
Сообщений: 39
Регистрация: 28-January 16
Пользователь №: 37005



https://i.factor.ua/ukr/journals/ot/2017/ja...icle-24760.html
Таблица "убила" наповал своей наглядностью....
Вернуться в начало страницы
 
+Ответить с цитированием данного сообщения
кот
сообщение 06.02.2017, 12:24
Сообщение #5


Старожил
*****

Группа: Опытные пользователи
Сообщений: 1176
Регистрация: 17-November 10
Из: Николаев.
Пользователь №: 25390



Кого перевірить Держпраці у 2017 році: плани перевірок для усіх областей.

Держпраці оприлюднила плани проведення планових перевірок госпсуб'єктів на 2017 рік практично для всіх областей

Зростання розміру мінімальної зарплати, розширення кола контролерів щодо законодавства з праці та активізація їх взаємодії між собою, введення астрономічних штрафів за недопущення інспекторів з праці до перевірки зробили тему перевірок від Держпраці дуже популярною.
І ось маємо ще одну тему для обговорення - оприлюднені Держпраці плани проведення перевірок на 2017 рік.

Які плани у перевіряльників та чи є в їхніх списках ви?
Як ми уже повідомляли, Держпраці оприлюднила План проведення перевірок госпсуб'єктів на 2017 рік для Київської області. Проте не залишила без уваги й госпсуб'єктів інших областей... Ознайомитися з планами перевірок за всіма областями (крім Донецької та Луганської обл.) можна у переліку нижче. Повноваження Держпраці у Київській області поширюються як на територію Київської області, так і м. Києва, тому киянам слід шукати себе у списку по області.

Зверніть увагу! При натисканні на назву області завантажується файл із сайту відповідного управління Держпраці у форматі *.xls, *.doc або навіть *.pdf - кому як повезло.
Шукати можна за допомогою сполучення клавіш Ctrl+F за назвою або кодом ЄДРПОУ.

!!! ПОШУК ЗА ПОСИЛАННЯМ !!! : https://news.dtkt.ua/law/inspections/42190?...gn=weeklyletter
Вінницька область
Волинська область
Дніпропетровська область
Івано-Франківська область
Житомирська область
Закарпатська область
Запорізька область
Київська область
Кіровоградська область
Львівська область
Миколаївська область
Одеська область
Полтавська область
Рівненська область
Сумська область
Тернопільська область
Харківська область
Херсонська область
Хмельницька область
Черкаська область
Чернівецька область
Чернігівська область

*****
Незалежно від того, чи знайшли ви себе в цьому переліку, чи ні - до перевірки краще бути готовим. У цьому вам допоможуть наші новини та аналітичні матеріали:
Як інспектори з праці контролюватимуть додержання законодавства про працю (проект постанови КМУ)
Про зміни в оплаті праці з 1 січня 2017 року
Роз'яснення Мінсоцполітики щодо змін в оплаті праці з 1 січня 2017 року
Види та розміри штрафів з приводу порушення трудового законодавства
Яким чином Пенсійний фонд повідомлятиме ДФС та Держпраці про роботодавців-порушників?
Автор:
«Дебет-Кредит» https://news.dtkt.ua/law/inspections/42190?...gn=weeklyletter

Сообщение отредактировал кот - 06.02.2017, 12:26


--------------------
Ми всі всесильні над самими собою, якщо захочемо.
Ти центр свого Всесвіту. Якщо ти зробиш добре собі, то цим зробиш добре всім навколо !
Вернуться в начало страницы
 
+Ответить с цитированием данного сообщения
кот
сообщение 19.02.2017, 17:17
Сообщение #6


Старожил
*****

Группа: Опытные пользователи
Сообщений: 1176
Регистрация: 17-November 10
Из: Николаев.
Пользователь №: 25390



ДФС хоче перевірити всіх підприємців, які закрилися після змін єдиного податку

Державна фіскальна служба України планує перевірити всіх фізичних осіб-підприємців, які закрилися наприкінці грудня 2016 - початку січня 2017 року після внесення змін до законодавства щодо сплати єдиного податку.

Детальніше читайте на УНІАН: https://economics.unian.ua/finance/1782856-...go-podatku.html

P.S. Хитрые безработные хотели вот так просто закрыть свои нерабочие ЧПшички, чтоб не платить налоги. [th вам, крепостные, а не вольную. ph34r.gif


--------------------
Ми всі всесильні над самими собою, якщо захочемо.
Ти центр свого Всесвіту. Якщо ти зробиш добре собі, то цим зробиш добре всім навколо !
Вернуться в начало страницы
 
+Ответить с цитированием данного сообщения
surprise
сообщение 20.02.2017, 15:26
Сообщение #7


Старожил
*****

Группа: Опытные пользователи
Сообщений: 2213
Регистрация: 20-March 11
Пользователь №: 27928



Государственная фискальная служба Украины, руководствуясь ст. 52 Налогового кодекса Украины (далее - НКУ), рассмотрела письмо относительно практического применения норм действующего законодательства и в пределах компетенции сообщает.
http://chp.com.ua/forums/index.php?act=pos...=11&t=20522
Следовательно, вопросы трудовых отношений не входят в компетенцию ГФС, а находятся в правовом поле Министерства социальной политики Украины.
Вернуться в начало страницы
 
+Ответить с цитированием данного сообщения
MaIIIa
сообщение 20.02.2017, 17:20
Сообщение #8


Новичок
*

Группа: Опытные пользователи
Сообщений: 30
Регистрация: 6-April 16
Пользователь №: 37232



Цитата(кот @ 27.01.2017, 15:30) *
З 01.01.2017 р. податкові інспекції не мають право проводити перевірки !

Львівські податківці нагадали, що з 01.01.2017 р. не передбачено право проведення податковими інспекціями документальних та фактичних перевірок платників податків

rolleyes.gif Податківці із Львівської області нагадали, що з 01.01.2017 р. не передбачено право проведення податковими інспекціями документальних та фактичних перевірок платників податків. Відповідні зміни у ст. 19-1 ПКУ було внесено Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні» від 21.12.2016 року №1797-VIIІ.
Щодо функцій державних податкових інспекцій, то з 01.01.2017 р. їх визначає стаття 19-3 ПКУ. Отже, тепер державні податкові інспекції:
- здійснюють сервісне обслуговування платників податків,
- здійснюють реєстрацію та ведення обліку платників податків та платників єдиного внеску, об'єктів оподаткування та об'єктів, пов'язаних з оподаткуванням;
- формують та ведуть Державний реєстр фізичних осіб - платників податків, Єдиний банк даних про платників податків - юридичних осіб, реєстри, ведення яких покладено законодавством на контролюючі органи та виконують інші функції сервісного обслуговування платників податків, визначені законом.
Але це не означає, що податкових перевірок у 2017 році і в наступних роках більше не буде. Це означає, що з 2017 році організація проведення всіх без виключення перевірок платників податків відбувається виключно органами ДФС обласного та центрального рівнів. Тому з 01.01.2017 організацію та проведення документальних і фактичних перевірок може бути здійснено (в т.ч. видано наказ про проведення, оформлено направлення (посвідчення), складено акт (довідку) та податкові повідомлення-рішення, вимоги (рішення) зі сплати ЄСВ за їх результатами) лише зазначеними вище органами.
Нагадуємо, що з приводу проведення податкових перевірок у 2017 році ДФС вже надала свій лист.(Лист ДФС України від 17.01.2017 №1005/7/99-99-14-03-03-17 "Про організацію перевірок у 2017 році") У ньому податківці, зокрема, зазначили, що рішення про проведення документальної планової, позапланової та фактичної перевірки може прийматись не тільки керівником органу державної фіскальної служби, а також його заступником або уповноваженою особою. В зазначеному листі податківці розглянули також зміни, які відбулися в порядку, строках та підставах проведення різних видів перевірок з 01.01.2017 р., тому, якщо ви ще не прочитали цей лист, радимо це обов’язково зробити.

Автор:
Бикова Ганна
Джерело:
«Дебет-Кредит»

НО, ГНИ имеют право на ПЛАНОВЫЕ проверки!!!!! Уже планово проверили) Со всеми правильными приказами и корочками и записями в журнале проверок))
Вернуться в начало страницы
 
+Ответить с цитированием данного сообщения
кот
сообщение 20.02.2017, 19:33
Сообщение #9


Старожил
*****

Группа: Опытные пользователи
Сообщений: 1176
Регистрация: 17-November 10
Из: Николаев.
Пользователь №: 25390



Цитата(MaIIIa @ 20.02.2017, 17:20) *
НО, ГНИ имеют право на ПЛАНОВЫЕ проверки!!!!! Уже планово проверили) Со всеми правильными приказами и корочками и записями в журнале проверок))

Да ? А как же мы ? Ну поделитесь чем-нить...))) Останки проверяющих не принимаются.Я не умею их готовить. biggrin.gif


--------------------
Ми всі всесильні над самими собою, якщо захочемо.
Ти центр свого Всесвіту. Якщо ти зробиш добре собі, то цим зробиш добре всім навколо !
Вернуться в начало страницы
 
+Ответить с цитированием данного сообщения
AlShep
сообщение 20.02.2017, 20:13
Сообщение #10


Старожил
*****

Группа: Опытные пользователи
Сообщений: 940
Регистрация: 7-November 10
Пользователь №: 25230



Цитата(MaIIIa @ 20.02.2017, 17:20) *
НО, ГНИ имеют право на ПЛАНОВЫЕ проверки!!!!! Уже планово проверили) Со всеми правильными приказами и корочками и записями в журнале проверок))


Уж мы их душили,душили....Душили ,душили.... А может НАМ перенять их методы работы? А,предприниматели?


--------------------
Discendo discimus
Вернуться в начало страницы
 
+Ответить с цитированием данного сообщения
кот
сообщение 21.02.2017, 00:16
Сообщение #11


Старожил
*****

Группа: Опытные пользователи
Сообщений: 1176
Регистрация: 17-November 10
Из: Николаев.
Пользователь №: 25390



Цитата(AlShep @ 20.02.2017, 20:13) *
Уж мы их душили,душили....Душили ,душили.... А может НАМ перенять их методы работы? А,предприниматели?

..и это всьооо за наши-же деньги...)))

Сообщение отредактировал кот - 21.02.2017, 00:16


--------------------
Ми всі всесильні над самими собою, якщо захочемо.
Ти центр свого Всесвіту. Якщо ти зробиш добре собі, то цим зробиш добре всім навколо !
Вернуться в начало страницы
 
+Ответить с цитированием данного сообщения
кот
сообщение 24.02.2017, 14:11
Сообщение #12


Старожил
*****

Группа: Опытные пользователи
Сообщений: 1176
Регистрация: 17-November 10
Из: Николаев.
Пользователь №: 25390



24.02.2017
Роман Насіров: ДФС пропонує відмінити необхідність перевірки кожного з ФОПів при їх закритті.

ДЕРЖАВНА ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ДФС виступила з пропозиціями щодо перегляду критеріїв для проведення обов’язкової перевірки фізосіб-підприєців при їх закритті та спрощення процедури зняття їх з податкового обліку. Про це повідомив Голова ДФС Роман Насіров під час засідання Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики.
За його словами, відповідно до діючого законодавства ДФС зобов'язана перевірити кожну фізичну особу-підприємця в процесі його ліквідації. Водночас, враховуючи цьогорічні нововведення щодо необхідності сплати ФОПами єдиного внеску навіть при відсутності прибутку, з 01.12.16 р. до 20.02.17 р. близько 330 тисяч підприємців припинили свою діяльність. При цьому, більшість закритих ФОПів були "сплячими" та давно не вели господарську діяльність.
"На цей рахунок існує два накази Мінфіну. Один з них стосується ЄСВ, другий – всіх інших податків. Ми вважаємо, що варто переглянути ці накази і створити більш конкретні вимоги – в яких випадках, в залежності від критеріїв тієї фізособи-підприємця, що закривається, яка потрібна чи не потрібна перевірка ", - запропонував Роман Насіров.

http://chp.com.ua/all-news/item/47279-roma...i-jikh-zakritti
biggrin.gif ...чё-та ржу...))) biggrin.gif Сьодня 24 февраля...))) насиров собрался переглянути накази в каком пивриччи ? Он с какой Луны ? Имени трампа или ярэсько ?! biggrin.gif

Сообщение отредактировал кот - 24.02.2017, 14:13


--------------------
Ми всі всесильні над самими собою, якщо захочемо.
Ти центр свого Всесвіту. Якщо ти зробиш добре собі, то цим зробиш добре всім навколо !
Вернуться в начало страницы
 
+Ответить с цитированием данного сообщения
AlShep
сообщение 25.02.2017, 09:31
Сообщение #13


Старожил
*****

Группа: Опытные пользователи
Сообщений: 940
Регистрация: 7-November 10
Пользователь №: 25230



В Україні накладений перший штраф у розмірі 320 тис. грн. за перешкоджання перевірці з питань оформлення трудових відносин


Роботодавець перешкоджав перевірці. Результат — доведеться сплатити штраф у стократному розмірі мінімальної заробітної плати, а це - 320 тис. грн.

Зокрема, інспекторами Управління Держпраці в Івано-Франківській області була проведена планова перевірка одного із підприємств щодо дотримання норм законодавства з питань охорони праці та трудового законодавства. Встановлено, що в порушення вимог статті 24 КЗпП України трудові відносини з усіма працівниками не були належним чином оформлені: на вимогу інспекторів не надано для перевірки відповідних договорів чи наказів керівника.

Згідно з наданою ДФС інформацією у 2016 році в товаристві працювало 37 осіб за цивільно-правовими договорами та 16 осіб − за трудовими договорами.

Інспекторами Управління було складено акт про перешкоджання контролюючому органу у проведенні перевірки.

Відповідно до ст. 265 КЗпП України за недопущення до проведення перевірки з питань оформлення трудових відносин юридичні особи несуть відповідальність у вигляді штрафу у стократному розмірі мінімальної заробітної плати – 320 тисяч гривень. Також складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 188-6 КУпАП.

http://chp.com.ua/all-news/item/47259-v-uk...dovikh-vidnosin

Прям не знаю,плакать или смеяться,но страху нагнали...Аж жуть!!! rolleyes.gif biggrin.gif mellow.gif

Сообщение отредактировал DIV - 25.02.2017, 12:27


--------------------
Discendo discimus
Вернуться в начало страницы
 
+Ответить с цитированием данного сообщения
кот
сообщение 25.02.2017, 12:43
Сообщение #14


Старожил
*****

Группа: Опытные пользователи
Сообщений: 1176
Регистрация: 17-November 10
Из: Николаев.
Пользователь №: 25390



Цитата(AlShep @ 25.02.2017, 09:31) *
В Україні накладений перший штраф у розмірі 320 тис. грн. за перешкоджання перевірці з питань оформлення трудових відносин
Роботодавець перешкоджав перевірці. Результат — доведеться сплатити штраф у стократному розмірі мінімальної заробітної плати, а це - 320 тис. грн.

Прям не знаю,плакать или смеяться,но страху нагнали...Аж жуть!!! rolleyes.gif biggrin.gif mellow.gif

ПЕРЕШКОДЖАВ ? Бігав голий з плакатом "хочу додому у Зімбабвє" та лаявся на тещу відбірними семиповерховими матюками ?! ЯК "перешкоджав" ? Може його катували місяць в лазні шнапсом та щами з квасом ?! Вважаю статтю вонючим москальским лайном . Роботодавці вже давно оформили всіх робітників на "особливі" фірми-прокладки та й пари з вуст.
P.S. Треба врізать сала,оскільки вже на обрії 5000гривень "мінімалка",то значить піднімуть все....А це дуже добре для самоусвідомлення.
cool.gif

Сообщение отредактировал кот - 25.02.2017, 16:20


--------------------
Ми всі всесильні над самими собою, якщо захочемо.
Ти центр свого Всесвіту. Якщо ти зробиш добре собі, то цим зробиш добре всім навколо !
Вернуться в начало страницы
 
+Ответить с цитированием данного сообщения

Ответить в эту темуОткрыть новую тему
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 




Текстовая версия Сейчас: 28th March 2024 - 19:14