Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Ціна питання
Форумы газеты ЧАСТНЫЙ ПРЕДПРИНИМАТЕЛЬ > Форумы по частному предпринимательству > Налогообложение > Упрощенная система налогообложения
Іван Галенко
Мене вже тут матюкали трохи... Та може, варто повернутися до 93-го: три роки без подаків, але й без соціалу? Та також може слід подумати про "чесного ЧПЕНа" і нові правила:
http://galenko.org.ua/node/142
VaVa
А может стоит хотя бы одному ГОССЛУЖАЩЕМУ, который получает ЗП из БЮДЖЕТНЫХ денег-пойти поработать самомуи самому заработать себе на кусок хлеба???
И подумать откуда же в этот самый бюджет денюжки приходят!!!

Я ЧПЕН с НДС , у меня есть нанятые работники, так вот- на 1800 грн. начисленной ЗП, я плачу 1300 грн налогов(ПФ, ТВП и тому подобное).
И сейчас- в условиях кризиса мой ОБЬЕМ продаж (не путайте с прибылью) сократился в ВОСЕМЬ раз, по сравнению с январем-февралем 2008г.
ВЫВОД!!!
ОСТАВТЕ В ПОКОЕ МАЛЫЙ, СРЕДНИЙ И КРУПНЫЙ БИЗНЕС НА ВРЕМЯ КРИЗИСА!!!
ДАЙТЕ ИМ РАБОТАТЬ_ НЕ МЕШАЙТЕ!!!
ВСЕ ПРАВИТЕЛЬСТВО и ВР (практически без исключения) -СБОРИЩЕ леворуких некомпетентных идиотов(пардон-из песни слов не выкинешь)!

Только тогда, когда ВЫ начнете ДУМАТЬ при сочинении законов, указов и постанов - НАСТУПИТ СВЕТЛОЕ БУДУЩЕЕ. А пока будете принимать законы, написанные в темноте и левой рукой- до тех пор и будет твориться БЕСПРЕДЕЛ в этой стране!!!

п.с. Я надеюсь, что Вы Іван Галенко прочтете мое сообщение!
НАКИПЕЛО!!!
сорбит
(Іван Галенко @ Mar 3 2009, 09:38 PM) *
Мене вже тут матюкали трохи... Та може, варто повернутися до 93-го: три роки без подаків, але й без соціалу? Та також може слід подумати про "чесного ЧПЕНа" і нові правила:
http://galenko.org.ua/node/142

biggrin.gif БРЕД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uka
Складывается впечатление, что Иван Галенко не ставил перед собой цели что-то изменить в нынешней ситуации, а просто хотел обратить на себя внимание. Как говорится " вовремя прокукарекать". Где ж вы были раньше такой умный? Вспомнили про пенсионный фонд? Не нужно спекулировать на этом. Для тех мизерных пенсий ( до 1000 грн) , которые получают большинство граждан, денег хватит. Вам костью в горле ЧПЕНы? Можно поменяться местами. Мы на вашем месте сидеть и болтать языком сможем, а вы попробуйте поработать на нашем месте, почуствуйте на себе все прелести. Со стороны хорошо рассуждать. Мне кажется, что у нас много в науке или около нее кандидатов, докторов, профессоров, только где же сама наука, где практические решения вопросов? А говорить, разводить руками, искать виноватых мы все можем. А еще , мне кажется, кому-то очень выгодно столкнуть лбами промышленников и малый бизнес (особенно ЧПЕНов). И ведь получилось! Как результат - ваша статья.
buran
<Мене вже тут матюкали трохи... Та може, варто повернутися до 93-го: три роки без подаків, але й без соціалу? Та також може слід подумати про "чесного ЧПЕНа" і нові правила:>
Пане Галенко, ви мазохіст?
yurr808
Человек рекламирует себя любыми способами. При этом кандидат технических наук занимается решением глобальных экономических вопросов. При этом мнимая ассоциация засекречивает не только свой адрес, но и ее членов. Зато по всему интернету критикует всех и вся. Кого-то это мне напоминает. И вот до тех пор пока у нас ктн и его ассоциация твердосплавных предприятий будет заниматься не присущими им вопросами, мы и будем иметь твердосплавные сверла, которых нужно минимум два для одного отверстия в бетонной перемычке. Может введем пошлину 200% на ввоз твердосплавных материалов? Чем он тогда будет заниматься?
7133
(buran @ Mar 5 2009, 09:50 AM) *
Пане Галенко, ви мазохіст?


У меня подобный вопрос! tongue.gif
Александр Харьков
Шановний пане Галенко. Я у школі добре навчався, особливо добре мені давалася арифметика.
Відкриваємо дані Держкомстату: http://www.ukrstat.gov.ua/operativ/operati...s_za_ga0109.htm

згідно з якими на 1 січня 2009 року в Україні суб’єктів ЄДРПОУ (єдиного державного реєстру підприємств та організацій України) без статусу юридичної особи (фізичних осіб) було 60164 одиниці (спрощенці в тому числі).
Тепер беру олівець та аркуш паперу і ділю вказані вами 2 мільярди податків на кількість фізичних осіб, що проваджують господарську діяльність і отримую 33242,47 гривні. Я теж читав Гоголя, але не можу собі допустити, що Держкомстат так сильно занизив кількість ФІЗИЧНИХ ОСІБ СПРОЩЕНЦІВ. Тепер зауважу, що до 215 мільярдів податків сплачених промисловими підприємствами. З них ви напено забули виключити повернутий ПДВ (який спрощенцям не повертають, оскільки ми не маємо права займатися зовнішньо економічною діяльністю). Звідти також було б справедливо виключити податки та збори сплачені на забруднення довкілля, бо підприємства його забруднюють і його треба відновлювати. Далі виключаємо наступні податки та збори: рентні платежі та плата за користування надрами, збори за спеціальне використання природних ресурсів, акцизи, бо нас позбавлено права здійснювати діяльність у сфері сплати цих податків. Також врахуйте об'єми нашого обороту 0,5 млн. грн. далеко незрівненний з об'ємами промислових підприємств. Тобто сумарно отримуємо далеко не райдужну картинку. Якби нам дали свободу підприємницької діяльності, то ми по об'емам сплати податків на одного працюючого легко конкурували б з промисловцями.
Далі дуже не логічно виглядає ваша пропозиція позбавити нас права сплачувати ПДВ, бо ви наполягаєте що ми мало платимо податків. Нонсенс, ми хочемом платити податок, а нам не дають. Це прямо анекдот.
Для того щоб аргументовано дискутувати на тему спрощеної системи оподаткування, треба в ній добре розібратися. Зарєєструйтесь приватним підприємцем спрощенцем і попрацюйте 3-5 років.
Я сам маю вищу освіту (ХАІ) і колись працював в ІПМАШ НАН України, а це про щось говорить.
Досвід підприємця 6 років. Тож маю право заявити про недостатню компетентність багатьох наших політиків і експертів у питаннях законодавства та регуляторної політики відносно фізичних осіб підприємців. На підтвердження моїх слів почитайте останній законопроект №4112 стосовно нас, написаний специалістом по залізобетону. На останок. Влада нарешті повинна подивитися собі "під ноги", бо скоро "у кориті" буде пусто.
Funtik
(Uka @ Mar 5 2009, 09:12 AM) *
Складывается впечатление, что Иван Галенко не ставил перед собой цели что-то изменить в нынешней ситуации, а просто хотел обратить на себя внимание. Как говорится " вовремя прокукарекать"...


Писателей подобных бумажек да за такую зарплату у нас уже столько, что МЫ ИХ УЖЕ НЕ МОЖЕМ ПРОКОРМИТЬ!

"Промышленность нас кормит" - я прослезился.. наверное стоит стать на колени? И поблагодарить промышленность за
* Отравленные воздух и воду (Приезжайте к нам, поживите на Павлокичкасе! Уверен до пенсии не дотянете..)
* Сосиски и колбасу, в которых кроме туалетной бумаги, сои, шкуры и жира ничего нет
* За сок из порошка , разбавленного водой
* За всю таблицу Менделеева, которую щедро сыпет промышленность в жратву
* За мегапупер народные автомобили ТАВРИЯ и им подобные, которые почти всегда убивают всех кто внутри
* За разбитые дороги, скорее напоминающие танковый полигон..
Можно продолжать дальше..
Вот этим нас и "годуе промисловість" Так давайте ее еще поднимем! Что бы больше травила!
Ааа, я наверное не прав, у нас есть промышленность, которая платит большие налоги, кормит страну и щедро поит народ качественно продукцией - водкой.
Александр Харьков
(Funtik @ Mar 5 2009, 10:51 AM) *
(Приезжайте к нам, поживите на Павлокичкасе! Уверен до пенсии не дотянете..)


Вспомнил из детства:
"Летит бешенный придурками обвешаный." К Голенко отношения не имеет.... трамвай на Бобурку. biggrin.gif
Funtik
Пан Галенко, ратуйте за предприятия, которые выпускают продукцию, которой реально может гордится Украина! Которая реально лучшая на мировом рынке! А здыхающий завод, проворовавшееся руководство которого рьяно стучит себя в грудь, что оно КОРМИТ НАРОД налогами, при этом имея кучу долгов перед поставщиками сырья и ресурсов, требующее льгот, субсидий от государства и равенства в налогообложении с ЧП-шниками, при этом не имеющее ни малейшего желания вкладывать деньги в модернизацию и стремления выпускать качественную продукцию - пусть сдыхает! Рынок поставит все на свои места.
Именно в малом и среднем бизнесе сейчас самое современное оборудование и самое современные технологии. Именно малый и средний бизнес активно вкладывает деньги в свое будущее, несмотря на то, что его постоянно душат.

"Спрощенцi" платят всего 800 грн? Вам кажется мало? А ничего, что при этом государство для ЧП не делает РОВНЫМ СЧЕТОМ НИ-ЧЕ-ГО ? А между прочим именно хваленая Вами промышленность обросла "спрощенцами" отмывающими деньги.. для кого не трудно догадатся. Не нужно думать, что мы тут все "тупоголовые домохозяйки".

Теперь уже не получится так дурачить народ придуманными цифрами. Мы умеем считать. И у же все знают кто КОРМИТ и кто ПРОЕДАЕТ...

А вообще бессмысленно было что либо тут писать. Пустой топик был бы более красноречивой реакцией на первый пост..
Александр Харьков
Добре, що ви дали посилання на сайт. Я вас ще покритикую. Якщо ви вже політик, то будемо публічні та коректні.

1. „Віктор Пинзеник зрозумів, що не зможе наповнити Бюджет й виконати зобов’язання Уряду перед народом, країною.” Я не захищаю Пинзеника, але Бюджет конкретно наповнює не Мінфін, а ДПА, митниця, а конкретно сплачуємо податки ми.
2. „Економіка для люмпену”.
Я зовсім не зрозумів фрази: „Неадекватна оборотам мінімізація податків”. Ви, до речі, з податківцями дискутували такий термін? Які пропорції?
„Відсутність обліку руху товарів (від кордону до базару)”. А до супермаркету? І який потрібний контроль? Літючі бригади „в бузині”. У нас є митниця яка контролює ввіз товарів. Забули про контроль товарів „із корови до базару”, „із городу до базару”, „із свині до базару”.
„Більше 70 млрд. грн. обертається поза банківською сферою”. А що тут поза законом? Хто зараз несе гроші на депозит? Дома вони лежать, у банці. І ми їх звідти беремо і несено на базар, та сусіду позичаємо.
„Низька якість життя більше 4 млн. торговців при відсутніх належних соціальних гарантіях”.
Я у шоці, якщо відкинути від 46 мільйонів українців пенсіонерів, дітей та держслужбовців, то у нас кожний третій або четвертий торговець. ……???....... Може ви не ту країну врахували?

Летимо далі.
3. „Економіка на загальних підставах” на відміну від …. та спрощенців– самий улюблений мною лозунг.
+ Податок на додану вартість 20%. ……. Слів не має. Я ПЛАЧУ ПДВ, АЛЕ МЕНІ ХОЧУТЬ ЗАБОРОНИТИ ЦЕ РОБИТИ. Ви визначіться шановний, або не говоріть що ми НЕ платимо ПДВ, або не забирайте в нас права його сплачувати.
+ Видатки на сертифікацію да контроль якості. – СЕРТИФІКУВАТИ ПРОДУКЦІЮ ПОВИНЕН ВИРОБНИК ЦІЄЇ Ж ПРОДУКЦІЇ. Сертифікат підтверджує якість продукції. Я оперую з виготовленою продукцією, а отже ВЖЕ сертифікованою. Чи може ви пропонуєте подвійне сертифікування (подвійне оподаткування).
+ Податок на прибуток 25%. – Фізична особа не може платити цей податок фізично, тому що вона не отримує прибутку. Фізична особа отримує ДОХІД. А дохід у нас оподатковується по другому. Це просто елементарна необізнаність.
+ Соціальні податки. – Соціальні податки сплачує роботодавець. Фізична особа підприємець у більшості випадків не є роботодавець. Я не наймаю сам себе. Я плачу податки згідно із законодавством у складі єдиного податку.
+ Видатки на облік та звітність. – А це що за чудо? Я не бачив у законодавстві таких видатків, зборів або податків.

Ну і наслідки. Браво!!!
„Банкрутство і приватизація державних підприємств” – Це ж з’ясовується, хто у нас олігархи – це спрощенці. Промисловість нас годує!!!!! Дякую – їсти вже нема куди.

4.„ВИМОГИ ЧАСУ”:
Знову браво, нас 60 тисяч поставили разом з десятком олігархів. Скоро з нас народ буде шкіру знімати.

Шановний пане Голенко, ще раз перечитайте дані статистики, та заберіть з 2,5 мільйонів спрощенців „мертві душі”.

5.„За не видачу розрахункового документу штраф 1000 грн.”!!!!!!! Браво. І я б ще добавив – РОЗСТРІЛ на місці, та конфіскація майна. От де воно, наше бюджетне багатство сховане у 60 тисячах приватних підприємців. Це вони мільярдами фугують доляри у офшор, це вони деруть з нас три шкури за газ. Тепер хай щей по тисячі відстьогують. А разом з ними ще й бабця, що не видає розрахункового документу за молоко, чи яйця на базарі…. Слухайте, я ще пропоную сюди записати і ДАІшників, що не видають розрахункових документів, і пожежника, і податківця, і ОБЄПника, і хто там ще???

6. ”Підприємці нехтують святим: життям і здоров’ям породіль і немовлят!”
Це ви до кого з претензіями, до нас? Рядом з вами у комісії З реєстрації, ліцензування та дозвільної системи Ради Підприємців при КМ України, головою якої ви є (що для мене дуже дивно), сидить Багрій П.І. - Президент Асоціації фармацевтичних виробників України. То може цією проблемою ви обтяжите його особисто?

В цілому усі лозунги типово соціалістичні ще з сов’єтських часів. „Долой”, „Давай”, „Слава”, „Да здравствует”, „Мир, труд, май”... Ніякої конкретики, а одна ображеність на неіснуючі 2,5 мільйони приватних підприємців. А може я к ви побачите що нас у сорок разів менше, то зрозумієте, що „собаку не там шукаєте”?
tit
(Іван Галенко @ Mar 3 2009, 07:38 PM) *
Мене вже тут матюкали трохи... Та може, варто повернутися до 93-го: три роки без подаків, але й без соціалу? Та також може слід подумати про "чесного ЧПЕНа" і нові правила:
http://galenko.org.ua/node/142


Прочитав все кроме выражений слов не находится. Правельно сказали здесь на форуме о наших производителе: и про колбасу и про молоко и про все что мы едим, чем дышим, как нас обслуживаем. Все поддерживаю. Ничего ровным счетом не имею против производителей, а возмущена теми кто разрешает продавать и предоставлять некачественные и товары и продукты и услуги.(карумпированные органы контроля) Почему же пан Галенко еще ничего не сказал о тех експортерах которые до сих пор металлолом вывозят, а откуда он берется он тоже знает? ( что разобрали до кирпича все заводы, вырыли всю гидравлику на полях, в селах у кого были металлические столбики, а как в 93 провада тырили и села оставались без электричества. Ну конечно это трогать нельзя, это же все алигархов. Офшоры тоже не для ЧПЕН, тоже святое о них тоже сильно говорить нельзя, и о тех кто милиарды ворует тоже. Поставили на колени все сельское хозяйство, скоро пан Голенко и молока в магазине не увидит, т.к. последние бабки вымрут, а нынешнее покаление сильно всем этим заниматься не будет.Ну чего там нам же соседние страны поднимать нужно, а там же дешевле и картошечка и бурячок и морковочка и яблочко, и мяско ( сабачий корм), и молочко (порошочек ) а всякие вкусовые добавочки да ароматизаторы. Всех политиков, всех чиновников да на поля да на прополку, да на уборку, чтобы мозги немного проветрились, да на трудовой народ посмотрели. Пользы больше бы было.
Нет бы предложили вообще убрать НДС ( т.к. я не понимаю почему конечный потребитель т.е. покупатель должен платить налог на добавленую стоимость - бред какой-то. Пришла в магазин покупаю товар и плачу еще НДС. Не нужно бы было никому ничего возмещать.
А банки - у нас уже и людей меньше чем самих банков и их филиалов. И что мы сейчас имеем, кто в баночке хранил -спит спокойно, а у тех у кого в банке валидол глатает и неизвестно получит ли он свои кровные денежки. А курсы валют? Ну явно спекулируют причем давно. И вообще что за бред был у нас,- расчет за товары вести в валюте: все цены в евро и доларах: машины, квартиры, техника, оренда.
Іван Галенко
(buran @ Mar 5 2009, 09:50 AM) *
<Мене вже тут матюкали трохи... Та може, варто повернутися до 93-го: три роки без подаків, але й без соціалу? Та також може слід подумати про "чесного ЧПЕНа" і нові правила:>
Пане Галенко, ви мазохіст?


Ні, не мазохіст. Мене дістало все у цій країні. Просто твердосплавні підприємства вже загнулися завдяки контрабасу: з Росії завозили дешевше, ніж сировина. А китайські свердла завозили по 0,25 цента за кіло. От й на раз вистачало... От ще такий коментар: http://galenko.org.ua/node/125#comment-19
Іван Галенко
Усім! У нас ЧОТИРИ економіки! Одна - для ВАС, щоб порсалися там й не заважали олігархам грабувати країну. Чекаю пропозицій щодо усунення перекосу, створення нормальних, рівних умов. Пропозиції залишайте тут http://galenko.org.ua/node/125#comment-19 (приклад). Усі погані слова кажіть Ахмєтову, Кучмі, Кравуку та інш. подільникам. Мене, безквартирного офіцера давно навчили класти член на всіх дуримарів. Поки я намагаюся щось системно змінити без АКМ.

Вдячний усім, що не байдужі! Але, шукайте корінь зла, а не бізнес у злі.

З повагою, Галенко
Александр Харьков
(Іван Галенко @ Mar 6 2009, 12:46 PM) *
Усім! У нас ЧОТИРИ економіки! Одна - для ВАС, щоб порсалися там й не заважали олігархам грабувати країну. Чекаю пропозицій щодо усунення перекосу, створення нормальних, рівних умов. Пропозиції залишайте тут http://galenko.org.ua/node/125#comment-19 (приклад). Усі погані слова кажіть Ахмєтову, Кучмі, Кравуку та інш. подільникам. Мене, безквартирного офіцера давно навчили класти член на всіх дуримарів. Поки я намагаюся щось системно змінити без АКМ.

Вдячний усім, що не байдужі! Але, шукайте корінь зла, а не бізнес у злі.

З повагою, Галенко


А зробити ОДНУ економіку для всіх просто. Ні не "просто", а "дуже просто". Замість податку на прибуток, та крімінального податку на додану вартість ввести податок з обороту, наприклад 0,5%.
Тоді зникне повернення ПДВ, і, найголовніше, залежність розміру податків від рентабельності. І усьо, всі предстануть перед бюджетом рівними, і, як не дивно, податків раптом надходити до бюджету стане більше. Але є одне "але", якщо олігархи на це погодяться і ті, хто заробляє гроші саме на відшкодуванні ПДВ. От вам і задачка на одну дію - ввести податок з обороту одночасно зі скасування на прибуток та ПДВ. І не треба тут вищої математики.

(Іван Галенко @ Mar 6 2009, 12:46 PM) *
Усім! У нас ЧОТИРИ економіки! Одна - для ВАС, щоб порсалися там й не заважали олігархам грабувати країну. Чекаю пропозицій щодо усунення перекосу, створення нормальних, рівних умов. Пропозиції залишайте тут http://galenko.org.ua/node/125#comment-19 (приклад). Усі погані слова кажіть Ахмєтову, Кучмі, Кравуку та інш. подільникам. Мене, безквартирного офіцера давно навчили класти член на всіх дуримарів. Поки я намагаюся щось системно змінити без АКМ.

Вдячний усім, що не байдужі! Але, шукайте корінь зла, а не бізнес у злі.

З повагою, Галенко


А відносно вашого посилання на 3532 розкажу вам про свою знайому. Вона торгує на Барабашці і орендують один магазин на двох. Порахували оренду після прийняття 3532. Отримали 9000 гривень у місяць на двох. Це 108 000 гривень у рік. А у них потолок по 100 000 гривень реалізації у рік. Так може ви їм запропонуєте ще на панелі підпрацьовувати?

Візміть калькулятор і підіть попрацюйте підприємцем.
yulyashka
Вспомнил из детства:
"Летит бешенный придурками обвешаный." К Голенко отношения не имеет.... трамвай на Бобурку.

Позвольте с Вами не согласиться!
Так накипело, что и о такте забыть хочется!
Хочу и могу себе позволить назвать Ивана Галенко ПОЛНЫМ придурком.
Вот же ж ахинею несет!!!
Katerok
(yulyashka @ Mar 6 2009, 02:43 PM) *
Позвольте с Вами не согласиться!
Так накипело, что и о такте забыть хочется!
Хочу и могу себе позволить назвать Ивана Галенко ПОЛНЫМ придурком.
Вот же ж ахинею несет!!!

Иван Галенко не ПОЛНЫЙ придурок,он просто безквартирный офицер.А офицеры из элиты нации превратились сейчас в "кладущих член"(это его выражение),к большому сожалению.
А мне например очень стыдно,что такие люди называют себя офицерами.
Іван Галенко
Пане Олександре, дякую за коментарі й визнаю, що опинився на базарі й опустився до базарників: з ким поведешся того й наберешся...Не розумію от ітьки, чому усі ховаються за ніками? Чого бояться? Пять років прожив у закритому гарнізоні з єдиним магазином на 200 офіцерських дружин - щось подібне. Нажаль, для мене цей пласт комунікацій скоро потоне у нетрях інтернету. Тому планую перенести більшість текстів коментарів на свій сайт й спробую зробити власний форум. Особисто переконаний, що бізнес- це психологія. А психологія - це діалог. Діалог з акцентацією, епотажем й т.п., але діалог. Й найцінніше у бізнесі - ... діалог. Невміння вести діалог з партнерами, зі владою - бізнесовий програш. Вдячний Оксані Продан, що "вивела у ці люди" й може вдасться сформувати нове коло учасників діалогу з "центристів", для яких гроші - не бог.
7133
Ну, допустим - диалог, но... у нас в стране все и вся диалогят-диалогя-да-не-выдиалогят! tongue.gif
Толку-то! У Вас лично рычаги для изменения есть?! После итого, полученного в результате диалога?!
Или только диалог как самоцель?! cool.gif
Katerok
(Іван Галенко @ Mar 7 2009, 11:04 AM) *
Особисто переконаний, що бізнес- це психологія. А психологія - це діалог. Діалог з акцентацією, епотажем й т.п., але діалог. Й найцінніше у бізнесі - ... діалог. Невміння вести діалог з партнерами, зі владою - бізнесовий програш. Вдячний Оксані Продан, що "вивела у ці люди" й може вдасться сформувати нове коло учасників діалогу з "центристів", для яких гроші - не бог.

Бизнес-это еще и работа,частенько еще и физическая.
В чем предлагаемый Вами диалог?Лозунги,лозунги и еще раз лозунги.Простите,но не увидела конкретных действий.
Александр Харьков
(Іван Галенко @ Mar 7 2009, 11:04 AM) *
Пане Олександре, дякую за коментарі й визнаю, що опинився на базарі й опустився до базарників: з ким поведешся того й наберешся...Не розумію от ітьки, чому усі ховаються за ніками? Чого бояться? Пять років прожив у закритому гарнізоні з єдиним магазином на 200 офіцерських дружин - щось подібне. Нажаль, для мене цей пласт комунікацій скоро потоне у нетрях інтернету. Тому планую перенести більшість текстів коментарів на свій сайт й спробую зробити власний форум. Особисто переконаний, що бізнес- це психологія. А психологія - це діалог. Діалог з акцентацією, епотажем й т.п., але діалог. Й найцінніше у бізнесі - ... діалог. Невміння вести діалог з партнерами, зі владою - бізнесовий програш. Вдячний Оксані Продан, що "вивела у ці люди" й може вдасться сформувати нове коло учасників діалогу з "центристів", для яких гроші - не бог.


Шановний, пане Галенко. Вести діалог у стили "сам дурак" не личить людині, яка називає себе політиком нової генерації. Тут "базарників" немає. Тут підприємці які співпрацюють з промисловими підприємствами у тому числі. І більшість із нас мають контракти із вельми великими підприємствами. "Нік" це таке ім'я яке на має підпису та паспорту, та робить усіх нас рівними. У кожного ніку є свої кінцеві реквізити, я кщо ви маєте бажання, то можете особисто звернутися до докного особисто через електронну поштову скриньку. Але це не означає, що людина буде спілкуватись якщо їй це не цікаво. Ваше офіційне запрошення у свій форум не справило особисто не мене ніякого враження, бо саме тут на форумі ЧП я знайшов людей які мені цікаві, які мене розуміють, з якими я можу вести рівний діалог і знаходити порозуміння,
і як результат, спільно вирішувати наші проблеми. Ми не ліві, не цетристи, не праві, ми ті хто працює. І я завжди говорю, що бізнесом займаются Ахметови, а ми (підприємці) - виживаємо.
Leopold
(Katerok @ Mar 6 2009, 05:36 PM) *
Иван Галенко не ПОЛНЫЙ придурок,он просто безквартирный офицер.А офицеры из элиты нации превратились сейчас в "кладущих член"(это его выражение),к большому сожалению.
А мне например очень стыдно,что такие люди называют себя офицерами.

Да расслабтесь, Katerok, ни в кого он не превращался, это как раз и есть самый обычный "офицер" - прапор со звездочками летехи на погонах, правда, вовремя сваливший из армии, а сейчас рвущий рубаху на груди "за державу". У таких психология и мозги - прапорщика, несмотря на количество звездочек.
Сайт - вообще полный бред, набор штампов и лозунгов. Кстати, подает себя как ктн, но где по какой специальности защищался -ни слова. Подозреваю, что он и даже слова аспирантура не знает. А деятельность - ну прямо тракторист-бульдозерист "широкого профиля" - от твердых сплавов до легкой промышленности, хотя вряд ли знает что такое "текс", хотя может Изовит подскажет? Вобщем, можем сахар, можем соль, можем то, чем травят моль. Потому так и живем, что такие вот "прохвессоры и прохвессионалы" с образованием, ничего не имеющим общего с экономикой и управлением, закончив для приличия школы-скороспелки и обложившись "дипломами-сертихвикатами", прорвались во всевозможные Ассоциации , Рады, и проч. и руководят.
Я уж просто молчу, что у этого ктн даже с обычной грамматикой проблемы, что впрочем не мешает рассуждать "Как нам обустроить Россию", сорри, "реформировать малый бизнес". Одним словом, сплошная "акцентація, епОтаж й т.п."..
Сколько ж их таких засело во всех органах власти, присосавшихся к бюджетному корыту, считающих наши деньги и умничающих на тему спасения державы.
Создал бы самостоятельно хоть 5 рабочих мест для начала или элементарное производство, а потом бы учил уму-разуму.
ЗЫ. Люди, нам что, занятся больше нечем, кроме как этот бред обсуждать? Пусть пиарится без нас.
Он же это подаст как бурное "Обсуждение стратегии Ивана Галенко по реформированию малого бизнеса Украины на форуме "Частного предпринимателя"".
Пусть он с великим и чесным бизнесменом Соколовским, активно поднимающим легпром Китая, но при этом проливающим крокодиловы слезы по поводу отечественной легкой промышленности это обсуждает.
Іван Галенко
Пане Леопольд! Стаканчик для слюни вам подати? Чи може протигаз Вам на морду лиця натягнути, щоб слюною не бризгали на оточуючих? Щодо Ізовіт та Соколовського Ви пропустили http://galenko.org.ua/node/30 (саме введення цензури на сайті РНАТ спонукало створити власний майданчик). Такщо, пане Леопольде, полегше на слюні - гепнутися можете...
Іван Галенко
(Александр Харьков @ Mar 7 2009, 01:46 PM) *
.... форумі ЧП я знайшов людей які мені цікаві, які мене розуміють, з якими я можу вести рівний діалог і знаходити порозуміння, і як результат, спільно вирішувати наші проблеми. Ми не ліві, не цетристи, не праві, ми ті хто працює. І я завжди говорю, що бізнесом займаются Ахметови, а ми (підприємці) - виживаємо.

Власного форуму ще нема й мабуть Ви праві - не варто робити. Краще займуся розміщенням подій за минулий тиждень. Щодо виживання - аналогічно. Але пару років тому "змінив ставлення" й підходи... Щодо аудиторії цого форуму - то тут треба збагнути загальну атмосферу, мотив "занурення". Очевидно, маса корисних речей, порад, життєвих ситуацій... Проте зараз якось думки не про це. Мабуть варто на тиждень звідси підти - бруд втомлює. Краще я свої мізки заточу на підготовку дебатів з Фудашкіним чи займуся постановкою тактики боротьби за свої права (бізнесові) кіномитців http://galenko.org.ua/node/153. У випадку чого термінового пишіть на мою поштову адресу. З повагою, приємних свят.
Leopold
(Іван Галенко @ Mar 7 2009, 10:17 PM) *
Пане Леопольд! Стаканчик для слюни вам подати? Чи може протигаз Вам на морду лиця натягнути, щоб слюною не бризгали на оточуючих?
..... Такщо, пане Леопольде, полегше на слюні - гепнутися можете...

Ну вот, оно - настоящая "морда лица" "бесквартирного" охфицера и вылезла... А то - дискусия, эпатаж, затачивание мозгов, постановка тактики борьбы за права... Очередной поп Гапон.
Тратить время на дисскуссию с Вами смысла не вижу, поэтому просто пара слов напоследок.
Прежде, чем решать за нас сколько нам платить и как, для начала попоробуйте побыть в нашей шкуре - создать какой-то реальный пусть и маленький, но СВОЙ бизнес, почувствовать ответственность за людей и их семьи в обеспечении их зарплатой, попробуйте заработать хоть копейку в своей бизнесе, а не ходить в кассу за зарплатой. Пообщайтесь с пожарными, санстанцией, налоговой - только в нашей шкуре, "маленьких украинцев", как любит говорить наш президент, а заодно и посчитайте во сколько обходится такое общение нам, предпринимателям. А потом, все эти цифирки сложите и получите - сколько реально мы платим "единого" налога. Вот тогда и будете иметь хоть какое-то МОРАЛЬНОЕ право оценивать - много или мало.
А протирать штаны в ассоциации, раде защитников чего-то по каким-то инновациям, среди тех "кто не пашет ни сеет не строит, а гордится общественным строем" и при этом поучать как нам надобно вести бизнес? Так уже и так пол-страны подобных прохвессионалов: геолог налоговую службу создал такую, что все стонут, СБУ - филолог управляет, про РНБО с гинекологом в руководстве я вообще молчу. А великим экономистом так каждый второй себя мнит. Причем все почему-то норовят "порегулировать", "взять и поделить", а на предложение взять лопату и "загребать деньги" вместе - реакции нет.
ЗЫ. Еще один совет - не разводите сопли про бесквартирность и не "кладите" на всех, а лучше попробуйте заработать себе на квартиру, именно ЗАРАБОТАТЬ, если знакомо такое понятие, а не ПОЛУЧИТЬ от государства (оно и так на Вас, ИМХО, потратилось в надежде что Вы отдадите долг Родине 25-годами службы в ВС).
ЗЫ2. Ничего личного, г-н Галенко - все с Вашего сайта и отсюда.
Ну а о себе, чтоб не продолжать в стиле - "а ты кто такой?" сразу скажу: дом я себе построил сам (через кредит, правда), бизнес - небольшой, но с 93-года - построил и работает.
yurr808
Да он просто раскручивает свой сайт! В каждом посте ссылка на него. Он прекрасно понимает, что здесь он не найдет единомышленников. Зато заходя по этим ссылкам и читая набор лозунгов мы повышаем его рейтинг в поисковиках! Не заходите по этим ссылкам! Если у него есть своя позиция, то пусть выкладывает ее здесь, на форуме, а не по ссылкам на свой сайт. Ни одной своей мысли он не высказал.
Модератору - не кажется ли Вам, что ссылки в постах пользователя Галенко носят явно рекламный характер? Если это так - то закройте их.
Я уверен, что если ссылок не будет - то он больше не появится на этом форуме
Александр Харьков
Шановний, пане Галенко. З великою увагою поцікавився складом Ради національних асоціацій товаровиробників при Кабінеті Міністрів України у склад якої ви входите і порадів, які МОНСТРИ опікуются у нас долею приватних підприємців спрощенців. Наведу тільки декторих: НВО "Укркольормет", Національна асоціації цукровиків України, асоціація "Союз птахівників України", Українська асоціація підприємств чорної металургії, об'єднання підприємств хлібопекарної промисловості "Укрхлібпром", Українська асоціація підприємств і організацій цементної промисловості "Укрцемент", асоціація суднобудівників України "Укрсудпром", асоціація "Укроліяпром",
"Укррудпром", Українська галузева компанія з виробництва пива, безалкогольних напоїв та мінеральних вод ЗАТ "Укрпиво", Українська асоціація виробників феросплавів та іншої електрометалургійної продукції, об'єднання "Укртрубопром", Українська асоціації вторинних металів,
асоціація українських підприємств целюлозно-паперової галузі "Укрпапір", асоціація українських автомобілевиробників "Укравтопром", Асоціація промислового арматуробудування України, Асоціація фармацевтичних виробників України, Національна асоціація виробників м'яса та м'ясопродуктів "Укрм'ясо", асоціація "Укркокс", асоціація "Газові трейдери України", асоціація виробників тютюнових виробів "Укртютюн".
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
Русская версия IP.Board © 2001-2024 IPS, Inc.