вот нарыла ph34r.gif
http://www.vobu.com.ua/forum/viewtopic.php?t=35662

"19. Виконавчим органам районних у місті Києві рад (районним у місті Києві державним адміністраціям) з метою збільшення надходжень до загального фонду бюджету м. Києва:

19.1. Проаналізувати ставки єдиного податку для суб'єктів малого підприємництва - фізичних осіб, встановлені рішеннями районних у місті Києві рад, на їх відповідність видам діяльності відповідно до Класифікатора видів економічної діяльності, затвердженого наказом Держспоживстандарту України від 26.12.2005 N 375.

19.2. У разі виявленої невідповідності надати пропозиції щодо виключення з переліку видів діяльності види діяльності, які фізичні особи - підприємці не можуть здійснювати згідно з нормами Цивільного, Господарського кодексів України та інших законодавчих актів (допоміжна діяльність у сфері фінансів та страхування, діяльність у сфері грошового та фінансового посередництва, операції з продажу нерухомості, в тому числі власної нерухомості, оптова та роздрібна торгівля автотранспортними засобами).

19.3. Надати районним у місті Києві радам пропозиції щодо встановлення ставок єдиного податку для суб'єктів малого підприємництва - фізичних осіб на всі види діяльності у максимальному розмірі - 200 грн. на місяць".

в общем, порекомендовали исключить из ЕН... будьте бдительны...


кто что слышал??? blink.gif