Методическое пособие Единый налог 2 группа

Методическое пособие Наемные работники у предпринимателя

Уголок потребителя

Подпишись на газету

Cправочник предпринимателя

Бізнес-центр Дніпропетровської міської ради

Веб Университет Самосовершенствования

БУХГАЛТЕР, АУДИТОРСКАЯ ФИРМА, ЧП

Методическое пособие Единый налог 2 группа

11.11.2010

Відкритий лист до керівництва держави Чернігівської регіональної ради підприємців

Відкритий лист

до керівництва держави Чернігівської регіональної ради підприємців

п. Януковичу В. Ф.,

м. Київ, 01011

05 листопада 2010 р.

Відкрите звернення

Звертаємося до вас на виконання протокольного рішення Чернігівської регіональної галузевої ради підприємців з питань торгівлі № 5 від 21.10.2010 р.

Підприємці занепокоєні наслідками змін в оподаткуванні суб'єктів підприємницької діяльності (СПД), які працюють за спрощеною системою, що передбачені проектом Податкового кодексу України.

Така негативна реакція є наслідком недостатньої роботи економічного блоку Уряду, а саме: Міністерства економіки України, Міністерства фінансів України, Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України, Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва. Адже, досі не відомі наслідки таких нововведень, немає інформації про очікувані позитиви та можливі негативи, відсутня відповідна роз'яснювальна робота, а також шляхи адаптації до умов ведення бізнесу за кодексом.

Чернігівська регіональна галузева рада підприємців з питань торгівлі не може реалізувати себе у процесі взаємодії з державними органами влади. Оскільки, жодного реагування на протокольні пропозиції не отримує, представника галузевої ради у Раду підприємців при Кабінеті Міністрів України не включено, представництво Держкомпідприємництва в Чернігівській області роботу не проводить, бо перебуває у стані ліквідації.

З огляду на викладане, Чернігівська регіональна галузева рада підприємців з питань торгівлі пропонує:

1. Повернутися до розгляду варіанту оподаткування СПД, що працюють на спрощеній системі за рахунок оподаткування з обігу (обороту), замість тотального переведення їх на громіздкий і складний загальний облік з постійними перевірками контролюючих органів, а також врахувати інші пропозиції до Податкового кодексу України, зафіксовані у протоколах № 3 від 14.05.2010 р., № 4 від 23.06.2010 р.

2. Відновити делегування представників регіональних галузевих рад підприємців до Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України. Відповідні пропозиції зафіксовані у протоколі № 3 від 14.05.2010 р. регіональної галузевої ради підприємців з питань торгівлі і протоколі № 2 від 14.05.2010 р. колегії регіональних галузевих рад підприємців.

3. Удосконалити взаємодію місцевих і регіональних галузевих рад підприємців, як по вертикалі, так і по горизонталі, між собою та органами виконавчої влади, для чого прийняти чітке Положення замість існуючих Рекомендацій Держкомпідприємництва України, які не носять обов'язкового характеру.

4. Раді підприємців при Кабінеті Міністрів України інформувати громадськість про звернення та рішення галузевих рад підприємців, розміщати їх на своєму сайті та в обов'язковому порядку реагувати на такі звернення.

Голова Чернігівської регіональної галузевої

ради підприємців з питань торгівлі М. П. Шкурко

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.

Для регистрации кликните СЮДА.

• Что еще мы можем предложить Европе
  • Военный сбор: кто и как должен платить
  • Ошибки в учете доходов и расходов
  • Расчет при увольнении конфликтного работника

Что даст ассоциация Украины с Евросоюзом?