29.12.2016

Чарівний одяг для жінок

Жіноча врода – це неймовірна сила, яка надихає, зваблює та зачаровує. Кожна жінка бажає бути вродливою, привабливою та гарною. Особливо це важливо в святкові дні, вихідні вечори і важливі дати. Гарна сукня здатна перетворити «Попелюшку» на чарівну принцесу. Щоб виглядати чарівно іноді потрібно лише купити вечірню сукню. Особливе враження створюють довгі вечірні сукні для жінок. Їх тканини огортаючи ніжними хвилями і спадаючі вздовж силуету надають граціозності і витонченості фігурі.

Модні жіночі сукні

Дизайнери світової моди диктують кожен сезон нові тенденції та напрями в жіночому одязі. Щоб бути у тренді протягом 2017 року пропонують придбати довгі вечірні сукні з глибоким розрізом з одного боку, такі в яких багатошарові спідниці, або такі, що мають асиметричні лінії крою відкриваючи стрункі ноги. Для жінок, які мають деякі недоліки фігури, або надмірну вагу підійдуть довгі сукні максі повільного крою, не обтягуючі талію, лінію стегон та ін.. Для стриманих, строгих та елегантних жінок дуже гармонійними будуть абсолютно закриті речі, з довгим рукавом, які теж популярні у цьому сезоні. Такі закриті сукні виграють за рахунок незвичайної гри фактури тканини, та її кольорів. Жінкам, які захочуть підкреслити зону декольте, сподобаються сукні з дуже глибоким V-подібним вирізом, оздоблені виразним гаптуванням. Молодим жінкам та дівчатам сподобаються довгі сукні, які злегка нагадують вільні довгі футболки.

Купити вечірню сукню

Корисні поради жінкам

Якщо ви хочете виглядати шикарно у вечірньому платті, але ваша фігура має деякі недоліки, слід врахувати кілька порад:

• Одягніть під облягаючу сукню коригуючу, стягуючу білизну, тоді в наряді ви будете почувати себе набагато впевненіше.
  • Фігуру з вузьким верхом і широкою нижньою частиною, можна скрасити довгою спідницею, що розширюється донизу.
  • Фігура з великим бюстом, широкими плечима, животиком і худою нижньою частиною виграє, якщо мінімізувати деталі верхньої частини сукні, а підкреслити нижню, наприклад багатоярусними воланами, драпіровками та ін.
  • Кожну сукню можна прикрасити правильно підібраними аксесуарами, та за їх рахунок змістити акценти у одязі.

Довгі сукні в магазині CHECKROOM

Інтернет-магазин одягу та взуттяДовгі сукні для жінок можна придбати в інтернет магазині одягу та взуття CHECKROOM – де представлені різноманітні сучасні вироби від знаменитих українських дизайнерів, таких як Newer, Over the Sea, Marani та багатьох інших брендів. Багато цікавих моделей міді на різні вкуси, фігури представлені в магазині. Різноманітні вечірні плаття каталогу з фото та їх вартість легко переглянути на сторінках інтернет магазину. Кожну сукню можливо оглянути з різних ракурсів на якісних фото, під якими описані характеристики одягу, таблиця розмірів та склад тканини. Ціна виробів залежить від складності пошиття моделі, її фасону, складу тканини та імені бренду виробника. На онлайн сторінках CHECKROOM можна придбати різноманітні вечірні плаття ціни яких зазначено у каталозі. Жінкам багатьох міст України: Київа, Черкасс, Львова та інших буде цікаво підібрати собі гарну сукню на свята, що наближаються.

Апрель 2024