Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




05.12.2017

Стильним та спортивним

Нещодавно мій хлопець серйозно захопився фізкультурою. Бажає мати гарну форму, каже "зустрічають по картинці". При цьому залу відвідує в старенькому костюмі, та відмовляється купувати інший. Вирішила придбати йому новий до дня народження, який незабаром.

Ціна чи якість

Дароване не обговорюють, коханий всьому буде радий (або зробить вигляд), але ж треба нормальна річ. Поміркувала, визначилась що шукаю спортивну одежу, яка має бути:

  • якісною (неприємно ж коли у вправі трісне шов з-за гнилих ниток)
  • не стискаючею рухів (погане скроєне в спорті – катастрофа)
  • легкою та дихаючою (у тренувальний зал потіти ж ходять)
  • зносостійкою (прати треба частіше ніж звичайну одежу)
  • недорогою (небагато заробляю)

Рейд по крупним ТЦ та маленьким ринкам видався невдалим. Постав важкий вибір між якістю та ціною. Поскаржилась подрузі, вона ж розповіла про недорогий європейський бренд, орієнтований переважно на чоловічий одяг взагалі та спортивний в тому числі. Навіть вказала, в якого інтернет-перекупника купувала сорочку саме цього виробника своєму чоловіку.

Довга адреса миттєво забулась, а коротка назва бренду – ні. Забила її в пошук та потрапила на https://bolf.ua/main-ukr.html. Цього року цей самий схвалений подругою бренд розпочав торгівлю для мешканців України. Ціни дійсно виявилися досить демократичними.

Краще для тренування

В процесі вибору взнала чимало цікавого про предмет свого пошуку. Здається, що для занять на тренажерах підходить звичайна майка спортивні штани. Але існують спеціальні моделі чоловічого спортивного одягу для тренажерного залу. Важливо, щоб на них бути мінімум обробки, шнурків, кишень та іншого. Штани не повинні бути занадто довгими та широкими понизу, бо займатися на деяких тренажерах буде незручно.

В процесі тренування відбувається інтенсивне потовиділення, тому тренувальний одяг повинен гідроскопічний. З тієї ж причини не варто обирати білий колір форми для тренажерного залу, прати її буде складно.

Мені вдалось знайти варіант, що задовільнив цим вимогам та моїм можливостям на https://bolf.ua/ukr_m_Чоловічий-одяг_Спортивні-костюми-1904.html, де представлений вичерпний асортимент спортивних костюмів для зайнять у залі.

Чому я ще буду купувати в BOLF

Сторінка магазину одразу сподобалась простим інтерфейсом, наповненістю розділів, швидкістю роботи. Заходила з домашнього ПК та з телефону – функціонал однаковий, що як на мене дуже важливо. Загалом, мене привабило:

  • гарний сайт з добрим функціоналом
  • відповідальні консультанти
  • можливість повернення
  • безкоштовна доставка
  • знижки та привітний бонус для нових покупців

А ще, там розділ і для дівчат, тому я точно стану постійним покупцем.

Автор: А. Краченко

Количество просмотров: 1423

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5