Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




28.03.2018

Чоловічі стильні обручки: як обрати й носити

Зазвичай чоловіки не носять прикрас, зупиняючись максимум на весільній обручці та скромному ланцюжку з хрестиком. Між тим є стильні ювелірні вироби для сильної статі, які, якщо їх зважено підібрати, підкреслять мужність і особливості стилю чоловіка. Каталог ювелірного інтернет-магазину Gold.ua містить чоловічі прикраси різних груп, зокрема каблучки зі срібла з оздобленням розмаїтим камінням, емаллю тощо. Подивитися варіанти можна на сторінці https://gold.ua/products/muzhskie-kol-ca-2.

Із глибин історії

Буде помилкою вважати, що мода прикрашати чоловічі пальці народилася нещодавно. У давнину обручки були, як не дивно, прерогативою саме чоловіків. За допомогою перснів можновладці, полководці або купці підкреслювали свої досягнення та статус.

Крім того, печатки виконували важливу роль ідентифікації особи — відтисками гербу або ініціалів скріплювали договори, документи, «підписували» важливі листи тощо. Звичайно, наразі печатки втратили утилітарне значення, але зберегли естетичну роль, поширилися як стильні та цікаві чоловічі прикраси. Обираючи ту чи іншу каблучку, варто витримати баланс між стриманістю та бажанням яскраво виразити власну індивідуальність.

Тонкощі вибору

Один із найголовніших параметрів тут — вік майбутнього власника персня чи каблучки.

Молодим чоловікам до 30 років найкраще пасуватимуть найпростіші моделі без пишних візерунків або нагромадження каміння. Демократичність, легкість, ненав’язливість стилю — ось ті ознаки молодості, котрі мають бути вигідно використані при створенні образу.

У віці від 30 років і старше можна придивитися до більш розкішних прикрас. Масивна печатка з камінням, каблучка з оніксом — у такому віці ніхто не дорікне тим, що прикраса на пальці занадто дорога чи яскрава.

В асортименті Gold.ua можна обрати для себе та в подарунок близьким срібні персні з такими доповненнями:

  • емаллю,
  • перламутром,
  • гранатом,
  • кубічним цирконієм тощо.

Але абсолютна більшість виробів у цій категорії без каміння. Чоловікам не потрібно зайвого блиску для того, щоб бути помітними й успішними. Бажаєте прикрасу саме з каменем — зверніть увагу на загадковий онікс. По-перше, він виглядає дуже стильно та привабливо, по-друге, цей мінерал стриманий. Чоловікам не варто боятися носити персні та прикрашати мужні руки — жінки звертають увагу на сміливих!

Количество просмотров: 941

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5