Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




21.10.2019

Чоловічі кардигани - як вибрати?

Чоловіча мода протягом року базується в основному на джинсах, футболках і толстовках. Однак все частіше можна помітити зростаючий тренд і значення светрів у їх гардеробі. Светри з гудзиком або блискавкою стають особливо популярними восени і взимку.

Светри на блискавці та гудзиках

Светри на блискавці більше асоціюються зі спортивним стилем, тому їх частіше вибирають чоловіки. Однак кількість доступних дизайнів та стилів дозволяє змінити свою думку. Їх дуже багато - https://bolf.ua/rus_m_Мужская-одежда_Свитера-мужские_Кардиганы-1964.html. Завдяки їхньому стилю їх можна використовувати як предмет гардеробу для елегантних виходів.

Облягання кардигана багато в чому залежить від крою, візерунка та силуету. З легкою статурою ви можете вибрати светри з більш товстим плетінням. Кардигани, довгі і конічні на талії, ідеально підходять для тоншої фігури. Таким чином вони замаскують виступаючий живіт.

Однак якщо светри на блискавці вам не підходять, ви можете вибрати ті, які мають гудзики. Багато виробників, створюючи светри з заданим малюнком, пропонують їх у трьох типах: надягають через голову, застібають на блискавку і застібають на ґудзики. Останнє - дуже вдале рішення для вишуканих виїздів чи ділових зустрічей. Гудзики, які також імітують дерево, можуть додати класу светрів та підкреслити статус.

До чого підійдуть светри?

Існує багато можливостей через їх універсальність. Кардигани можна носити як на футболці, так і на класичній білій сорочці. В обох випадках вони будуть гарно поєднуватися.

Залежно від приводу, з яким носити кардиган, він повинен бути кольоровим і мати відповідний малюнок або бути гладким. Для повсякденного носіння ви можете дозволити собі светри різного дизайну, а також звичайні. Що стосується роботи в офісі або ділових зустрічей, то слід орієнтуватися на приглушені кольори, наприклад, чорний, сірий, темно-синій. Вони також повинні бути гладкими, щоб вони підкреслювали елегантний та серйозний характер зустрічі.

Важливо також вибрати кардиган з точки зору матеріалу, з якого він виготовлений, і його товщини плетіння. У холодніші дні ви можете носити теплі чоловічі кардигани замість жакета. Деякі з них мають належну підкладку, тому вам не доведеться турбуватися про вітер, який проходить через светр. Для холодних днів тонші светри ідеально підходять для надягання під піджак.

У дуже холодні дні виробники светрів пропонують товстіші моделі, які можна носити під пуховиком. Вони будуть виконувати теплові функції, а також виглядати модно. Найчастіше кардигани виготовляються з бавовни, яка не подразнює шкіру і має протиалергічні властивості.

Як вибрати кардиган?

Правильний вибір светра повинен базуватися на кількох важливих факторах. Перш за все, важливий матеріал виконання. На цих низькоякісних виступаючих нитках можуть з'являтися кулі не будуть естетично. Найкраще рішення - придбати светр з бавовни. Залежно від характеру виходу також слід вибрати правильний крій та візерунок.

Якщо це випадковий вихід, ви можете бути вільними, від довгих кардиганів до коротких облягаючих светрів. Однак, якщо це буде діловий вихід, слід надіти гладкий светр в приглушених кольорах, а під ним білу сорочку, яка підкреслить важливість зустрічі.

Количество просмотров: 2594

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5