28.03.2020

Вивчення англійської мови по скайпу

Англійська мова є мовою міжнародного спілкування і потрібна не лише подорожуючим в інші країни світу, а й спеціалістам в різних галузях. Знання англійської мови дозволяє слідкувати за публікаціями в іноземних виданнях, підтримувати розмови з колегами та друзями з інших країн в інтернеті, або на конференціях та зустрічах.Вивчення англійської мови

Вивчення мови по скайпу

Не обов’язково ходити на заняття, особливо зараз, коли в усьому світі карантин, адже є можливість вивчати мову по скайпу. Кваліфіковані репетитори англійської проводять заняття, орієнтуючись на ті знання, що вже учень має. Тим паче, що кожен обирає собі викладача, не лише фахівця, але й близьку по духу та захопленням людину. Перше заняття безкоштовне, на ньому відбувається знайомство з методиками навчання в школі і з рівнем підготовки учня. Розклад занять узгоджується між викладачем і людиною, що навчається, є також можливість після попередження викладача перенести заняття на інший час. Якщо сумлінно вчитися 2 або 3 рази на тиждень, то досить швидко будуть помітні успіхи. Викладачі постійно підвищують свої знання та покращують методики.

Вартість занять

Ціна кожного заняття стартує від 230грн і залежить від їх кількості. Якщо викладач буде носієм мови, то ціна підвищиться. Знижка 10% надається, якщо вивчає мову вся родина. Також по 2 безкоштовних занять надається обом, якщо привести на заняття друга. Не потрібні ніякі підручники, адже для вивчення мови надається цифровий підручник. Індивідуальні заняття значно ефективніші, адже вся увага викладача спрямована на одну людину і не розпорошується на всіх. Зникає невпевненість в своїх силах та знаннях, що сприяє розкутості і оволодіти мовою стає простіше.

Додаткові способи вивчення мови

Окрім індивідуальних занять з викладачем, є можливість, використовуючи онлайн тренажер, що є на сайті, навчатися самостійно, приймати участь в розмовних клубах, легко запам’ятовувати найбільш потрібні слова, опановувати граматику та лексикою в ігровій формі. Передивляючись відео, навчаєшся сприймати мову на слух. Такі різноманітні форми навчання дозволять швидко оволодівати знаннями. Але потрібна мотивація і бажання вчитися, своєчасне виконання домашніх завдань.
Знання мови підвищує цінність спеціаліста на ринку праці, дозволяє знайти кращу роботу,почувати себе більш впевненим за кордоном, підвищити власну самооцінку і знайти нових друзів.

Апрель 2024