Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




08.06.2021

Безкоштовний вебінар «Ризик-орієнтований підхід для зменшення перевірок інтернет-бізнесу» 8 червня 2021 року

Інформаційний партнер – газета «Приватний підприємець»

У межах реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва Департамент економрозвитку Дніпропетровської облдержадміністрації продовжує цикл вебінарів: “Інтернет-бізнес в Україні: від реєстрації й оподаткування до дотримання GDPR”

Восьмого червня 2021 року з 14:30 до 16:00 онлайн (на платформі Zoom) запрошуються підприємці до участі в безкоштовному вебінарі «Ризик-орієнтований підхід для зменшення перевірок інтернет-бізнесу та запитів від фінмоніторингу». Лектор – Галина Смишляєва, експерт, бізнес-консультант із цих тем із 2009 року.

Вебінар буде спрямовано на обговорення ризикових моментів у діяльності суб’єктів господарювання в інтернеті та критеріїв, які можуть спровокувати призначення перевірки. Під час заходу буде проаналізовано, які показники свідчать про наявність таких критеріїв до перевірок та як їх виявити й уникнути. Також надаватиметься інформація про те, як себе поводити в разі призначення перевірки та в її процесі. Детально розглядатиметься питання відповідальності за неоформлених працівників.
На цьому вебінарі роз’яснюватиметься, чому варто мати підтвердження придбання товару та на які особливості треба зважати під час розрахунків із клієнтами.
Увагу буде зосереджено й на питаннях фінмоніторингу та на тому, як реагувати на запити банків стосовно надання інформації.


Участь безкоштовна
.
Реєстрація за посиланням https://u.to/MxFcGw обов’язкова.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 2495

Мы на Facebook

Популярне