Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




07.07.2017

Як вибрати сумку на кожен день

​Сумочка є важливим аксесуаром, який щодня супроводжує свою власницю. Він доповнює образ, і при цьому виконує практичну роль. А правильно підібраний аксесуар служить ще і прикрасою. До вибору цієї невід'ємної частини образу кожної жінки потрібно підійти відповідально. Від правильності вибору залежить, чи не будуть гроші просто викинуті на вітер і чи буде сумка підходити по стилю і справлятися зі своїми завданнями. Завдяки рекомендаціям імідж-стилістів не так вже й складно підібрати сумку, з якою образ буде виглядати гармонійно.

Рекомендації інтернет-магазину SARA.com.ua представлені у вигляді простих 4-х правил, як вибрати сумку на кожен день.

Відповідність фігурі

Розмір сумки важливий. Перебуваючи на рівні стегон, вона приковує увагу і дозволяє зіставити обсяги. Маленька сумочка підкреслює об'єм, на її тлі жінка може здаватися більше. Щоб правильно підібрати повсякденну сумку, потрібно проаналізувати пропорції. Можна прийняти правило - подібне з подібним:

  • дівчатам з великими формами не підійдуть міні-сумочки або клатчі, їм варто робити вибір серед виробів середнього розміру;
  • для мініатюрної фігури краще вибирати мініатюрні вироби, адже величезні баули будуть виглядати значно більше самої дівчини;
  • дівчата з фігурою "plus size" повинні вибирати повсякденну сумку середнього розміру, пропорційно свого ростуі розміру.

Якість виробу

Природно, якщо річ буде експлуатуватися кожен день, від неї очікується витривалість. Вибираючи сумку потрібно обов'язково звернути увагу на ручки, замки та фурнітуру. Будь-які елементи, присутні на виробі, повинні бути якісними і виконані акуратно. Ручки потрібно розглянути на витривалість і надійність, як і замки і блискавки. Шви повинні бути акуратними і міцними - зовні і на підкладці. Колір фурнітури не настільки важливий, в образі допускається поєднання різних кольорів металу.

Форма сумки

Є сумки жорсткі і м'які. А точніше, варіацій трохи більше - жорсткі, м'які з твердими контурами, м'які, безформні мішки. На думку стилістів для повсякденного носіння оптимальним вибором стане сумка, яка тримає форму. Формені моделі виглядають доречно в більшості образів. Аксесуари м'якої форми хороші для деяких образів, але в якості повсякденного варіанту не такі хороші.

Універсальний колір

Сумка на кожен день повинна поєднуватися з різноманітними образами, які дівчина приміряє на себе з кожним днем. Тому варто підібрати сумку універсального кольору, яка буде актуальна в різних образах. Для багатьох ідеальний колір аксесуара - чорний. Але він не є універсальним! Як альтернативу чорному можна підібрати будь-які приглушені кольори. Для повсякденних образів найкращим варіантом буде сірий, бежевий, сіро-коричневий і синій кольори. Правильно підібраний відтінок дозволить носити сумку в різні сезони, не порушуючи гармонійність образу. Що стосується пунктика підбору аксесуара в колір взуття - це вже не модно.

Повсякденний аксесуар можна вибрати як серед дорогих брендів, так і бюджетних марок. Серед виробів бюджетних виробників зазвичай присутні аналоги дорогих брендів, які виготовляються з інших матеріалів і коштують дешевше. Підбір сумки за наведеними правилами дозволить купити безпрограшний повсякденний варіант, що буде великою радістю для кожної жінки.

Additional Info

  • Статьи партнеров: нет
Количество просмотров: 1145

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5