Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




26.09.2018

Автоматичний шлагбаум або боллард? Який дорожній блокіратор краще встановити у Львові, розповідають фахівці vorota24.com.ua

Для регулювання руху транспортних засобів, а також для забезпечення та перегороджування доступу на територію використовуються спеціальні захисні пристрої. Попри те, що автоматичні шлагбауми, так само як і болларди, призначені для обмеження певної місцевості, вони все ж мають певні відмінності. Сьогодні «ВОРОТА 24» визначать головні особливості даних виробів і розкажуть, в яких випадках їх краще застосовувати.

Болларди: призначення та переваги

Дорожні блокіратори даного типу бувають трьох видів: стаціонарні, автоматичні та напівавтоматичні. Всі вони являються найбільш сучасними загороджувачами, які, до того ж, відрізняються естетичним зовнішнім виглядом. Основним призначенням цих пристроїв є захист і розмежування території, регулювання руху транспорту та виконання протитаранної функції.

Блокувальні вироби, в залежності від їх типу, встановлюють на різних територіях. Наприклад, висувні автоматичні циліндри підходять для застосування в житлових зонах і в місцях з інтенсивними потоками транспорту. Крім того, існують спеціальні пристрої, призначені для захисту стратегічно важливих об'єктів. Наприклад, боллард FAAC J355 M50 HA витримує зіткнення з багатотонною фурою, яка врізається в нього на швидкості 80 км/ч. Стаціонарні стовпчики виконують функцію розмежування пішохідних зон, а також використовуються для огородження периметрів різних об'єктів.

Електричні шлагбауми: зони застосування та ключові особливості

Даний вид пристроїв часто зустрічається на паркінгах, у дворах багатоповерхових будинків, в місцях у переїздів залізничних колій і не тільки. Залежно від довжини стріли виробу, з його допомогою можна перекривати проїзди різної ширини. Зазвичай такі конструкції встановлюють на об'єктах, де необхідно просто контролювати доступ автотранспорту на територію, але не більше. Автоматична система не забезпечує високий захист від проникнення, оскільки її стріла перекриває невелику частину простору.Avtomatychnyy shlahbaum CAME u Lʹvovi

Монтаж боллардів або установка шлагбаума?

З точки зору міцності, компактності, а також стійкості до пошкоджень і тарану однозначно виграють дорожні стовпчики. Для їх виготовлення застосовуються довговічні матеріали, а конструкція ретельно продумана. Зламати або несанкціоновано демонтувати таке обладнання практично неможливо. Боллард не перешкоджає переміщенню пішоходів і при цьому служить надійним регулятором руху автомобілів. Якщо для вас найбільш важливими аспектами є захист території та протитаранна функція – краще зробити вибір на користь блокіраторів даного типу.

У разі, коли до контролю доступу немає підвищених вимог, варто купити автоматичний шлагбаум. Також існують і комбіновані рішення: для абсолютного захисту об'єкта встановлюють обидва типи пристроїв, які будуть служити доповненням один для одного.Zakhysni bollardy ta avtomatychnyy shlahbaum u Lʹvovi

Як замовити шлагбауми та болларди у Львові?

Придбати захисні системи від провідних виробників (FAAC, DoorHan, CAME, BFT, Nice і не тільки) можна в будь-який зручний час. Заповніть заявку в режимі онлайн або зателефонуйте за номером +38 (067) 693-70-77 для зв'язку з менеджерами інтернет-магазину vorota24.com.ua. У нашому асортименті також представлені в'їзні ворота різних типів та електричні приводи для керування ними. Поспілкуйтеся з консультантами, щоб отримати максимум інформації про обраний товар.

Нагадуємо, що на всіх гостей демонстраційної зали «ВОРОТА 24 Львів» чекають персональні знижки! Адреса виставкового салону – вул. Городоцька, 286-Б, поверх 4, офіс 1.

Количество просмотров: 1212

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5