Розсилка новин

15.12.2015

Спеціальним призом сьомого Конкурсу «Честь професії 2016» буде відзначено кращий матеріал про власний бізнес

Організатори VIІ конкурсу професійної журналістики «Честь професії 2016», нагадуючи про продовження прийому робіт, запрошують учасників подавати роботи для здобуття спеціального призу від партнера проекту компанії «Емвей Україна» за кращий «Матеріал, що надихає на створення власного бізнесу». Конкурсна робота має бути подана в одну із п’яти основних номінацій конкурсу та розкривати тематику власного бізнесу.

Усі роботи будуть розміщені на відповідній сторінці сайту конкурсу - Спеціальний приз. «Матеріал, що надихає на створення власного бізнесу»

Спеціальний приз заснований у 2012 році для заохочення створення високоякісних інформаційно-аналітичних публікацій у сфері підприємництва, які б спонукали українців до розвитку і реалізації їх ділового і творчого потенціалу. Професійне висвітлення актуальних підприємницьких тем стане у нагоді всім, хто бажає розширити знання щодо заснування і ведення власної справи, знайти натхнення і підтримку для втілення у життя власних підприємницьких ідей.

Олена Якимчук, менеджер з корпоративних зв'язків ТОВ «Емвей Україна»: «Сьогодні наша країна дуже потребує всебічної підтримки розвитку малого і середнього бізнесу. Велику роль у його популяризації грає журналістика. Адже професійне висвітлення цієї сфери значною мірою впливає на формування сприйняття підприємництва українцями та багато в чому визначає їхню мотивацію розпочати власну справу. Тому для нас так важливо підтримати розвиток професійної журналістики, що розкриває цю тему. Тільки спільними зусиллями ми зможемо зробити внесок у покращення нашого добробуту та життя країни в цілому».

Роботи на конкурс приймаються з 19 листопада 2015 р. до 31 січня 2016 року. Усі конкурсні роботи мають бути оприлюднені в період з 1 січня по 31 грудня 2015 року. Церемонія нагородження переможців запланована на 22 квітня 2016 року у Києві.

Цілі конкурсу:

- виявити і заохотити визнанням журналістські матеріали високої професійної якості;

- зробити акцент на якості, професійності, повазі, визнанні в журналістиці.

Свої роботи подавати на конкурс можуть всі, хто професійно займається журналістикою в Україні – без обмежень за віком, типом ЗМІ (преса, телебачення, радіо, інтернет), жанром та сферою журналістики, регіоном роботи та проживання. Важливо: журналіст, редакція або третя особа може подавати тільки одну роботу в одну номінацію.

Жодних реєстраційних внесків немає – усі роботи приймаються на конкурс безкоштовно.

Усі зареєстровані на конкурс роботи, новини, положення про конкурс та інші деталі читайте на офіційному сайті конкурсу. Окрім офіційного сайту, стежити за новинами можна на сторінках конкурсу в соціальних мережах: Facebook.

Для реєстрації в конкурсі представникам друкованих та інтернет-ЗМІ необхідно заповнити заявку в режимі он-лайн та надати посилання на онлайн публікації або на скани ваших друкованих робіт, виклавши їх перед цим на файлообмінники. Якщо за тих чи інших обставин вам це не вдасться - ви можете направити  традиційну версію заявки на e-mail: organizator@uapp.org чи факсом (044) 425-58-21. Контактна особа – Ольга Сергієнко.

Для реєстрації в конкурсі представникам радіо та ТБ необхідно заповнити заявку в режимі онлайн. Детальну інформацію можна отримати за тел. +380959346241 або написавши на e-mail: project@nam.com.ua. Контактна особа – Ольга Пришко.

Про компанію Amway

Amway – одна з провідних у світі сімейних компаній-виробників споживчих товарів, яка продає більш ніж 400 найменувань продукції високої якості в сегментах товарів для краси, здоров'я і дому. Уся продукція розповсюджується тільки через Незалежних підприємців Amway. Компанія була заснована у 1959 році в місті Ейда, штат Мичиган, США. Amway веде діяльність у більш ніж 100 країнах і територіях, обсяг продажів склав $10,8 млрд в 2014 році. Найбільший обсяг продажу припадає на такі бренди: вітаміни, мінерали та дієтичні добавки NUTRILITE™, засоби для догляду за шкірою і декоративна косметика ARTISTRY™, системи очищення води eSpring™.

Слідкуйте за новинами на news.amway.ua.

Про конкурс «Честь Професії»

Конкурс професійної журналістики «Честь Професії» було засновано у 2010 році Українською Асоціацією Видавців Періодичної Преси (УАВПП) та Незалежною Асоціацією Телерадіомовників (НАМ). Метою конкурсу є виявлення та заохочення визнанням журналістських матеріалів високої професійної якості. Головний акцент робиться на якість, пошану та визнання в журналістиці (на кшталт Пулітцерівської премії). Конкурс проводиться в п'яти номінаціях: «Кращий матеріал з громадянською позицією», «Краще подання резонансного матеріалу», «Краще журналістське розслідування», «Краще подання складної теми» та  «Надія журналістики».

Спеціальним призом шостого конкурсу «Честь професії 2015» буде відзначений «Матеріал, що надихає на створення власного бізнесу». Переможця вітатиме компанія «Емвей Україна».

Виставляти свої роботи на конкурс можуть всі, хто професійно займається журналістикою в Україні – без обмежень за віком, типом ЗМІ (преса, телебачення, радіо, Інтернет), жанром журналістики, регіоном роботи і мешкання. У 2014 році на конкурс було  подано 596 робіт.

Конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2016» підтримують:

- Швецьке агентство з питань міжнародної співпраці та розвитку (The Swedish International Development Cooperation Agency)

- проект «У-медіа» міжнародної організації «Інтерньюз нетворк», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID),

- Програма розвитку ООН в Україні,

- Система Компаній Кока-Кола в Україні

- Компанія «Емвей Україна»

- Генеральний телевізійний партнер – UA: Перший

• Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року