Книга «Как самому составить договор» (примеры и рекомендации)

Розсилка новин

10.10.2018

Відбулась робоча зустріч щодо перевірок та з інших питань трудового законодавства

09 жовтня 2018 року відбулась робоча зустріч щодо обговорення заходів, спрямованих на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення, в тому числі в аспекті їх впливу на малий та середній бізнес, організована Комітетом Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення.

Участь в робочій зустрічі взяли перший заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Сергій Каплін, народні депутати України Оксана Продан, Наталія Королевська, Голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега, представники Мінсоцполітики України, Пенсійного фонду України, Державної фіскальної служби України, Національної поліції, Асоціації міст України, керівники територіальних представництв ГО "Фортеця", організацій підприємців, роботодавців та профспілок.

В ході заходу обговорювали питання зменшення тиску з боку органів контролю на бізнес, уніфікації та спрощення кадрової документації на найманих працівників, процесу детінізації зайнятості населення та законодавство, яким на сьогодні регулюються питання проведення заходів державного нагляду у сфері господарської діяльності з питань перевірки дотримання трудового законодавства.

Зокрема, обговорювали необхідність та нагальність прийняття законопроектів №5711 та №6489, а також невідповідність законодавству постанов Уряду №295 та №649-р та інші питання.

За результатами заходу учасниками заходу підтримано проект Резолюції робочої зустрічі.

Джерело

Add comment