Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




06.12.2018

Одеське управління Офісу великих платників податків нагадує про Всеукраїнський тиждень права

Щороку, відповідно до Указу Президента України в тиждень, що включає 10 грудня - День прав людини, проводиться Всеукраїнський тиждень права. Саме 10 грудня 1948 року Генеральна Асамблея ООН проголосила Загальну декларацію прав людини.

Кожен платник податків може скористатися своїм правом на безоплатну правову допомогу в органах ДФС.

Відповідно до ст. 52 Податкового кодексу України громадянин чи суб’єкт господарювання має ефективний та дієвий спосіб отримати індивідуальну податкову консультацію.

Варто врахувати, що отримана від органів ДФС консультація має індивідуальний характер, тобто нею може користатися лише той платник, якому вона надана.

Консультації та роз’яснення Офісу великих платників податків ДФС щодо застосування норм чинного законодавства у сфері оподаткування можна отримати якщо звернутись до фіскального органу.

Щоб скористатися своїм правом на безоплатну правовому допомогу варто записатися на особистий прийом до керівництва Одеського управління Офісу великих платників податків ДФС за адресою м. Одеса, Проспект Шевченка 15/1 .

Нагадую, що особистий прийом очільника Одеського управління Офісу ВПП ДФС Вікторії Талпи - це другий понеділок щомісяця з 09.00 до 11.00.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 833

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне