Розсилка новин

12.03.2019

Справи єднають: в Україні з’явилася нова b2b онлайн-платформа для підприємців

20 лютого 2019 ГО «Студена» презентувала «Вервечку» — b2b-платформу, яка допомагає автоматизувати пошук постачальників та реалізаторів товарів у віддалених регіонах. Основне завдання «Вервечки» допомогти підприємцям у Донецькій та Луганській областях розширювати ринки збуту попри порушені внаслідок конфлікту логістичні зв’язки.

У 2016 році USAID провели дослідження на тему «Перешкоди для зростання малих та середніх підприємств». За результатами опитування бізнесменів були виділені дві головні перешкоди у Донецькій та Луганській областях: недостатня кількість замовлень та війна. Війна стала причиною проблем зі збутом товарів, а також призвела до банкрутства багатьох малих підприємців.

Щоб допомогти підприємствам Сходу зберегти роботу та налагодити нові бізнес-зв’язки з іншими регіонами країни і була створена «Вервечка».

Які проблеми підприємців вирішує «Вервечка»?

• Спрощення пошуку постачальників та товарів. Платформа здійснює пошук товарів за географічним принципом. Власник торговельної точки може побачити на карті торговельні маршрути постачальників і знайти, хто з виробників возить свої товари до міста чи села, у якому розташована його торгівельна точка.
  • Автоматичне опрацювання замовлення. Система надсилає сповіщення про зміну статусу замовлення та час його доставки;
  • Гнучке формування замовлень та збут продукції. Функції повідомлення про актуальні знижки та акції дозволяють постачальникам більш ефективно збувати залишки продукції, а замовникам — обирати необхідні їм товари за найкращою ціною.

Розробка платформи велася протягом 2018 року і вже на етапі анонсування «Вервечка» викликала зацікавленість підприємців з Маріуполя, Слов’янська, Волновахи та інших міст Східної Україні. Наразі у планах авторів проекту поступове розширення бази постачальників та товарних маршрутів перевізників в усіх регіонах України.

Хоч Вервечка і створювалася як платформа для підприємців луганської і Донецької області, але наразі вона відкрита для всієї України.

Протестувати роботу «Вервечки» можна тут — https://vervechka.com/.

Інформаційний партнер — газета «Приватний підприємець»

Additional Info

• Размещение в RSS:: нет

• Перехід ФОП до вищої групи ЄП: якщо заяву подано до досягнення переліміту доходу
  • ФОП-єдинник планує новий вид діяльності: на що варто зважати?
  • Обов’язкові реквізити фіскального чека в разі оплати через LiqPay

Ми на Facebook