Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




20.10.2019

Опубліковано закон про "спліт"

Закон набув чинності у суботу, 19 жовтня

Закон про "спліт" - законопроект №1069-2 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення функцій з державного регулювання ринків фінансових послуг" у п'ятницю, 18 жовтня, опублікований у виданні "Голос України". 

 Закон передбачає передачу повноважень Національної комісії, що здійснює держрегулювання у сфері ринків фінансових послуг, у частині регулювання та нагляду в системі накопичувального пенсійного забезпечення, регулювання та нагляду за функціонуванням фінансово-кредитних механізмів і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Решта повноважень Нацкомісії, що здійснює держрегулювання у сфері ринків фінансових послуг, передаються Національному банку України.

"Цей закон набирає чинності з дня, наступного за днем ​​його опублікування, та вводиться в дію з 1 липня 2020 року, крім пунктів 6, 9, 11-14 цього розділу, які набирають чинності і вводяться у дію з дня, наступного за днем опублікування цього закону ", - сказано в тексті документа.

Нагадаємо, 16 жовтня законопроект підписав президент Володимир Зеленський, а на підпис главі держави закон передали 2 жовтня.

https://www.rbc.ua

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1753

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне