Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




16.09.2020

Visa та Всі. Свої запускають конкурс для підтримки українських жінок-підприємниць «Її справа»

  • Професійне журі визначить трьох переможниць, які отримають по 100 тис. грн. на розвиток власного бізнесу.
  • Переможниця, яка посяде перше місце, представить свою продукцію у власному «корнері» в одному з двох магазинів Всі. Свої на Хрещатику.
  • Всі три переможниці представлять свої вироби на онлайн-платформі та отримають консультації для розвитку бізнес-навичок.

______________________________________________________________________________________________________

Київ – 16 вересня 2020 року – Компанія Visa та платформа українських брендів Всі. Свої запускають новий проєкт – всеукраїнський конкурс для жінок-підприємниць «Її справа – ПідтримайСвоїх». Організатори конкурсу ставлять за мету надихнути та підтримати тих українських жінок, які нещодавно розпочали власну справу в сфері виробництва, і надати їм можливість масштабувати розвиток свого бізнесу.

Visa та платформа Всі. Свої запрошують до участі в конкурсі жінок з усієї України, які є власницями мікро-, малого та середнього бізнесу і виготовляють одяг, взуття, аксесуари або предмети для дому та інтер'єру.

Конкурс також сприятиме відкриттю нових імен серед виробників та створених ними брендів, і популяризуватиме розвиток жіночого підприємництва в Україні. Проєкт проходить у рамках глобальної кампанії Visa з підтримки малого та середнього бізнесу #ПідтримайСвоїх (#WhereYouShopMatters). Медіа-партнером конкурсу виступає видання «ELLE Україна».

Переможниця, яка посяде перше місце, отримає можливість стати резиденткою Всі. Свої та представити продукцію свого бренду у власному «корнері» в одному з двох магазинів платформи Всі. Свої на Хрещатику в Києві. Також всі три переможниці зможуть розмістити продукцію на онлайн-платформі vsisvoi.ua.

Кожна з трьох переможниць отримає грошову винагороду у розмірі 100 000 грн. на розвиток власного бізнесу, а також персональні менторські сесії для розвитку своїх бізнес-навичок.

Видання ELLEпроведе фотосесії з переможницями та розповість про них та історії їхнього бізнесу на сторінках друкованого журналу і на сайті elle.ua.

Для участі у конкурсі потенційній учасниці потрібно з 16 вересня до 5 жовтня подати заявку наnextsvoi.com.ua, заповнити аплікаційну форму, завантажити 3-5 зображень своєї продукції і коротке відео про власний бренд.

Експертна комісія конкурсу, до якої входять представники платформи Всі. Свої, сформує шортлист з 20 учасниць конкурсу. І наприкінці жовтня трьох переможниць проєкту визначить професійне журі конкурсу, до якого увійшли:

  • Соня Забуга, головна редакторка журналу ELLE Україна.
  • Христина Кармазіна, керівник напрямку електронного бізнесу ПриватБанку.
  • Ганна Луковкіна, засновниця платформи українських брендів Всі. Свої.
  • Лілія Пустовіт, українська дизайнерка, засновниця бренду POUSTOVIT.
  • Світлана Чирва, регіональний менеджер Visa в Україні, Білорусі та Молдові.

«Підтримка та розвиток малого та середнього бізнесу, як і популяризація локальних брендів, є одним із ключових пріоритетів компанії Visa. На жаль, наслідки пандемії COVID-19 негативно позначилися саме на діяльності цього сегменту бізнесу, як свідчить наше дослідження. Окремим важливим напрямком для нас є розвиток саме жіночого підприємництва. Наша команда щойно завершила проведення двомісячної серії освітніх вебінарів, спрямованих на жінок, що прагнуть створити власну справу. А тепер ми запускаємо новий конкурс, що в практичній площині надає можливість підприємницям-початківцям вийти на новий національний рівень, ставши резидентками платформи Всі. Свої, отримати грошові винагороди, бізнес-консультації та комунікаційну підтримку.

Ми раді, що до проведення конкурсу залучені потужні партнери, а до складу журі увійшли справжні жінки-лідерки в своїх сферах. Успішний розвиток економіки країни неможливий без успішного розвитку локальних виробників, тому я запрошую до участі у конкурсі українських жінок. Вдалі приклади жіночого підприємництва надихають і заслуговують визнання. Вплив пандемії не повинен зупиняти розвиток власної справи, а навпаки має сприяти пошуку можливостей для адаптації, діджиталізації та зростання», —зазначила Світлана Чирва, регіональний менеджер Visa в Україні, Білорусі та Молдові.

«Це вже не перша наша співпраця з Visa, спрямована на підтримку українських виробників і я щиро рада, що різні бізнеси можуть об’єднуватися задля важливої мети. Особливо це актуально сьогодні, коли пандемія поставила під загрозу розвиток тих, хто тільки розпочинає свою діяльність. «Її справа» — це конкурс для українських підприємниць, які нещодавно розпочали свою діяльність. Я вірю в силу жіночого підприємництва і на прикладі «Всі. Свої» бачу, яка ця сила потужна: так, наш проєкт об’єднує 2000+ креативних бізнесів, і близько 80% з них заснували жінки. Ми хочемо підтримати їх на шляху «у великий бізнес», аби бачити в Україні ще більше креативних підприємств, створених жінками», — розповідає засновниця проєкту «Всі. Свої» Ганна Луковкіна.

Для участі у конкурсі та отримання більше детальної інформації, будь ласка, перейдіть за посиланням: nextsvoi.com.ua

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1494

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне