Розсилка новин

12.02.2021

Ігор Клименко презентував нову модель організації діяльності Національної поліції України

Ці зміни продиктовані не лише новим адміністративно-територіальним устроєм держави, а й насамперед необхідністю створення єдиного безпекового простору, оперативного реагування на виклики та доступністю поліцейських послуг. Про це Голова Національної поліції повідомив сьогодні, 11 лютого, під час розширеного засідання колегії Міністерства внутрішніх справ України.

За словами Ігоря Клименка, перед запуском нової моделі організації роботи був проведений досконалий аналіз, вивчена оперативна обстановка та визначене навантаження на кожного працівника поліції, врахована чисельність і густота населення в тому чи іншому районі.

«В Україні успішно пройшла адміністративно-територіальна реформа: 490 районів ліквідовано, натомість створено 119 і 17 на тимчасово окупованих територіях. Тож спершу ми вирішили відштовхуватися саме від цих нововведень. Але ми не просто слідували новоутвореним районам, а провели детальний аналіз. У результаті у нас з’явилося 132 районні підрозділи поліції – управління та відділи. Щоби максимально охопити населення поліцейським захистом, у їх складі ми створили відділи, відділення та сектори поліцейської діяльності», - розповів Голова Національної поліції України.

Офіційний сайт Національної поліції

Additional Info

• Размещение в RSS:: нет

• Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Ми на Facebook