Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




12.02.2021

Відсьогодні діє нова форма звіту про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю

Як ми вже писали, Наказом Мінсоцполітики від 18.12.2020 р. № 821 знов внесено зміни до форми N 10-ПОІ (річна) "Звіт про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю" та Інструкції щодо її заповнення. Наказ опубліковано у "Офіційному віснику України" N 11 12 лютого 2021 р. 

Передбачено, що наказ набуває чинності з дня його офіційного опублікування. 

За повідомленням Фонду соціального захисту інвалідів, нова форма звітності та Інструкція щодо її заповнення вводяться в дію починаючи зі звіту за 2020 рік. Тобто, роботодавці, які ще не подали звіт за 2020 рік, відсьогодні звітність подають вже за оновленою формою. 

Нагадуємо, форму звітності № 10-ПОІ (річна) подають підприємства, установи, організації, у тому числі підприємства, організації громадських організацій осіб з інвалідністю, фізичні особи, що використовують найману працю, в яких за основним місцем роботи працює вісім і більше осіб (далі – роботодавці) - відділенню Фонду соціального захисту інвалідів за своїм місцезнаходженням не пізніше ніж 1 березня року, наступного за звітним.

УВАГА! Звіти надаються тільки в паперовому вигляді безпосередньо до територіальних відділень Фонду соціального захисту інвалідів. Чинними законодавчими та нормативними актами не передбачено подання звіту за формою № 10-ПОІ (річна) в електронному вигляді. При цьому, роботодавець не позбавляється можливості надсилати рекомендованим листом відділенням Фонду соціального захисту інвалідів Звіт за встановленою формою.

Які зміни внесено у форму N 10-ПОІ (річна) Наказом № 821, ми писали у матеріалі Форма № 10-ПОІ по особам з інвалідністю: 5 змін «навздогін».

Завантажити нову форму N 10-ПОІ (річна) "Звіт про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю" можна за посиланням

Джерело

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1267

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне