Розсилка новин

09.09.2021

Мінекономіки та Державна податкова служба оновили угоду про інформаційне співробітництво

6 вересня 2021 року Міністерство економіки України та Державна податкова служба України підписали оновлену Угоду про інформаційне співробітництво.

Був зроблений черговий крок в напрямку цифрової трансформації управлінських процесів, що сприятиме підвищенню ефективності діяльності державних підприємств. Оновлення інформаційної угоди допоможе швидко оптимізувати управлінські процеси в сфері економіки. Оперативна передача актуальних та достовірних даних про підприємства дозволить забезпечити якісну аналітику та економічний прогноз по точках росту, що необхідні для прийняття раціональних управлінських рішень”, - зазначив заступник Міністра економіки з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Ігор Дядюра.

Документом визначено чіткі механізми інформаційного обміну між Мінекономіки та ДПС, погоджено конкретні протоколи та формати, що забезпечує надійність, ефективність та високу швидкість обміну інформацією.

Джерело

Additional Info

• Размещение в RSS:: нет

• Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Ми на Facebook