Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




16.11.2021

З 18 листопада червоний рівень епідемічної небезпеки діятиме на території Вінницької області

На території Вінницької  області  з 00 год. 00 хв. 18 листопада встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 15 листопада.

Як зазначив заступник Міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар України Ігор Кузін, в регіоні спостерігається перевищення ознак епідемічної небезпеки за двома ознакам. Зокрема, кількість госпіталізованих пацієнтів з підтвердженими та підозрілими випадками коронавірусної інфекції протягом останніх семи днів на 100 тис. населення, що становить 78,3 – 83,3 та коефіцієнт виявлення випадків інфікування COVID-19, що коливається в межах 22-23,1%. 

Таким чином, за результатами заслуханих доповідей та з урахуванням обговорення Комісією ТЕБ та НС вирішено встановити з 00 годин 00 хвилин 18 листопада 2021 р. червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Вінницької області.

В регіоні застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки.

Голові ОДА доручено забезпечити дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів.

Як зазначили в Мінрегіоні, на минулому засіданні комісії ТЕБ та НС було прийнято рішення щодо переведення в «червону» карантинну зону Черкаську область з 12 листопада. Також до «червоного» рівня епідемічної небезпеки входять Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Сумська, Херсонська, Хмельницька, Чернігівська, Волинська області та місто Київ.

Джерело

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 450

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне