Розсилка новин

25.04.2024

Закон про мобілізацію. Інфографіка Міноборони із основними змінами

Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений Парламентом та підписаний Президентом України, вступить у дію вже з 18 травня.

Читайте в інфографіці основні зміни, які стосуються як військовослужбовців, так і цивільних громадян України.

Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент

Джерело

Additional Info

• Размещение в RSS:: нет

• Індексація зарплати: чи є зміни?
  • Послуги нерезидентові: чи потрібен договір у письмовій формі?
  • Коли ФОП-єдинник має право працювати без РРО/ПРРО?

Ми на Facebook