Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




01.10.2020

Віддалений кадровий супровід – ефективне рішення сучасного бізнесу

Кадровий облік компанії – тривалий і трудомісткий процес, в задачі якого входить оформлення кадрових документів, розрахунок і виплата заробітних плат, своєчасна подача звітності та постійне відстеження змін трудового законодавства України. Веденням кадрового діловодства може займатись штатний співробітник компанії або уповноважена організація на основі відповідного договору. (більше інформації за посиланням https://norni.com.ua)

Особливості віддаленого кадрового обліку

Послуга віддаленого кадрового обліку є актуальною для усіх представників малого бізнесу. Потреба в ній виникає при наборі співробітників, а також під час упорядкування кадрових справ давно діючого підприємства. Питання, які стосуються кадрового діловодства, трудової документації, відпускних та особистих справ працівників, потребують багато часу та знань в області трудового законодавства. Якщо ви не хочете займатись підбором кваліфікованих кадровиків самостійно та витрачатись на їх утримання, оптимальним рішенням стане віддалений кадровий супровід.

Задачі віддаленого кадрового супроводу включають:

  • Аудит та відновлення кадрового обліку підприємства;
  • Складання трудових договорів;
  • Оформлення трудових книжок;
  • Прийом, переміщення та звільнення з роботи співробітників;
  • Складання графіків відпусток;
  • Ведення штатного розкладу;
  • Консультації з питань трудового законодавства.

Веденням кадрового обліку повинні займатись не звичайні бухгалтера, а вузькі спеціалісти – юристи з трудового права, спеціалісти з кадрового супроводу та експерти з міграційного законодавства.

Переваги віддаленого кадрового обліку

Компанія, що надає послуги віддаленого супроводу, виконує усі задачі замовника, пов’язані з веденням кадрових справ. В її обов’язки входить збір інформації та документів, розробка локально-нормативних актів та ведення поточного документообігу, а також представлення інтересів замовника в державних органах.

Доручивши питання роботи з персоналом кваліфікованим спеціалістам, ви отримаєте багато переваг, а саме:

  • Відсутність необхідності витрачати ресурси на пошук працівників;
  • Відсутність витрат на заробітну плату робітників, соціальні виплати, податки та забезпечення робочого процесу;
  • Правильний підбір персоналу підвищує продуктивність праці на підприємстві.

Стратегію роботи з персоналом може визначати замовник або розробляти сама аутсорсингова компанія. При цьому важливо знайти перевірену організацію з хорошою репутацією, якій можна довірити вирішення цих важливих питань.

Количество просмотров: 942

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5