Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




14.02.2019

Понад 30 українських компаній представлять харчову промисловість на головній виставці продуктів харчування на Близькому Сході Gulfood 2019

17 - 21 лютого в Дубай, ОАЕ відбудеться найголовніша подія на Близькому Сході в харчовій та аграрній промисловості - виставка GULFOOD 2019 з більше ніж 100 тисяч відвідувачів із 185 країн та 7 тисяч експонентів. Участь в національному стенді візьмуть 33 потужних підприємства, які поповнять український продуктовий експортний кошик конкурентоспроможною на міжнародному ринку продукцією.

Ще майже 30 українських компаній приїдуть на виставку у складі бізнес-делегації, щоб краще вивчити ринок та ознайомитися зі світовими тенденціями галузі.

Українська продукція вже знана на ринку Близького Сходу й інтерес до продукту Made in Ukraine постійно зростає. Київська торгово-промислова палата, яка є організатором національного стенду на Gulfood 2019 разом з Офісом з просування експорту при Мінекономрозвитку, вже вшосте запросила найкращих українських виробників. Такі продукти, як олія, борошно, солодощі, крупи та бобові, насіння та горіхи, зернові культури, яйця, молочні та м’ясні продукти від України додаткової реклами не потребують.

Цього року організатори Gulfood 2019 обіцяють безліч можливостей для навчання. Інноваційний саміт пройде в форматі багатовекторної конференції, присвяченій споживацьким тенденціям, інноваціям продукції і успіхів галузі.

Вперше в Gulfood відбудеться "Смаки світу" - це битва кулінарних ароматів і смаків. Відомі шеф-кухарі будуть змагатися за найменування "найкраща кухня в світі" та нагородження за кращі страви в рамках їх пропозицій в форматі живих демонстрацій.

Захід, на який всі місця вже заброньовані, в черговий раз прийме понад 5000 експонентів і 120 павільйонів країн, що демонструють продукцію в 8 секторах первинного ринку. Демонстраційні стенди продуктів харчування і напоїв Gulfood охоплюють більше 1 000 000 квадратних футів і вміщають понад 98 000 відвідувачів з 193 країн.

Газета «Приватний підприємець» - інформаційний партнер

Матеріал наданий відділом корпоративних комунікацій
Київської торгово-промислової палати

Поделиться:

Количество просмотров: 4419

Ми на Facebook

Популярне