Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




01.06.2021

Безкоштовний вебінар «Реєстрація та оподаткування інтернет-бізнесу в Україні» 1 червня 2021 р.

Інформаційний партнер – газета «Приватний підприємець»

Департамент економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації запрошує підприємців до участі у безкоштовному вебінарі «Реєстрація та оподаткування інтернет-бізнесу в Україні, як від сторінки в соцмережах перейти до масштабного проекту», який відбудеться 1 червня 2021 р. з 14:30 до 16:00, на платформі Zoom.

На вебінарі буде йтися про те:

  • яку організаційно-правову форму обрати для бізнесу в інтернет,
  • в чому є відмінності та особливості такого бізнесу від бізнесу офлайн,
  • якою найбільш поширеною в інтернет є діяльність ФОП, як відбувається їх реєстрація, які види діяльності згідно КВЕД підібрати,
  • яку відповідальність несе ФОП за свою діяльність.

Окремо обговоримо про відповідальність в разі здійснення діяльності без реєстрації. Також будуть розкриті питання використання майна в бізнесі, партнерства.

У другому блоці буде обговорюватись питання вибору системи оподаткування для бізнесу в інтернет та що на такий вибір впливає. Буде надано інформацію про різницю між загальною та спрощеною системою оподаткування, які є особливості при їх застосуванні та що варто проконтролювати, щоб не втратити статус платника єдиного податку, якщо він буде обраний. Окремо буде висвітлено питання застосування РРО та яка саме діяльність підпадає під його застосовування.

Участь безкоштовна.

Реєстрація за посиланням https://u.to/CiRVGw обов’язкова.

Захід організовано Департаментом економічного розвитку Дніпропетровської обласної державної адміністрації в рамках реалізації "Програми розвитку малого та середнього підприємництва у Дніпропетровській області на 2021-2022 роки".

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1972

Ми на Facebook

Популярне