Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




12.06.2021

Безкоштовний онлайн-практикум "Пошук та перевірка бізнес ідей" 14-15 червня 2021 р.

Інформаційний партнер – газета «Приватний підприємець»

Дніпропетровська торгово-промислова палата запрошує керівниць та власниць бізнесу (або делегованих ними менеджерок), а також, жінок що мріють створити власний бізнес, до участі у дводенному онлайн-практикумі «Пошук та перевірка бізнес ідей», що відбудеться 14 – 15 червня 2021 на платформі Zoom.

Спікери онлайн-практикума:

Юлія Павленко - директорка департаменту міжнародних операцій АТ «Укрпошта», ініціаторка проєкту E-Export School.

Катерина Вітковська - засновниця найчисельнішої та однієї з найбільш корисних Facebook-груп для Etsy-продавців — «Сотвори свой бизнес! Etsy», де близько 24 тис. майстрів з 101 країни світу допомагають один одному з питань міжнародних продажів. Разом із командою запустили під ключ більше ніж 60 магазинів на Etsy, провели аудити понад 50 магазинів і надали безліч інших послуг для Etsy-магазинів.

Олег Білоногий - незалежний консультант і продавець на eBay, засновник спільноти Ebay & PayPal Pro — СНД. Успішно займається продажами на eBay з 2015 року. Заснував одну з найбільших спільнот, заснованих eBay-селлером на просторах СНД. Консультант з просування брендів і товарів на майданчику eBay.

Що буде на онлайн – тренінгу:

- дізнаємось, як знайти цікаву бізнес ідею, яку ви зможете втілити;
- з’ясуємо, які тренди потрібно відстежувати та які сервіси можуть у цьому допомогти;
- розглянемо основні міжнародні маркетплейси: де продають товар з України? Особливості операційної моделі: прийом, оплати, доставка. В2С доставка: митниця, інтеграція, взаємодія.
- дізнаємось про майданчик eBay: особливості, нововведення. Плюси і мінуси в порівнянні іншими майданчиками та способами торгівлі онлайн.
- аккумулюємо ідеї в контексті eBay;
- проаналізуємо ніші та конкурентів за допомогою сервісу ZikAnalitics.
- навчимося будувати стратегію виходу на ринок eBay.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://forms.gle/Kbr934LiKYtunYcM6

Навчання організовано Дніпропетровською торгово-промисловою палатою в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Регіональні партнери ініціативи:

Запорізька торгово-промислова палата, Донецька торгово-промислова палата, Черкаська торгово-промислова палата \ Cherkasy CCI, Кіровоградська торгово-промислова палата

У випадку можливих запитань, прохання телефонувати (056)374-94-10 (12), або писати на dnipro@bisc.org.ua.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 2210

Ми на Facebook

Популярне