Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




15.06.2021

Відкрито доступ до запису вебінарів з питань, важливих при започаткуванні та веденні підприємницької діяльності

Інформаційний партнер – газета «Приватний підприємець»

З відеозаписами вебінарів та презентаційними матеріалами усі бажаючі можуть ознайомитись, звернувшись до вебресурсу «Бізнес-простір Дніпра», розділ «Онлайн навчання» офіційного вебсайту Дніпровської міської ради, за посиланням: https://dniprorada.gov.ua/.../category/onlajn-navchannya/

З 22 квітня поточного року міською радою було розпочато цикл просвітницьких заходів у форматі вебінарів з питань, важливих при започаткуванні та веденні підприємницької діяльності.

Заходи проводились відповідно до Програми щодо реалізації регуляторної діяльності Дніпровською міською радою та її виконав-чими органами на 2021–2025 роки, яку вперше прийнято в Україні на рівні органів місцевої влади. Координатором виконання цієї Програми та організатором заходів виступив департамент правового забезпечення ДМР.

Теми, що розглядались на вебінарах, мають актуальну тематику для представників бізнесу, а досвідчені спікери намагались розкрити питання максимально доступно та ґрунтовно.

Один із циклів вебінарів проведено на тему «Правові аспекти зменшення ризиків в бізнесі». Він складався з 6 онлайн–зустрічей, що тривали з квітня по червень та стосувались питань, як зменшити в діяльності бізнесу ризикові моменти та які дії допоможуть їх уникнути. Спікером виступила Галина Смишляєва, юрист та медіатор.

Також у квітні проведено вебінар «Трудові відносини у ФОПа, різні типи та особливості», спікер – Михайло Крапивко, аудитор, який надав багато корисної інформації та практичні поради з окресленого питання, а також відповів на запитання учасників вебінару.

Ще одним із циклів заходів стало проведення онлайн–зустрічей з досвідченим спікером Соломією Бойко, експертом з нетворкінг-просування за темами: «5 секретів бізнес-нетворкінгу», «Нетворкінг як інструмент для просування вашого бізнесу».

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Comments   

# Serg2021_TS 2021-06-12 15:14
Посилання на веб-сайт НЕ ПРАЦЮЄ.
Reply | Reply with quote | Quote
# Дудник И. В. 2021-06-12 16:03
Виправлено
Reply | Reply with quote | Quote
Количество просмотров: 2777

Ми на Facebook

Популярне