Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




31.05.2021

Лікарські препарати з рослинних речовин від Біонорики

Останнім часом при лікуванні різних хвороб знову стали звертати увагу на лікарські препарати, виготовлені з рослинних речовин. Велика частина прибутків компанії Біонорика, що випускає препарати з рослинної сировини, вкладається в розробку нових, ще більш ефективних ліків. Велика увага приділяється якості сировини, що поступає на виробництво. Навіть умови її вирощування в екологічно чистих умовах є стандартизованими. До складу лікарського препарату зазвичай входить декілька рослинних речовин, що або підсилюють дію одна одної, або зменшують різні прояви захворювання.

Основними напрямками компанії є розробка засобів для лікування захворювань дихальних та сечовивідних шляхів, а також гінекологія. На виробництві застосовується багатостадійний контроль якості, всі ліки перевіряються на безпеку дії на людський організм, а також на переносимість діючих речовин.

Перейшовши за посиланням https://bionorica.ua/produkte/mochevyvodjashhie-puti/kanefronn/ є можливість ознайомитися з препаратом Канефрон® H, що випускається у вигляді крапель та таблеток і призначений для лікування запалень сечовивідних шляхів, та профілактики утворення каменів. Ці ліки мають протизапальну, знеболюючу, спазмолітичну, антиоксидантну дію. В якості діючих речовин виступають любисток, розмарин і золототисячник.Канефрон® H

Ці ліки не є антибіотиком, але при важких формах захворювання застосовувати їх можливо в комплексі з антибіотиками тільки під наглядом лікаря, адже потрібно спочатку вірно поставити діагноз і хоча препарат не є шкідливим, лише лікар призначить як і в якій кількості потрібно його вживати.

Канефрон® H випускається вже на протязі багатьох років і довів свою ефективність, полегшив страждання хворих людей. Він використовується для профілактики сечокам'яної хвороби навіть після видалення каменів. Він усуває спазми і видаляє пісок з нирок і камені не утворюються. При необхідності його можливо застосовувати на протязі тривалого часу, але лише під наглядом лікаря. Якщо ви маєте схильність до утворення каменів в нирках, то не можна вживати продукти, що сприяють їх утворенню. Бережіть своє здоров'я і своєчасно звертайтесь до лікаря.

Количество просмотров: 1039

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5