Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




08.10.2018

«Приватний підприємець» про: моніторинг особових рахунків ФОП, оприбуткування готівки, подання заяви-розрахунку до Фонду соцстраху

11 жовтня виходить друком «Приватний підприємець» № 19, у якому особливу увагу приділено темі перевірок підприємця.

Під прицілом фіскалів виявляться ті, хто використовує в підприємницькій діяльності рахунки, відкриті на фізосіб. Для них розроблено спеціальний механізм взаємодії з банками. Ви дізнаєтеся, як він працює на практиці.

В окремій статті проаналізуємо питання, пов'язані з відеозйомкою під час проведення перевірок, зокрема: чи не перевищують перевірники повноважень, знімаючи відео? чи не буде прохання припинити зйомку сприйняте як перешкоджання перевірці? чи має право підприємець знімати відео й чи допоможе це під час захисту своїх прав у суді?

Проінформуємо читачів і про дії Законів "МаскиШоуСтоп", що визначають механізм відшкодування державою збитків суб'єктові господарювання, спричинених незаконними діями представників правоохоронних органів.

У газеті роз'яснюються й питання про оприбуткування готівки, ведення документів і штрафи.

Розповімо й про платіжну систему FORPOST, а саме: як вона працює, чи не суперечить правилам роботи на єдиному податкові?

Для тих, хто торгує пивом, підготовлено публікацію про те, як податківці намагаються ототожнити продаж пива на розлив і продаж для споживання на місці. І про те, як підприємці спростовують це в суді.

Роботодавцям на прикладі покажемо, як заповнити заяву-розрахунок для отримання фінансування від Фонду соцстраху. А також пояснимо, яка довідка підтверджує страховий стаж працівника.

Крім того, у газеті ви знайдете низку відповідей на запитання підприємців, що працюють як на загальній, так і на спрощеній системі оподаткування.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 2831

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне