Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




16.08.2019

Декларування товарiв, якi перемiщуються транзитом

Газета «Приватний підприємець»

Кабмін постановою від 17.07.2019 р. № 619 вніс зміни до Положення про митні декларації. Постанова є чинною з 24 липня 2019 року.

Змінами передбачено, що для товарів, які переміщуються між Європейським Союзом, країнами – членами Європейської асоціації вільної торгівлі, окремими країнами – членами Конвенції про процедуру спільного транзиту та Україною транзитом (зокрема, внутрішнім) автомобільним транспортом (без перевантаження на інші види транспорту) та стосовно яких не запроваджено обов’язку із забезпечення сплати митних платежів, можуть використовуватися митні декларації окремих типів. Вони подаються за формою єдиного адміністративного документа й заповнюються відповідно до положень Конвенції про процедуру спільного транзиту та Конвенції про спрощення формальностей у торгівлі товарами.

газета Приватний підприємець

Виконання митних формальностей під час митного оформлення зазначених митних декларацій здійснюється за допомогою національної підсистеми комп’ютеризованої транзитної системи Європейського Союзу.

Одна митна декларація окремого типу заповнюється на одну або кілька партій товарів за умови, що такі товари переміщуються від однієї митниці відправлення до однієї митниці призначення єдиним транспортним засобом.

Єдиним транспортним засобом вважається автотранспортний засіб (моторний транспортний засіб) разом із причепом (причепами) або напівпричепом (напівпричепами).

Як відкрити ПП (приватного підприємця) в Україні

Як обрати систему оподаткування. Порівняльна характеристика

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1445

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне