Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




08.02.2021

Використання 3д друку у промисловості

Сучасні технології стають все більше доступними. Якісний 3д друк Київ може запропонувати для різних галузей промисловості, таких як:

  • медицина;
  • енергетика;
  • машинобудівництво;
  • приборобудівництва;
  • мистецтво;
  • архітектура.

В залежності від того яку річ потрібно надрукувати використовуються різні матеріали. Найчастіше це буває метал, пластик, бетон, але можуть бути і деякі інші, навіть біоматеріали. Розповсюдження пластику пов'язане з тим, що існує багато його видів з різними характеристиками. При друкуванні металом також є можливість застосовувати алюмінієві та титанові сплави, сталь, срібло, кобальт-хром та інші матеріали. Для кожного матеріалу потрібен також свій принтер. Вироби, що друкуються, всередині порожні, тому об'ємні моделі можуть бути не надто міцними. Для кінцевих виробів потрібна пост обробка, наприклад полірування.

Застосовуючи друк на 3д принтері є можливість створити вироби майже будь-якої геометрії, не використовуючи склеювання. Маса готового виробу знижується в порівнянні зі звичайним способом виробництва, а це приводить до економії сировини. Процес відбувається досить швидко і залежить від продуктивності принтера. 3д принтери досить дорогі, але є можливість замовити послуги з виготовлення різноманітних виробів методом 3д друкування у компаній, що мають таке обладнання. Вони не лише надрукують виріб, але при необхідності допоможуть перевести креслення в 3д модель.3д модель

Якщо потрібно дізнатися скільки буде коштувати готовий виріб, то це залежитиме від складності виробу, кількості екземплярів, та матеріалу, з якого будуть друкувати. Маючи такі дані співробітники компанії, що надаватимуть послугу, розрахують її вартість. Для деяких виробництв вже зараз 3д друк економічно більше виправданий, ніж традиційне виготовлення виробів.

Компанія 3D Metal Tech виконає друкування металом на замовлення, адже персонал має великий досвід по 3д друкуванню різних виробів для будь-яких галузей виробництва, тому і ваші вироби виготовлять швидко і якісно.

Звісно 3д друк є технологією майбутнього. Використовуючи нові матеріали людство матиме можливість надрукувати об'ємну копію будь-чого. Вже зараз друкують різноманітні протези і вчені намагаються створити людські органи, які буде можливість трансплантувати, так що на долю сучасних молодих людей випаде нагода скористуватися новими досягненнями об'ємного друкування.

Количество просмотров: 924

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5