Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




01.02.2021

4 основних поради як купити автокрісло для немовлят

Є лише один правильний спосіб забрати новонароджену дитину з лікарні додому, і це в автокріслі.

Вибір автокрісла може бути непростим досвідом. Це не тільки одна з найважливіших покупок, але, ймовірно, одна з найдорожчих.

Ось декілька основних порад, щоб полегшити пошук та купити правильне автокрісло для немовлят.

1. Перед покупкою автокрісла дослідіть ваш автомобіль

Перш ніж купувати автокрісло, прочитайте інструкцію з експлуатації вашого автомобіля. Автокрісла можна прикріпити, використовуючи:

  • ремінь безпеки
  • ISOFIX
  • LATCH

Спеціальні анкери, здебільшого, присутні у всіх нових моделях автомобілів. Ви можете вирішити перед покупкою, яким із цих способів скористатися, і шукати крісло відповідно до параметрів машини.

Якщо ви вирішите використовувати ISOFIX/LATCH, переконайтеся, що знаєте, де кріплення знаходяться у вашому транспортному засобі - на середньому, задньому сидінні його може не бути, а це найбезпечнішим місце для дитини.

Ще одна порада. Виміряйте заднє сидіння, щоб знати, скільки місця є для автокрісла. Автокрісло з великою базою може не поміститися в маленькому автомобілі - можливо, вам доведеться зупинити вибір з більш вузькою базою. Також подумайте, хто буде сидіти на задньому сидінні. Скільки у вас дітей? Скільки в автокріслах? Зробіть виміри на задньому сидінні, перш ніж купувати. Якщо вам потрібна консультація, менеджери інтернет магазину https://www.mybuy24.net/ua/ охоче допоможуть вам.

2. Виберіть тип автокрісла

Новонароджені можуть сидіти в двох типах автомобільних крісел: дитячому кріслі, проти руху автомобіля (група 0+), або в такому де спочатку проти руху, а далі, коли малюк підростає повернене вперед (група 0+/1).

3. Зосередьтеся на найважливіших особливостях

Шукайте модель, яка має 5-точковий ремінь безпеки (два плечові ремені, два ремені на талії та один ремінець між ніжками, які стикаються посередині), захист від бічних ударів (додаткова піна або повітряні прокладки збоку від голови дитини) та сумісність із системою LATCH/ISOFIX (спосіб щільного кріплення основи без використання ременів безпеки).

4. Вибирайте легку в очищенні тканину

Сидіння, зі знімним чохлом,можна очищати в пральній машині. Це більше стосується чистоти, ніж безпеки, але легке очищення - це також вагома перевага.

Варто пам'ятати

Хоча багато немовлят засинають, їдучи в машині, автокрісло не є безпечним місцем для тривалого сну - тому обов’язково перекладайте сплячу дитину в ліжечко або люльку.

Количество просмотров: 872

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5