![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 8 Регистрация: 22-November 10 Пользователь №: 25521 ![]() |
Подскажите пожалуйста,я ЧП на едином налоге,собираюсь оформлять работников,выплачивать зарплату я могу наличными деньгами или только с расчетного счета?А также платежи в фонды?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 1117 Регистрация: 12-October 10 Пользователь №: 24842 ![]() |
Да, получается выплатили и записали в затраты! И отчисления в день выплаты тоже записываем в затраты!
-------------------- «Я вся такая внезапная, такая противоречивая…» (с)
"Поверьте, я - воплощение доброты, просто на метле быстрее." (с) "Боже, какая я старая, я еще помню порядочных людей" (с) |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 8 Регистрация: 22-November 10 Пользователь №: 25521 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 1117 Регистрация: 12-October 10 Пользователь №: 24842 ![]() |
А есть этому какое то разъяснение с точки зрения закона,чтобы если что можно было доказать проверяющим Відповідно до п. 8 Порядку видачі свідоцтва про сплату єдиного податку, затвердженого наказом ДПА України від 29.10.99 № 599, зі змінами та доповненнями для визначення результатів власної підприємницької діяльності на підставі хронологічного відображення здійснених господарських і фінансових операцій платник єдиного податку веде Книгу обліку доходів і витрат (форма N 10). При цьому обов'язковому заповненню підлягають лише графи "період обліку", "витрати на виробництво продукції", "сума виручки (доходу)", "чистий доход". У графі "витрати на виробництво продукції" відображаються документально підтверджені витрати, безпосередньо пов’язані з одержанням доходу, на підставі первинних документів про здійснення витрат. Витратами суб'єкта малого підприємництва - фізичної особи платника єдиного податку вважаються тільки оплачені витрати, тобто документами, які підтверджують понесення витрат, будуть документи про оплату (належним чином оформлені платіжні доручення, касові чеки, розрахункові квитанції та ін.) Таким чином, в розділі "Витрати на виробництво продукції" в Книзі обліку доходів і витрат відображаються витрати на оплату праці фізичних осіб, які перебувають у трудових відносинах з таким платником податку, що включають витрати на виплату заробітної плати та інших видів заохочень і виплат у вигляді премій, заохочень, відшкодувань вартості товарів (робіт, послуг), витрати на виплату за виконання робіт (послуг), згідно з договорами цивільно-правового характеру, будь-які інші виплати в грошовій або натуральній формі, встановлені за домовленістю сторін, якщо ці витрати підтверджені документально. http://www.sta.gov.ua/control/uk/publish/a...p;cat_id=112880 -------------------- «Я вся такая внезапная, такая противоречивая…» (с)
"Поверьте, я - воплощение доброты, просто на метле быстрее." (с) "Боже, какая я старая, я еще помню порядочных людей" (с) |
|
|
![]() ![]() |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 23rd June 2025 - 02:59 |