![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 284 Регистрация: 9-September 10 Пользователь №: 24526 ![]() |
Решил все-таки озвучить сей провокационный опрос...
Одним словом, высказываемся.... Интересно, все ли так плачевно.... в нашей Уркаине.... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 220 Регистрация: 26-July 10 Пользователь №: 24174 ![]() |
Если у меня "свой вариант", то как его озвучить?
-------------------- Получать деньги и отдавать их - это две совершенно разные философские школы!
|
|
|
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 284 Регистрация: 9-September 10 Пользователь №: 24526 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 220 Регистрация: 26-July 10 Пользователь №: 24174 ![]() |
НЕ НАДО голосовать "против всех"! (там какая-то хитрая арифметика, я не до конца понял, при нынешней ситуации, это будет на-руку ПР)
А не голосовать вообще- опасная глупость: если проголосует меньше 50%, то местных "голов" назначат из Киева! Это по новому избирательному закону. Сообщение отредактировал Yuris - 19.10.2010, 22:59 -------------------- Получать деньги и отдавать их - это две совершенно разные философские школы!
|
|
|
![]()
|
|
НЕ НАДО голосовать "против всех"! (там какая-то хитрая арифметика, я не до конца понял, при нынешней ситуации, это будет на-руку ПР) А не голосовать вообще- опасная глупость: если проголосует меньше 50%, то местных "голов" назначат из Киева! Это по новому избирательному закону. И за кого же Вы предлагаете проголосовать? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 58 Регистрация: 23-September 08 Пользователь №: 7089 ![]() |
Український консенсус
Досконалий кінцевий результат досягається досконалим процесом. Проведення Конституційних зборів і заснування Третього Гетьманату української державності відповідає науці управління і розвиває українську традицію народовладдя. Почнемо з констатації очевидного факту, що з кожними виборами до влади приходять особи чимраз нижчої якості. І це при тому, що переважна більшість виборців є достатньо розумними людьми. Якщо ж ці люди неспроможні здійснити розумний колективний вибір, значить причиною є збочена виборча система. ТРИ ПРИЧИНИ ОБРАННЯ НЕГІДНИКІВ Збочення 1. Некомпетентність виборців, некомпетентність обранців. Достеменно відомо, що люди, які займаються спільною цілеспрямованою діяльністю, є експертами у визначенні компетентності своїх співробітників. Наприклад, дитяча дворова футбольна команда безпомилково вибирає капітана. Так само колектив відділу вибирає компетентного начальника, начальники відділів – директора, рада директорів – керівника об’єднання. Нинішня ж система виборів основується на тому, що діяльність більшості виборців і кандидатів знаходиться в різних площинах, між якими немає нічого спільного. Тому виборці голосують не за особистості кандидатів, а за їхні рекламні образи, створені політтехнологами. В результаті нагорі дедалі частіше опиняються моральні потвори і невігласи. Висновок: людина має право голосувати лише за того, кого знає завдяки досвіду спільної цілеспрямованої діяльності. Збочення 2. Голоси виборців купляються, а «хто платить, той замовляє музику». Здебільшого голоси продаються за пусті обіцянки щось дати в майбутньому чи захистити від «більшого зла», хоча інколи зустрічаються конкретні «торба з гречкою» чи «грошова допомога від міського голови». Як би там не було, а виборці продають свої голоси. Відповідно, «покупець» не зобов’язаний «виправдовувати довіру», адже він уже за все заплатив. Це створює ситуацію безвідповідальності. Все було б зовсім по-іншому, якби виборці платили обранцю, адже тоді вони б вимагали від «слуги народу» конкретної віддачі. Висновок: Не виборна особа повинна платити виборцям, а навпаки – виборці повинні фінансувати того, кого обирають. Збочення 3. Голосування анонімне, тому його результати відносно легко фальсифікуються. Анонімність виборів робить технічно неможливою перевірку, хто за кого проголосував насправді. Вважається, що таємність захищає волевиявлення від тиску, хоча на практиці вона дозволяє звести нанівець всяке волевиявлення. Окрім того, всі виборці ставляться в позицію заляканих обивателів, істот з рабською свідомістю, неспроможних відверто і сміливо висловити свою думку. Висновок: вибори мають бути відкритими з легко доступним способом перевірки, за кого проголосувала конкретна особа. ТРИ УМОВИ ОБРАННЯ КРАЩИХ 1. Виборці мають право голосувати лише за тих, з ким мають досвід спільної діяльності заради досягнення спільної мети. Тільки в цьому випадку їхній вибір буде компетентний. На практиці це означає, що компетентні вибори мають бути багатоступеневими. 2. Голос на підтримку лідера вважається дійсним лише за наявності відчутного грошового внеску. У цьому випадку виборці дають лідеру ресурси для виконання своїх функцій (оплачують «організаційну послугу») і мають право вимагати від нього результатів. Це реалізація етичного принципу: щоб отримати – треба спершу віддати. Окрім того, обов’язковість внеску поліпшує якість виборців, оскільки відсікає від виборчого процесу «продажних виборців», людей зі споживацькою і рабською свідомістю. 3. Голосування має бути прозорим, щоб на кожному рівні виборів було чітко зрозуміло, хто за кого проголосував. У цьому випадку кожен виборець буде точно знати, кому зараховано його голос. Вибори будуть чесними. http://sd.org.ua/news.php?id=18094 Сообщение отредактировал McGregor - 20.10.2010, 09:15 |
|
|
![]()
|
|
И за кого же Вы предлагаете проголосовать? ![]() Тут что, можно агитировать? Не забанят? Сообщение отредактировал Yuris - 20.10.2010, 17:28 -------------------- Получать деньги и отдавать их - это две совершенно разные философские школы!
|
|
|
![]()
|
|
Тут что, можно агитировать? Не забанят? Ну а фигли? - В соседней ветке троллей не банят даже ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
ЗЫ: судя по 16.6% у БЮТ, многие наверно уже забыли поборы при ЮВТ
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 22 Регистрация: 5-April 09 Из: Крым Пользователь №: 8470 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Это точно, кто как но за Юлю голосовать не буду. Интересная женщина, хороший оратор-но в экономике все под себя. До нас ей дела нет. Мы помним ее постановы Да Боже борони! Тоже представляет интересы олигархических кланов, правда- других. Но мне от этого не легче.Я думаю, что лучше всего- партия Виталия Кличко "УДАР" (Украинская Демократическая Ассоциация за Реформы) и мажоритарщики, которые идут с ними в блоке. Просто знаю некоторых "партийцев" (не рядовых), все- бизнесмены средней руки (не такая мелочь пузатая, как я, но и до олигархов им - как до Китая...). А значит, защищая свои интересы, будут защищать и мои. Вот такой я эгоист! И да простит меня нынешняя верховная власть за отсутствие патриотизма: трудно его сохранять, когда тебе в "Могучей расцветающей индустриальной Украине" законом определено место на кладбище (в прямом, заметьте, смысле)! Сообщение отредактировал Yuris - 21.10.2010, 23:09 -------------------- Получать деньги и отдавать их - это две совершенно разные философские школы!
|
|
|
![]()
|
|
Я думаю, что лучше всего- партия Виталия Кличко "УДАР" (Украинская Демократическая Ассоциация за Реформы) и мажоритарщики, которые идут с ними в блоке. Просто знаю некоторых "партийцев" (не рядовых), все- бизнесмены средней руки (не такая мелочь пузатая, как я, но и до олигархов им - как до Китая...). А значит, защищая свои интересы, будут защищать и мои. Вот Как-то не шибко видно о них... Даже программы партии не видать, а тем более схем воздействия. Так что единственной целью бизнесмена средней руки может оказаться лишь - стать в одном ряду с олигархами. За одно "покращення" уже проголосовали... Да и партнер Кличко по блоку не внушает доверия: http://file.liga.net/person/189.html -------------------- |
|
|
Гость_7133_* |
![]()
|
Гости ![]() |
Ребята, до меня токо дошло...А выборы-то как раз на ХЭЛЛУИН!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Как раз когда типа вся нечисть вылазит!! ![]() ![]() ![]() СИМВОЛИЧНО!!! |
|
|
![]()
|
|
Для любителей Свободы, читать http://focus.ua/politics/150389
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Для любителей Свободы, читать http://focus.ua/politics/150389 Ото ж! Я ж и говорю: голосовать надо за партию, из которой вы знаете кого-то лично, и он вам, как минимум, не враг (а лучше- друг).-------------------- Получать деньги и отдавать их - это две совершенно разные философские школы!
|
|
|
![]() ![]() |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 16th June 2025 - 00:21 |