![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 2213 Регистрация: 20-March 11 Пользователь №: 27928 ![]() |
Всё хорошо и красиво,но,как всегда,одно но.....Опустили опять бедный народ ниже плинтуса своими новыми судебными поборами.....Не каждый,умеющий считать деньги,при нынешних расценках,позволит себе судебные тягомотины.Выход один:как чернобыльцы и афганцы,выйти всем вместе и сломать хребет этим,возомнившим себя Богами,УРОДЦАМ! статья на злобу дня http://www.govpered.org.ua/index.php/homepage http://pidpr.com/load/rozsilka_01_11_11/1-1-0-2045 Сообщение отредактировал surprise - 02.11.2011, 12:40 |
|
|
![]()
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 2213 Регистрация: 20-March 11 Пользователь №: 27928 ![]() |
Комментарий Алексея Макушина, г.Севастополь, на статью "Правительство уже напрямую угрожает бизнесменам"
http://prodan.net.ua/uk/Parthners_info/1739.html |
|
|
![]()
|
|
![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 5451 Регистрация: 4-February 11 Пользователь №: 26657 ![]() |
Так и власти вроде как неспокойно : http://news.yandex.ua/yandsearch?cl4url=ww...200&lang=ru
-------------------- Трубы могут быть бумажными, а документы должны быть "железными"!!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 203 Регистрация: 3-December 09 Из: Харьков/Луганск Пользователь №: 16365 ![]() |
Доброго времени суток всем.
Итак... уже ноябрь, никаких абсолютно действий по отношению ко мне от Луганского ПФУ не было после моего письма с отказом выплат за 2010 год. Всех благ. |
|
|
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 97 Регистрация: 14-September 11 Пользователь №: 29793 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
.В первую очередь они защищают гос.органы. Именно поэтому я получил ответ от ДВС УКРАИНЫ без ответа,тупо переписали ст.49 ЗУ №606.
Прикрепленные файлы
|
|
|
![]()
|
|
![]() Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 299 Регистрация: 27-December 08 Из: Чернигов Пользователь №: 7471 ![]() |
Именно поэтому я получил ответ от ДВС УКРАИНЫ без ответа,тупо переписали ст.49 ЗУ №606. Да уж … ))) Ответ здесь конечно есть, но уж слишком в сжатом виде. -------------------- Страх убивает разум
Умных много - смелых мало |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 9 Регистрация: 13-August 11 Пользователь №: 29629 ![]() |
Всё хорошо и красиво,но,как всегда,одно но.....Опустили опять бедный народ ниже плинтуса своими новыми судебными поборами.....Не каждый,умеющий считать деньги,при нынешних расценках,позволит себе судебные тягомотины.Выход один:как чернобыльцы и афганцы,выйти всем вместе и сломать хребет этим,возомнившим себя Богами,УРОДЦАМ! Поддерживаю. |
|
|
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 58 Регистрация: 4-November 11 Пользователь №: 30078 ![]() |
Привіт! давно читаю цей форум ще з березня місяця...
Вирішив написати свій шлях по державній машині))))) Ситуація така як і в усих доплати за 2010р., ну не люблю я владу хоч прибийте мене, тому вирішив тупо не платити доплат і налоги теж , тому не брав патент в 2011 р., На вимогу ПФ не відреагував викинув,а жаль))) зараз би було трохи легше.. Отримав лист з синенької бумажкою ))) Витяг про арешт майна рухомого .. коли пішов в ДВС зясувалося, що на мене відкрито виконавче впровадження. І тут пощастило знайти в інеті Рімму, дала поради як діяти зявилася наддія, світло так сказати в кінці тунелю)))). Постанова виписана 21.03.2011р., вже 040.04.2011р. отримав Витяг про арешт майна, у виконавчій на мене почала орати якась сучка 25 років ти боржник бистро плати , заберу нафіг все майно, з міліцієюю прийду двері примусово відкриємо іт.д., Мені 45 і живу я в тих місцях де козаки рубали таких не дивлячись на посади))) тому мене цей крик вивів з себе. короче хвилин через десять моєї розповіді хто вона така і на кого працює денецьки бандитів, про кнституцію , про права мої і обовязки її, дівка затихла(звичайно додам що розмова з Ріммою по телефону додала мені впевненості) , на мою вимогу обяснити як так сталося чому я вчасно не отримав Постанови сказала що надсилала, в результаті вона мені видала копію Постанови з поновленними строками тобто написала на постанові дату отримання а це вже було 13,04,2011р., що дало мені змогу оскаржити її в суді .Місцевий суд звичайно на боці виконавчої, постанова на скільки ТУПА, що просто смішно уявіть 4 сторінки аргументів посилань на законодавство в мою користь, суддя зарубав одним реченням "Суд аргументи позивача(мої) до уваги не бере" ????))) українське правосуддя)) Зараз апеляція ,справу до розгяду суд взяв правда на пртязі 3 місяців не може призначити дату розгляду))) Казалось би справа в суді дії ДВС призупинені , ні сучці з ДВС кортить видушити з мене 1590 гр. , вобщим наїзди шантаж виклики до ДВС, я звичайно посилаю подалі, і паралельно для карщого порозуміння з судовим виконавцем)))) пишу скарги в прокуратуру на даний момент 5 шт.))) Дівка звичайно відчуваючи безкарність підтримку місцевої РДА , викликає мене в ДВС і погрожує типу не платиш через три дні ламю двері в будинку і конфісковую майно, нагадую їй про те що справа в суді , сказала що їй по барабану ..... На що я тупо пишу заяву про злочин в прокуратуру прикладаю повістку до ДВС без вихідного номера, пичатки?))) і в кінці пишу слідуюче; "Також мушу Вас попередити, що в разі приїзду до мого місця проживання вище названої особи У.О.І., з намірами позбавити мене моєї особистої власності без рішення суду , як це зараз масово робиться виконавчою службою в м. Г........ вимушений буду захищати своє майно всіма доступними мені засобами вили, лопати, кухонні ножі... .......... в разі скоєння мної злочину відповідальність покладаю на прокурора району ....." Це було 17 жовтня , а 18 ДВС призупинала постанову про виконавче впровадження до рішення суду! Висновок без рішення суду прийти до хати не мають права, а всі погрози були понтами))) Ще через два дні викликали до РДА по телефону сказала якась баришня обовязково прийти на комісію по заборгованості . Звичано що не пішов бо, що це за орган такий ? на другий день налогова почала розшукувати і цікавиться чим я займаюсь )))) Вобщим, як в тому анекдоті караван іде, собаки гавкають))) і гавкають уже сьомий місяць, що буде далі не знаю . Зараз знайшли авто яке продав 9 років назад ДВС видала постанову про арешт авто під час руху, мужик в шоці звичайно )) але завдяки тому, що я вчасно дізнався про це машину закрили в гаражі до весни дід зимою не їздить ))) такщо тут у ДВС прольот, а мене до весни час на війну))) А я їздю на чужій машині ДАІ зупинили подивились на техпаспорт, права навіть не просив посміявся і говорить тобі повезло)))) Ну і головне скарги в прокуратуру дають результат перші три рази тупі вдписки, тепер вже розмови інші бо зрозуміли, що відмазатись від мене промто так не вийде... Останню скаргу на ДВС написав на те що виконавець умисно не повідомила мене в відведенний законом термін прописаний законом про виконавче впровадження (постанова видана 21.03.2011р. а я її отримав 13.04.2011 в результаті таких дій я не отримав можливості оскаржити її ,що привело до арешту мого майна) і скажу вам подіяло ! вже викликали в прокуратуру і з мене взяли пояснення, це вже признак, що тупої відписки не буде..... Вобщим люди добрі боріться не будьте байдужими до себе відстоюйте свої права ! а коли кожен постоїть за себе то в результаті вже буде громадський опір бандитам у владі. Вони почнуть поважати Вас ,а Ви себе. І окреме СПАСИБІ Ріммі Миколаївні, такі жінки, як вона дають надію |
|
|
![]()
|
|
![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 940 Регистрация: 7-November 10 Пользователь №: 25230 ![]() |
Спасибо за рассказ и за чёткую жизненную позицию.Если бы все так сражались с несправедливостью,то и страна с правителями у нас были бы другими.
Вот ещё немного про беспредел власти: http://www.gromada.lviv.ua/article/355 Цинізм: держава судиться з людьми, які відстоюють свої права на грошові допомоги Юристи в один голос закликають громадян покінчити з соціальною пасивністю та масово звертатися в суди: «Треба використати всі національні засоби захисту прав, аби Європейський суд із прав людини та міжнародна спільнота з цікавістю до цих питань поставилася. Мусить нарости критична маса позовів, тільки це спрацює у випадку з нашою державою». -------------------- Discendo discimus
|
|
|
![]()
|
|
![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 1266 Регистрация: 25-June 10 Пользователь №: 23920 ![]() |
Спасибо за рассказ и за чёткую жизненную позицию.Если бы все так сражались с несправедливостью,то и страна с правителями у нас были бы другими. Вот ещё немного про беспредел власти: http://www.gromada.lviv.ua/article/355 Цинізм: держава судиться з людьми, які відстоюють свої права на грошові допомоги Юристи в один голос закликають громадян покінчити з соціальною пасивністю та масово звертатися в суди: «Треба використати всі національні засоби захисту прав, аби Європейський суд із прав людини та міжнародна спільнота з цікавістю до цих питань поставилася. Мусить нарости критична маса позовів, тільки це спрацює у випадку з нашою державою». Почти по Махатме Ганди-пассивное сопротивление. -------------------- Мир, в котором человек делится информацией ради общей выгоды, а не ради себя самого, идет по пути спасения. |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 38 Регистрация: 15-March 11 Пользователь №: 27572 ![]() |
Читал сегодня новости в интернете, попалось на глаза одна статья. Все дублировать не буду, только самое интересное :
"... Передовики государственного «бюджетирования» добрались даже до судей. Тем судьям, которые принимают решение в пользу налогоплательщиков, в частных разговорах настойчиво объясняют, что нельзя кусать руку-кормилицу, что надо заботиться о наполнении бюджета, из которого собственно и финансируются суды. Если так пойдет и дальше, то найти справедливое решение налоговых конфликтов в суде будет очень трудно. Предпринимателям не помогут ни аудиторы, ни налоговые консультанты, ни юристы. Следовательно, сезон рубки оселедцев свободолюбивому бизнес-казачеству открыт. Но пойдет ли украинское предпринимательство в стойло?...". Вот такое покращення уже сегодня ))) |
|
|
![]()
|
|
Привіт! давно читаю цей форум ще з березня місяця... Вирішив написати свій шлях по державній машині))))) Вобщим люди добрі боріться не будьте байдужими до себе відстоюйте свої права ! а коли кожен постоїть за себе то в результаті вже буде громадський опір бандитам у владі. Вони почнуть поважати Вас ,а Ви себе. І окреме СПАСИБІ Ріммі Миколаївні, такі жінки, як вона дають надію Оказываеться не только я жалобщик,есть еще и другие не безразличные и не согласные,вот только жалко что мало нас,основная масса предпочитает заплатить и не спорить,зачем,это же себе дороже,так рассуждает Хохлушка,но судя по тому что ее пока нет на форуме-проблемы у нее,вот и получаеться,сколько не плати,а проблемы тебе и так найдут,от которых спать перестанешь,значит вывод какой-уж лучше бороться,так хоть к тебе меньше приставать будут,т.к.вокруг полно безразличных,которых можно поиметь без напряга и нервов,достаточно только сказать-все же платят,есть такие золотые слова у контрол.органов. |
|
|
![]()
|
|
![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 5383 Регистрация: 16-January 09 Из: Львов Пользователь №: 7653 ![]() |
С чего вдруг ты решил,что у меня проблемы? С тобой три дня не здоровалась? Мне нечего делать на форуме.Тереть законопроекты мне не интересно,никого не грузят проверкой,да и отчеты сейчас.Размечтался.У меня нет и не может быть проблем.И не надейся.)
По теме.Соплежуйные истории продолжаются.Обилие ))))) кричит о адекватности автора. ![]() Призыв ЮРИСТОВ всем в суд идти сродни призывам врачей,всем идти на платную вакцинацию.) |
|
|
![]()
|
|
![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 940 Регистрация: 7-November 10 Пользователь №: 25230 ![]() |
С чего вдруг ты решил,что у меня проблемы? С тобой три дня не здоровалась? Мне нечего делать на форуме.Тереть законопроекты мне не интересно,никого не грузят проверкой,да и отчеты сейчас.Размечтался.У меня нет и не может быть проблем.И не надейся.) По теме.Соплежуйные истории продолжаются.Обилие ))))) кричит о адекватности автора. ![]() Призыв ЮРИСТОВ всем в суд идти сродни призывам врачей,всем идти на платную вакцинацию.) Бедная тётенька....совсем "заработалась".....Конечно,кто такие юристы,и,кто такая "Хохлушка"!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- Discendo discimus
|
|
|
![]() ![]() |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 21st June 2025 - 11:17 |