IPB

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

319 страниц V  « < 217 218 219 220 221 > »   
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
> Пенсионные взносы за 2010г. можно не платить!, Убрали ответственность за неуплату.
Хохлушка
сообщение 16.11.2011, 09:58
Сообщение #3271

Старожил

Из: Львов

Какой силой выбивать? ))Не смеши ! Эти доплаты законные.Их всех заставят доплатить.Кому то просто нравится когда доооолгоооо.))
Вернуться в начало страницы

+Ответить с цитированием данного сообщения
FLASHka
сообщение 16.11.2011, 10:58
Сообщение #3272

Новичок
*

Заплатила доплаты, а мне через несколько дней пришла позовна заява в суд....просто отложила ее и не придала ей значение (заплатила ж уже), а сегодня пришло решение суда о том что задовольнить позовну заяву ПФ и назначить суд на 03,11,2011 ( при этом суд отправил мне это письмо 12,11,2011.) что делать? просто ждать дальнейшего развития или что-то нужно предпринять? смешно, ей Богу...цирк, а не государство

КЛЕР
сообщение 16.11.2011, 17:21
Сообщение #3273

Старожил

Цитата(FLASHka @ Nov 16 2011, 11:58 AM) *
Заплатила доплаты, а мне через несколько дней пришла позовна заява в суд....просто отложила ее и не придала ей значение (заплатила ж уже), а сегодня пришло решение суда о том что задовольнить позовну заяву ПФ и назначить суд на 03,11,2011 ( при этом суд отправил мне это письмо 12,11,2011.) что делать? просто ждать дальнейшего развития или что-то нужно предпринять? смешно, ей Богу...цирк, а не государство

Это не цирк, просто все конгруэнтно: государство в лице суда "неоперативно" отреагировало на вашу "неоперативность" в виде запоздалых доплат. biggrin.gif
Чтобы меньше возникало проблем, доводите дело до конца: позвоните инспектору ПФ и/или секретарю судьи (его ФИО д.быть на решении суда) и поставьте их в известность, что вы теперь законопослушны! rolleyes.gif

Сообщение отредактировал КЛЕР - 16.11.2011, 17:22

VOA
сообщение 16.11.2011, 22:29
Сообщение #3274

Старожил

Цитата(Feniks @ Nov 15 2011, 05:05 PM) *
Усё!??? blink.gif Гитлер капут!?

А у нас в Хортицком ПФ сегодня милиционер на приставном слульчике и тумбочкой был посажен в коридоре! Наверно от чернобыльцев и пенсионеров будет ПФ защищать! Такой несчастный сидел, никому вообще не нужный.
Зато в ГНИ никто никого штрумовать не собирается: врывайся - кто хошь.

--------------------
Трубы могут быть бумажными, а документы должны быть "железными"!!!

kis
сообщение 17.11.2011, 08:43
Сообщение #3275

Пользователь
**

?

Сообщение отредактировал kis - 17.11.2011, 15:17

маристелла
сообщение 17.11.2011, 19:15
Сообщение #3276

Новичок
*

Здравствуйте! Сегодня был суд в окружном административом седе г.Одесса по поводу взыскания с меня страховых внескив за июль-декабрь 2010. Я был СПД на едином налоге без наемных рабочих.Подал на меня ПФУ.Руководствовались законом №1058 ст.14:Вiдповiдно до пункту 1 статтi 14 Закону №1058 фізичні особи - суб'єкти підприємницької діяльності та інші особи (включаючи юридичних та фізичних осіб - суб'єктів підприємницької діяльності, які обрали особливий спосіб оподаткування (фіксований податок, єдиний податок, фіксований сільськогосподарський податок), які використовують працю фізичних осіб на умовах трудового договору (контракту) або на інших умовах, передбачених законодавством, або за договорами цивільно-правового характеру є страхувальниками відповідно до цього Закону на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування та пiдлягають загальнообов’язкову державному пенсійному страхуванню.Я говорю судье правильно я согласен но у меня нет найманых работников поэтому я не есть страхувальник и поэтому не должен платить стаховые внески.Постановление-позов управления ПФУ удовлетворить в полном обьеме.Без трактовки почему.Апеляцию подавать не буду-надо оплатить 50% от взыскиваемой суммы в суд- в моем случае 650 гривен.Теперь и я знаю в нашем "самом гуманном"суде правды не найдешь.Выкладываю здесь свое заперечення на позов

маристелла
сообщение 17.11.2011, 19:23
Сообщение #3277

Новичок
*

Цитата(маристелла @ Nov 17 2011, 07:15 PM) *
Здравствуйте! Сегодня был суд в окружном административом седе г.Одесса по поводу взыскания с меня страховых внескив за июль-декабрь 2010. Я был СПД на едином налоге без наемных рабочих.Подал на меня ПФУ.Руководствовались законом №1058 ст.14:Вiдповiдно до пункту 1 статтi 14 Закону №1058 фізичні особи - суб'єкти підприємницької діяльності та інші особи (включаючи юридичних та фізичних осіб - суб'єктів підприємницької діяльності, які обрали особливий спосіб оподаткування (фіксований податок, єдиний податок, фіксований сільськогосподарський податок), які використовують працю фізичних осіб на умовах трудового договору (контракту) або на інших умовах, передбачених законодавством, або за договорами цивільно-правового характеру є страхувальниками відповідно до цього Закону на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування та пiдлягають загальнообов’язкову державному пенсійному страхуванню.Я говорю судье правильно я согласен но у меня нет найманых работников поэтому я не есть страхувальник и поэтому не должен платить стаховые внески.Постановление-позов управления ПФУ удовлетворить в полном обьеме.Без трактовки почему.Апеляцию подавать не буду-надо оплатить 50% от взыскиваемой суммы в суд- в моем случае 650 гривен.Теперь и я знаю в нашем "самом гуманном"суде правды не найдешь.Выкладываю здесь свое заперечення на позов

До…………… окружного адміністративного суду
Справа от ________
Позивач: Управління Пенсійного фонду України

Відповідач: _______. фізична особа -підприємець
65…..,м.Одеса, вул.____________..
Свідоцтво про підприємницьку діяльність : №……серия …..
ідентифікаційний номер……..

Заперечення на позов.
ПФУ повiдомляе,що вiдносiни, що виникають мiж суб ектами системи загальнообов язкового державного пенсiйного страхування регулюються виключно ЗАКОНОМ УКРАЇНИ “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування “м. Київ, 9 липня 2003 року N 1058-IV(далi закон №1058), а 17 липня 2010 року набув чинності Закон України “Про внесення змін до законів України “Про державний бюджет України на 2010 рік” та “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” від 08.07.2010 № 2461 (опубліковано в газеті “Голос України” від 17.07.2010 № 131), а з 01 сiчня 2011 року – “Про збiр та облiк единого внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” № 2464 – YI вIд 08.07.2010 року.
Вiдповiдно до пункту 1 статтi 14 Закону №1058 фізичні особи - суб'єкти підприємницької діяльності та інші особи (включаючи юридичних та фізичних осіб - суб'єктів підприємницької діяльності, які обрали особливий спосіб оподаткування (фіксований податок, єдиний податок, фіксований сільськогосподарський податок), які використовують працю фізичних осіб на умовах трудового договору (контракту) або на інших умовах, передбачених законодавством, або за договорами цивільно-правового характеру є страхувальниками відповідно до цього Закону на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування та пiдлягають загальнообов’язкову державному пенсійному страхуванню.
Управління Пенсійного фонду України у …………. не надав суду жодного доказу що я використовую працю фізичних осіб на умовах трудового договору (контракту) або на інших умовах, передбачених законодавством .
Вiдповiдно cтаттI 15 Закону № 1058 - платниками страхових внесків до солідарної системи є страхувальники, зазначені в статті 14 цього Закону, і застраховані особи, зазначені в частині першій статті 12 (добровільна участь у системі загальнообов'язкового державного пенсійного страхування )цього Закону.
Вiдповiдно до пункту 6 статтi 17 Закону №1058 - страхувальники зобов язанi нараховувати,обчислювати та сплачувати в установленi строки та в повному обсязi страховi внески.

Вiдповiдно cтаттI 15 Закону № 1058 страхувальники зазначенI в ст.14 є платниками страхових внесків , но я согласно ст. 14- не є страхувальником, а тому згiдно ст.15 та ст.17 Закону № 1058 не є платником страхових внесків .
Тому акцентую вашу увагу на дотриманні ЗАКОНУ і вимагаю скасування суми заборгованности зі сплати страхових внесків у розмірі ……….
До заперечення на позов прикладаю:
1. Копію письма до Управління Пенсійного фонду України ………. .
2. Копію свідоцтва про державну реєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності.
3. Копію свідоцтва про сплату единого податку за 2010 рiк.
.
Число год подпись………….

AlShep
сообщение 17.11.2011, 19:52
Сообщение #3278

Старожил

Это всё то,о чём я писал выше.Не за то митинговать выходим!!!НЕ ЗА ТО!!!нужно было выходить,когда они подняли судебные сборы!неспроста это было сделано,неспроста.Решили не мытьём,так катаньем!Как вариант,попробовать обратиться за помощью к Римме,но,у неё,по-моему,тоже это решение прошло сквозь пальцы.Не факт,что аппеляцию удовлетворят(СУДЫ ВСЕ УЖЕ КУПЛЕНЫ).Только вилы!Такую информацию поддерживает уже большинство народа!

--------------------
Discendo discimus

Mahno
сообщение 17.11.2011, 20:41
Сообщение #3279

Пользователь
**

Цитата(AlShep @ Nov 17 2011, 07:52 PM) *
Это всё то,о чём я писал выше.Не за то митинговать выходим!!!НЕ ЗА ТО!!!нужно было выходить,когда они подняли судебные сборы!неспроста это было сделано,неспроста.Решили не мытьём,так катаньем!Как вариант,попробовать обратиться за помощью к Римме,но,у неё,по-моему,тоже это решение прошло сквозь пальцы.Не факт,что аппеляцию удовлетворят(СУДЫ ВСЕ УЖЕ КУПЛЕНЫ).Только вилы!Такую информацию поддерживает уже большинство народа!

По апеляції при поданні треба прикладати рішення апеляційного суду на нашу користь. Тобто писати клопотання
з таким змістом;
Суть апеляції полягає в новому (повторному) розгляді і перевирішенні справи судом апеляційної інстанції. Таким чином, апеляційне оскарження і перевірка рішень і ухвала суду першої інстанції забезпечує їх законність і обґрунтованість, захист прав, свобод та ін­тересів осіб, які брали участь у справі, а також публічних інтересів.
Водночас апеляційне провадження є однією з форм, що забезпечує однакове застосування судами законів .. Розгляд справ за апеляційними скаргами дозволяє виправляти помилки судів першої інстанції, і спрямовувати їх роботу, за­безпечуючи правильний і однаковий підхід до застосування норм матеріального і процесуального права, а також має превентивний характер — попереджує порушення норм права громадянами, організаціями, посадовими і службовими особами.
Знайомий місцевий юрист говорить що дуже чатсто це допомагає.
В крайньому разі я написав таке клопотання до ААС надіюсь що допоможе в справі оскарження Постанови

А за ВИЛИ треба вже давно братися тут навіть обговорювати нічого!

VOA
сообщение 17.11.2011, 21:37
Сообщение #3280

Старожил

Mahno, забыла ещё Вам напомнить, что при продаже авто по ген.доверенности Вашим доверенным, налоги всё равно с продажи заплатите Вы. Такое законодательство. Налоги платит продавец, а продавцом является владелец, а не доверенное лицо.

--------------------
Трубы могут быть бумажными, а документы должны быть "железными"!!!

NIKOLUS
сообщение 17.11.2011, 22:09
Сообщение #3281

Новичок
*

Цитата(маристелла @ Nov 17 2011, 07:15 PM) *

Читайте уважно зміни до закону-Адміністративна юрисдикція-Позовна заява немайнового характеру платити до Адмін.cуду треба- 29 грн.55 коп ,а в апеляцію половину цієї суми.Так що подавайте Апеляцію і йдіть до кінця

janek
сообщение 18.11.2011, 09:57
Сообщение #3282

Пользователь
**

Правильно.Только от суммы 28грн 23коп. Надо было ещё добавить в запереченнях конфликт интересов-разные законы неодинаково трактуют наши обязанности. Так что с ПФ можно побороться,можно и апеляцию не подавть,потому как ришення суду передаётся для виконання в ДВС, а там" примусови стягнення не застосовуються".

AlShep
сообщение 18.11.2011, 17:50
Сообщение #3283

Старожил

http://news.liga.net/news/economics/563621...oshchentsev.htm

Новость дня: президент одобрил новшества для упрощенцев.
Только вот вряд ли "улучшения" сделаны для предпринимателей!

Вот ещё немного информации:

http://www.gromada.lviv.ua/article/389

Як притягнути до відповідальності службовця, коли він порушив закон?[color="#0000FF"][/color]

Сообщение отредактировал AlShep - 18.11.2011, 18:02

--------------------
Discendo discimus

surprise
сообщение 19.11.2011, 18:08
Сообщение #3284

Старожил

Цитата(новенькая @ Nov 14 2011, 12:49 PM) *
Пожалуйста, подскажите-есть ли сейчас ответственность за неподанные декларации в ПФ за прошлые года? Мне прислали рекомендованным письмом решения о начислении мне штрафов за неподанные декларации по 170 гр за каждый год, которые надо оплатить в течение 10 рабочих дней с момента получения письма, иначе передают судебным исполнителям.
Я так поняла по посту, что в статье 106 были внесены изменения от 08.07.2010 и изъят пункт5 ст.106 о штрафах за неподачу или несвоевременную подачу деклараций в ПФ за прошлые года. Подскажите, пожалуйста, т к время идёт.

ПОЧИТАЙТЕ
http://reyestr.court.gov.ua/Review/14415614
+ ДОБАВЬТЕ СТ.255 КАС УКРАИНЫ

Сообщение отредактировал surprise - 19.11.2011, 19:32

surprise
сообщение 19.11.2011, 19:38
Сообщение #3285

Старожил

Василь Миколенко. Скарга на ДВС ВП1
http://pidpr.com/load/vasil_mikolenko_skar..._vp1/1-1-0-2085