![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 210 Регистрация: 8-May 11 Пользователь №: 28927 ![]() |
Не плохо было бы иметь Ваши зацепки до 30 января,у меня суд с ПФ на 31- ое,может это явится той каплей, которая переполнит чашу,наконец. Можете не сомневатся. Мне уже далеко, далеко за 20, и смею Вас заверить, что никогда не делала столь категоричных заявлений. ДОСТАЛИ. |
|
|
![]()
|
|
![]() Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 50 Регистрация: 24-March 11 Из: Донецкая область Пользователь №: 28041 ![]() |
Привет Всем форумчанам поздравляю Всех с праздниками,желаю здоровья,удачи и добра Всем.
Давно не был на форуме.У Вас появилось много нового.А у нас в городе дошло до того что ДВС арестовует счета без всякого уведомления, у знакомой на счету было 10 грв проверила карточку, а там -800,она в банк,а там объясняют деньги-забрало ДВС.Вот такие веселые штуки у нас происходят.Без всяких судов и прочего Если возможно будет скиньте и мне Ваше решение по которому 100% победа.Может это поможет моей знакомой. |
|
|
![]()
|
|
![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 775 Регистрация: 4-February 09 Из: Свободный Крым! Россия! Пользователь №: 8017 ![]() |
Уважаемые форумчане прошу Вас розяснить статю 13 закона я являюсь инвалидом имеют право ПФУ требовать с меня недойомку за 2010 р. Стаття 13. Припинення участі в системі загальнообов'язкового державного пенсійного страхування 1. Участь застрахованих осіб у системі загальнообов'язкового державного пенсійного страхування припиняється: у разі якщо особа, яка підлягає загальнообов'язковому державному пенсійному страхуванню відповідно до цього Закону, втратила визначений цим Законом статус застрахованої особи; у разі закінчення терміну дії договору про добровільну участь або дострокового розірвання цього договору у випадках, передбачених цим Законом; у разі якщо застрахованій особі відповідно до цього Закону призначено пенсію і вона не продовжує працювати або якщо застрахована особа відповідно до цього Закону набула права на довічну пенсію чи одноразову виплату; у разі смерті застрахованої особи. 2. У разі якщо особа не сплачувала страхові внески на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування під час навчання, у період визнання інвалідом, тимчасового виїзду за кордон тощо, за нею зберігається право на набутий страховий стаж та право на пенсійні активи, що обліковані на її накопичувальному пенсійному рахунку у Накопичувальному фонді або на індивідуальному пенсійному рахунку у відповідному недержавному пенсійному фонді - суб'єкті другого рівня системи пенсійного забезпечення. { Частина друга статті 13 із змінами, внесеними згідно із Законом N 3668-VI ( 3668-17 ) від 08.07.2011 } 3. Особа, яка припинила участь у системі загальнообов'язкового державного пенсійного страхування, може поновити свою участь у цьому виді страхування з набуттям нею статусу, згідно з яким вона підлягає загальнообов'язковому державному пенсійному страхуванню відповідно до цього Закону або шляхом укладення в установленому цим Законом порядку договору про добровільну участь. Рассказываю на личном опыте. Я инвалид 2 группы с детства. У меня пожизненная пенсия и инвалидность естественно. Когда я в далеком 200... блин забыла каком году разговорилась с юристом и предпринимателем одновременно. Он тоже уже на пенсии был. Мы написали заявление в ПФ (я тут где-то выкладывала). там я ссылаясь на эту статью, написала что поскольку у меня уже есть пожизненная пенсия, я отказываюсь платить взносы в ПФ. Сам ПФ что-то там попытался возникать, мол так нельзя и т.п. Приглашал меня придти на собеседование с начальником (устно по телефону звали), говорили что для меня есть у них письмо ответ на мое заявление, где они отказывают мне в нем и ядолжна буду платить взносы и т.п. Но естественно я не пошла, предложила вызывать меня официально, а письмо отправить почтой (мол я же нашла конверт для отправки им своего заявления, а что ПФ нищий и нет денег на конверт?). Вот уже 2012 год, а меня не вызывают и писем не шлют!=) Я потом сдавала персонификацию, отчеты и везде писала ноль. Все принимали спокойно, без лишних слов. В 2011 году сдавала отчет за 2010 год, но тогда я уже указала свой чистый доход (да я на ОСН с НДСом), но опять напомнила им копией своего заявления (кстати оно хранится в моем личном деле в ПФ как предпринимателя) и написала что отказываюсь от пенсии по возрасту когда придет срок выбирать между пенсией по инвалидности или по возрасту, я останусь на пенсии по инвалидности, и вот уже закончился 2011 год, нужно идти сдавать отчеты а я до этих пор не платила за 2010 год. И мне не присылали какие-либо письма об уплате долга, ко мне не приходили из исполнительной службы. Я работала и работаю спокойно. Но для этого я в те далекие года писала им заявление об отказе платить взносы. думаю вам нужно было сделать так же. Но опять же, это делается если вы уже на пожизненной пенсии! |
|
|
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 82 Регистрация: 10-July 11 Пользователь №: 29412 ![]() |
Рассказываю на личном опыте. Я инвалид 2 группы с детства. У меня пожизненная пенсия и инвалидность естественно. Когда я в далеком 200... блин забыла каком году разговорилась с юристом и предпринимателем одновременно. Он тоже уже на пенсии был. Мы написали заявление в ПФ (я тут где-то выкладывала). там я ссылаясь на эту статью, написала что поскольку у меня уже есть пожизненная пенсия, я отказываюсь платить взносы в ПФ. Сам ПФ что-то там попытался возникать, мол так нельзя и т.п. Приглашал меня придти на собеседование с начальником (устно по телефону звали), говорили что для меня есть у них письмо ответ на мое заявление, где они отказывают мне в нем и ядолжна буду платить взносы и т.п. Но естественно я не пошла, предложила вызывать меня официально, а письмо отправить почтой (мол я же нашла конверт для отправки им своего заявления, а что ПФ нищий и нет денег на конверт?). Вот уже 2012 год, а меня не вызывают и писем не шлют!=) Я потом сдавала персонификацию, отчеты и везде писала ноль. Все принимали спокойно, без лишних слов. В 2011 году сдавала отчет за 2010 год, но тогда я уже указала свой чистый доход (да я на ОСН с НДСом), но опять напомнила им копией своего заявления (кстати оно хранится в моем личном деле в ПФ как предпринимателя) и написала что отказываюсь от пенсии по возрасту когда придет срок выбирать между пенсией по инвалидности или по возрасту, я останусь на пенсии по инвалидности, и вот уже закончился 2011 год, нужно идти сдавать отчеты а я до этих пор не платила за 2010 год. И мне не присылали какие-либо письма об уплате долга, ко мне не приходили из исполнительной службы. Я работала и работаю спокойно. Но для этого я в те далекие года писала им заявление об отказе платить взносы. думаю вам нужно было сделать так же. Но опять же, это делается если вы уже на пожизненной пенсии! Шановні ІНВАЛІДИ УКРАЇНИ З Інваліда Миколи Гладкого підприемця пенсіонера инваліда 18.01.20121р. зняли дві тисячі грв. надуманї недоємки ПФУ Червонозаводского районум. Харкова. Про це свавілля зна голова пенційного фонду Харьковской обл. пан Ачкасов два звернення на осибистому приемі ніякого результата не дали. Два звернення на гарячу Лінію Кабінета Міністров такжк ніякого результата не дали на даний час звертаюсь до пана Тегібка та до пана Азарова Надіюсь пан Азаров Микола Янович прочита моє звернення та прийме кадрові рішення по відношенню посадових осіб пані Солоп Ольга Івановна та Голови області пенційного відділу пана Ачкасова .Дякую форумчан які підтримали инваліда ґМиколу Гладкого який відстоює свої права в своїй Рідній Україні. З повагою Микола Гладкий, 19.01.2012 р. Слава Україні! |
|
|
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 58 Регистрация: 4-November 11 Пользователь №: 30078 ![]() |
. И если бы не наша лень, мы бы уже давным-давно имели в наличии рішення ВАСУ на нашу користь. (хотя, очень жаль, без нашей помощи) уже есть и не одно!!!) Не погоджусь з вами на раунок ліні просто не вистачає юридичних знань, а самого бажання покінчити з цим хамством і неповагою ой як багато. Щоб отримати таку відповідь прокуратури мені прийшлося десять раз запити писати, постійні отписки, але на десятий раз прийшлося таки прокуратурі працювати бо там зрозуміли або вони мене або я їх))) крім цієї відповіді є ще одна відповідь більш серйозніша на мою користь, але поки її світити не хочу через кілька днів суд... Сообщение отредактировал Mahno - 19.01.2012, 18:21
Прикрепленные файлы
|
|
|
![]()
|
|
![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 775 Регистрация: 4-February 09 Из: Свободный Крым! Россия! Пользователь №: 8017 ![]() |
Шановні ІНВАЛІДИ УКРАЇНИ З Інваліда Миколи Гладкого підприемця пенсіонера инваліда 18.01.20121р. зняли дві тисячі грв. надуманї недоємки ПФУ Червонозаводского районум. Харкова. Про це свавілля зна голова пенційного фонду Харьковской обл. пан Ачкасов два звернення на осибистому приемі ніякого результата не дали. Два звернення на гарячу Лінію Кабінета Міністров такжк ніякого результата не дали на даний час звертаюсь до пана Тегібка та до пана Азарова Надіюсь пан Азаров Микола Янович прочита моє звернення та прийме кадрові рішення по відношенню посадових осіб пані Солоп Ольга Івановна та Голови області пенційного відділу пана Ачкасова .Дякую форумчан які підтримали инваліда ґМиколу Гладкого який відстоює свої права в своїй Рідній Україні. З повагою Микола Гладкий, 19.01.2012 р. Слава Україні! Так у Азарова есть свой блог, там ему напишите. Я думаю тут он не пасется! Если вы уверенны в своих силах, я бы подала в суд. |
|
|
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 82 Регистрация: 10-July 11 Пользователь №: 29412 ![]() |
Шановні форумчани сайта Часний підприємиц ! Прошу Вас розяснити ст. 13 ПФУ. Я являюсь инвалідом пожизненно другої гр. З мене незаконно вимагают нелюді гроші недоємку за 2010 р. прошу Вас Форумчани допомогти інваліду з м .Харкова Розясніть ст. 13 закрна. Дякую.
Стаття 13. Припинення участі в системі загальнообов'язкового державного пенсійного страхування 1. Участь застрахованих осіб у системі загальнообов'язкового державного пенсійного страхування припиняється: у разі якщо особа, яка підлягає загальнообов'язковому державному пенсійному страхуванню відповідно до цього Закону, втратила визначений цим Законом статус застрахованої особи; у разі закінчення терміну дії договору про добровільну участь або дострокового розірвання цього договору у випадках, передбачених цим Законом; у разі якщо застрахованій особі відповідно до цього Закону призначено пенсію і вона не продовжує працювати або якщо застрахована особа відповідно до цього Закону набула права на довічну пенсію чи одноразову виплату; у разі смерті застрахованої особи. 2. У разі якщо особа не сплачувала страхові внески на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування під час навчання, у період визнання інвалідом, тимчасового виїзду за кордон тощо, за нею зберігається право на набутий страховий стаж та право на пенсійні активи, що обліковані на її накопичувальному пенсійному рахунку у Накопичувальному фонді або на індивідуальному пенсійному рахунку у відповідному недержавному пенсійному фонді - суб'єкті другого рівня системи пенсійного забезпечення. { Частина друга статті 13 із змінами, внесеними згідно із Законом N 3668-VI ( 3668-17 ) від 08.07.2011 } 3. Особа, яка припинила участь у системі загальнообов'язкового державного пенсійного страхування, може поновити свою участь у цьому виді страхування з набуттям нею статусу, згідно з яким вона підлягає загальнообов'язковому державному пенсійному страхуванню відповідно до цього Закону або шляхом укладення в установленому цим Законом порядку договору про добровільну участь. Сообщение отредактировал MykolaGladky - 19.01.2012, 19:52 |
|
|
![]()
|
|
Шановні форумчани сайта Часний підприемиц ! Ппрошу Вас розяснити ст. 13 ПФУ. Я являюсь инвалідом другої гр. З мене незаконно вимагают нелюді гроші прошу Вас Форумчани допомогти інваліду з м .Харковаю Розясріть ст13 закрна. Дякую. Стаття 13. Припинення участі в системі загальнообов'язкового державного пенсійного страхування 1. Участь застрахованих осіб у системі загальнообов'язкового державного пенсійного страхування припиняється: у разі якщо особа, яка підлягає загальнообов'язковому державному пенсійному страхуванню відповідно до цього Закону, втратила визначений цим Законом статус застрахованої особи; у разі закінчення терміну дії договору про добровільну участь або дострокового розірвання цього договору у випадках, передбачених цим Законом; у разі якщо застрахованій особі відповідно до цього Закону призначено пенсію і вона не продовжує працювати або якщо застрахована особа відповідно до цього Закону набула права на довічну пенсію чи одноразову виплату; у разі смерті застрахованої особи. 2. У разі якщо особа не сплачувала страхові внески на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування під час навчання, у період визнання інвалідом, тимчасового виїзду за кордон тощо, за нею зберігається право на набутий страховий стаж та право на пенсійні активи, що обліковані на її накопичувальному пенсійному рахунку у Накопичувальному фонді або на індивідуальному пенсійному рахунку у відповідному недержавному пенсійному фонді - суб'єкті другого рівня системи пенсійного забезпечення. { Частина друга статті 13 із змінами, внесеними згідно із Законом N 3668-VI ( 3668-17 ) від 08.07.2011 } 3. Особа, яка припинила участь у системі загальнообов'язкового державного пенсійного страхування, може поновити свою участь у цьому виді страхування з набуттям нею статусу, згідно з яким вона підлягає загальнообов'язковому державному пенсійному страхуванню відповідно до цього Закону або шляхом укладення в установленому цим Законом порядку договору про добровільну участь. Я выше уже писала как я делала. тут уже только от вас все зависит. Судитесь, может и выиграете суд. |
|
|
![]()
|
|
Шановна NVK Ви що не знаїти які суди в Українї, Ви судились хоть раз в Українскіх судах На вашу користь хоч оне рішення Є Спустітся на землю і підіт в Українскі суди і Ви зрозуміїти, потім що таке Українскій суд. і скільки треба мати грошей щоб Вам винесли законне рішення ІМЕНЕМ УКРАЇНИ!
|
|
|
![]()
|
|
Шановна NVK Ви що не знаїти які суди в Українї, Ви судились хоть раз в Українскіх судах На вашу користь хоч оне рішення Є Спустітся на землю і підіт в Українскі суди і Ви зрозуміїти, потім що таке Українскій суд. і скільки треба мати грошей щоб Вам винесли законне рішення ІМЕНЕМ УКРАЇНИ! Я питаю розумних ФОРУМЧАН Є порушення закона ? по моЄму питанню ! |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 31 Регистрация: 8-December 11 Пользователь №: 30370 ![]() |
Шановна NVK Ви що не знаїти які суди в Українї, Ви судились хоть раз в Українскіх судах На вашу користь хоч оне рішення Є Спустітся на землю і підіт в Українскі суди і Ви зрозуміїти, потім що таке Українскій суд. і скільки треба мати грошей щоб Вам винесли законне рішення ІМЕНЕМ УКРАЇНИ! Ви абсолютно праві, в мене є певне коло знайомих суддів ( причому в різних судах).А щодо Київського адмінсуду , то це 30 000 грн. і то якщо це не питання боргу ПФУ. Тут однозначно , або рішення на їх користь , або шукай іншу роботу.Судді бувають теж інколи нормальні люди , але страх сильніший. |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 14 Регистрация: 2-February 11 Из: Киев Пользователь №: 26595 ![]() |
Скажите, пожалуйста, если чп имеет основное место работы и на предприятии за него платят ЕСВ. Должен ли он еще платить ЕВС как чп?
Я понимаю, что дожен или я ошибаюсь ? Сообщение отредактировал gipopo - 20.01.2012, 08:48 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Шановна NVK Ви що не знаїти які суди в Українї, Ви судились хоть раз в Українскіх судах На вашу користь хоч оне рішення Є Спустітся на землю і підіт в Українскі суди і Ви зрозуміїти, потім що таке Українскій суд. і скільки треба мати грошей щоб Вам винесли законне рішення ІМЕНЕМ УКРАЇНИ! В далеком 2001 году судилась с налоговой и выиграла суд без взяток, без постоянного адвоката. А отсуживала 7000,00 грн!!!! Я тогда только начала свою предпринимательскую деятельность. Налоговая даже в верховном суде оспаривала решение, а в итоге я выиграла. Кстати, до этих пор когда прихожу на проверку в налоговую, слышу, это та, которая выиграла по тому-то делу у нас суд. Кстати я единственная кто пошла до конца и не платила им все начисленное. А многие заплатили. Мне же терять было нечего! А грошей я заплатила ровно за подачу исков и на дорогу в суды. Адвоката повторяю у меня не было постоянного. Ходила иски писать к дежурному адвокату, а потом смотрела что можно туда добавить от себя. Кстати, у меня всего 8 классов образования и инвалид я с детства. Да, суды разные, но идти нужно до конца в таком случае или тогда платить в ПФ и не дергаться! ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 18th June 2025 - 11:18 |