IPB

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

319 страниц V  « < 236 237 238 239 240 > »   
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
> Пенсионные взносы за 2010г. можно не платить!, Убрали ответственность за неуплату.
prokop1
сообщение 22.01.2012, 10:48
Сообщение #3556

Пользователь
**

Головне вірно сформулювати свої вимоги:
Відповідно до вимог ст. 107 КАС України суддя після одержання позовної заяви з'ясовує, чи:
1) подана позовна заява особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність;
(обов’язково повинно бути наказ на призначення головою управління пенсійного фонду, або інший документ, підтверджуючий повноваження керівника, якщо не має – суд повинен повернути справу без розгляду, тому що позовна заява підписана неповноважною особою) у мене було так. Ніяких документів на підтвердження, що начальник є начальником управління пенсійного фондуне було, це + і має значення в Ваших доказах.
2) має представник належні повноваження (якщо позовну заяву подано представником);
3) відповідає позовна заява вимогам, встановленим статтею 106 цього Кодексу;
4 ) подано адміністративний позов у строк, установлений законом (якщо подано заяву про поновлення цього строку, то чи є підстави для її задоволення);
(Відповідно до ч. 1 ст. 100 КАС України, пропущення строку звернення до адміністративного суду є підставою для відмови у задоволенні адміністративного позову за умови, якщо на цьому наполягає одна із сторін.
Враховуючи викладене, а також те, що представник відповідача у судовому засіданні наполягав на застосуванні ч. 1 ст. 100 КАС України, судом відмовлено в задоволенні позовних вимог
Статтею 20 Закону N 1058-IV встановлено порядок обчислення та сплати страхових внесків. Страхувальники зобов'язані сплачувати страхові внески, нараховані за відповідний базовий звітний період, не пізніше ніж через 20 календарних днів із дня закінчення цього періоду <...> (частина шоста цієї статті). Якщо страхувальники несвоєчасно або не в повному обсязі сплачують страхові внески, до них застосовуються фінансові санкції, передбачені цим Законом <...> (частина десята зазначеної статті).
20 січня 2010 року сплів строк внесення страхових внесків. 10 днів надається на узгодження вимоги. З 30 січня 2010 управління пенсійного фонду, якщо не було б скасована частина 3 ст. 106 ЗУ 1058, мало би право на звернення до адміністративного суду вподовж 6 місяців на підставі ч.2 ст. 99 КАСУ. З 1 серпня 2011 року суб’єкт владних повноважень управління пенсійного фонду втратило право на звернення до суду.
В судовому засіданні у мене була груба помилка не припустима у судовому засіданні: я не змогла надати суду доказ, що Відповідач не є страхувальником. Слова не мають значення, обов’язково треба надати доказ в письмової формі. Будьте впевнені, судді хочуть залишиться на своєї посаді, і тому, люба дрібничка буде приводом для винесення рішення не на Вашу користь, тому наше завдання дуже ретельно підготуватися до судового засідання. Наприклад суддя в судовому засіданні мене запитала:- Вам відомо про те що строк давності до недоїмки та штрафних санкцій не застосовується? «Так Ваша честь ст. 15 ст. 106 ЗУ 1058, але Законом України “Про загальнообов’язковое державне пенсійне страхування ” не врегульовано питання строків застосування фінансових санкцій та пені, а лише встановлена відсутність строків давності щодо стягнення таких санкцій та пені, тим більш ми не заперечуємо, що строк давності щодо стягнення недоїмки, пені та штрафів не застосовується.ми стверджуємо, що управління пенсійного фонду з 1 серпня 2011 року втратило право на звернення до адміністративного суду.» І я впевнена судді будуть дуже наполегливо втюхівать цю заманушку.: - строки давності на недоїмку. У нас взагалі пенсійний написав, що утворилась заборгованість на 01.12.2011. Будьте уважними – недоїмка утворилась на 20 січня. Доказом, що обов’язково застосовується саме ч.2 ст. 99 КАСУ є рішення Верховного суду України, рішення якого є остаточним і оскарженню не підлягає ВЕРХОВНИЙ СУД УКРАЇНИ ПОСТАНОВА від 25 червня 2011 року Відмовляючи у задоволенні позовних вимог щодо скасування рішень від 1 вересня 2008 року N 654, N 655, суд першої інстанції, з яким погодилися суд апеляційної та касаційної інстанцій, за заявою відповідача застосував частину першу статті 100 КАС.А також 3 рішення Вищого адміністративного суду.
Всім, кого продовжує тероризувати виконавча служба :- посилайтеся на рішення ВЕРХОВНИЙ СУД УКРАЇНИ ПОСТАНОВА від 25 червня 2011 року
У розумінні Закону України від 21 квітня 1999 року N 606-XIV "Про виконавче провадження" рішення органу ПФУ не є виконавчим документом, тому недоїмка, штраф та пеня стягуються в судовому порядку.
Вернуться в начало страницы

+Ответить с цитированием данного сообщения
кот
сообщение 22.01.2012, 11:31
Сообщение #3557

Старожил

Из: Николаев.

rolleyes.gif Прокоп-1 ! Спасибо огромное !!! rolleyes.gif

--------------------
Ми всі всесильні над самими собою, якщо захочемо.
Ти центр свого Всесвіту. Якщо ти зробиш добре собі, то цим зробиш добре всім навколо !

prokop1
сообщение 22.01.2012, 11:33
Сообщение #3558

Пользователь
**

пробачьте, помилка:- термін сплати 20 січня 2011 року + 10 днів = 30 січня 2011 року

prokop1
сообщение 22.01.2012, 11:46
Сообщение #3559

Пользователь
**

Цитата(janek @ Jan 21 2012, 01:22 PM) *
Махно,поделись опитом.ДВС наложила арест на майно і винесла постанову про розшук автомобілей уже мною проданих.
Подал заяву про злочин в прокуратуру,клопотання про забезпечення адмінпозову в суд.
Що ще треба зробити?

:- посилайтеся на рішення ВЕРХОВНИЙ СУД УКРАЇНИ ПОСТАНОВА від 25 червня 2011 року (рішення остаточне і очкарженню не підлягає)
У розумінні Закону України від 21 квітня 1999 року N 606-XIV "Про виконавче провадження" рішення органу ПФУ не є виконавчим документом, тому недоїмка, штраф та пеня стягуються в судовому порядку.

surprise
сообщение 23.01.2012, 19:53
Сообщение #3560

Старожил

Цитата(кот @ Jan 22 2012, 12:31 PM) *
rolleyes.gif Прокоп-1 ! Спасибо огромное !!! rolleyes.gif

Полностью присоединяюсь !!!!!!

prokop1
сообщение 24.01.2012, 00:57
Сообщение #3561

Пользователь
**

Шановні, друзі! Так, як ми не є фахівцямі в галузі права ми повинні вчитися на помилках своїх однодумців. Берите приклад з мене, я вже казала про неприпустиму помилку в судовому засіданні - обов'язково надайте в письмової формі довідку, що Ви не є страхувальником, тому, що у Вас відсутні наймані працівники. Це перше. Друге: зя'сувалося тільки сегодня, що суддя тупо не приеднала до справи документи, яки були приеднані (мова про приеднання уточнення до заперечення). Хоча було сказано: - Суд не виходячі в нарадчу кімнату : - постановив:-«Приеднати до справи» (Слава БОГУ!, що я вела незалежне фіксування процесу згідно з КАСУ)
Голові Київського окружного адміністративного суду
01133 м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26
Представника Відповідача по справі № 2а-6189/11/1070
Від 20.01.2012 року
(суддя Брагіна ОЄ

Клопотання.

В зв’язку з відпусткою судді Брагіної О.Є. на підставі інструкції з діловодства в апеляційних і місцевих адміністративних судах

ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Державної судової адміністрації України 05.12.2006 N 155 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 22 грудня 2006 р. за N 1345/13219
Прошу Вашого дозволу ознайомиться зі справою № 2а-6189/11/1070 від 20.01.2012 року, з самостійним зняттям фотокопій.

Та надати повне відтворення технічного
запису, повне роздрукування технічного запису,згідно з
Iнструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами в загальних судах України, затвердженою наказом Державної судової адміністрації України 21.07.2005 N 84 ( z0868-05 ), зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 08.08.2005 за N 868/11148.
Оплату гарантую.
Представник Відповідача

На жаль, як з'ясувалось у нас судді дійсно незалежні - ---- від ЗАКОНУ, Ж О Д Н О Г О доказу з нашого боку, які я надавала в судовому засіданні - не було. Жодного.! Сьогодня мене тримали 7 годин! 47 хв. !!! (підтвердження аудио-відеіо запись) до тих пір, коли я не отримала ПОСТАНОВУ ІМЕНЕМ УКРАЇНИ копія постанови від 19 січня 2012 року (Уявіть собі, судове засідання було 20 січня!) Мови про те, що ФОП не була застрахованою особою до 23.12.2010 року, що термін звернення до суду сплив 01 серпня 2011 року, що взагали управління пенсійнго фондй не МАЄ ПРАВА ЗВЕРТАТИСЯ ДО СУДУ!!! (на підставі ч.3 ст.106, або іншої) -всьго цього не МАЄ!!! в Постанові. І як Ви думаєте які зараз почуття нашого шановного судді?!. Вона же розраховує, що ми бидло і козли, і що ВОНА напише і буде істіної в останьої інстанції?! І не думає про те, що є дуже порядні ії колеги, рангом значно вище за нею, які дійсно вболивають за ПРАВОСУДДЯ, і яким соромно за те що є такі судді. І яка Ваша думка, як, вона буде пояснювати колегам в Раді суддів, чому ? не доведені всі обставини справи, яки мають істотне значення для з’ясування всіх обтавін справи? І як зараз надати копію аудио запису судового засідання, (а я пробачьте, заплатила гроші, за надання копії аудіо запису) звернулась до голови суду, і обов'язково буду наполягати на експертизі моеї аудиозаписі та порівняння аудіозаписі судового засідання. Короче: меня действительно ДОСТАЛИ!!! Поэтому, пожалуйста, друзья мои, чтобы избежать хождения по мукам - не нужно подавать " клопотання про приеднання до справи" - нужно за 15- 20 минут до судового засидания зарегистрировать в канцелярии суда "Уточнення позивних вимог" Следующий у меня процесс 20.01.2012. Если интересно – буду выкладывать. Может я слишком навязчива?

prokop1
сообщение 24.01.2012, 01:02
Сообщение #3562

Пользователь
**

Извините, ошибочка: -25.01.2012 в 10-45. Киевский окружной административный.

axxelerator
сообщение 24.01.2012, 01:23
Сообщение #3563

Новичок
*

Из: Крым, Ялта

Цитата(surprise @ Jan 23 2012, 07:53 PM) *
Полностью присоединяюсь !!!!!!

Будь ласка, а номер рішення, дуже цікавить.

AlShep
сообщение 24.01.2012, 08:46
Сообщение #3564

Старожил

Вы не навязчивы,prokop1,вы-МОЛОДЕЦ!!! smile.gif

--------------------
Discendo discimus

Mahno
сообщение 24.01.2012, 09:32
Сообщение #3565

Пользователь
**

Цитата
Короче: меня действительно ДОСТАЛИ!!! Поэтому, пожалуйста, друзья мои, чтобы избежать хождения по мукам - не нужно подавать " клопотання про приеднання до справи" - нужно за 15- 20 минут до судового засидания зарегистрировать в канцелярии суда "Уточнення позивних вимог" Следующий у меня процесс 20.01.2012. Если интересно – буду выкладывать. Может я слишком навязчива?

Ваш опит нам всім хто не згоден з сисемою бандитизму і поборів дуже потрібний, всім хто бореться ваші коментарі посилання на док. рішення судів це гарнні підсказки. Тому продовжуйте!, а кому не подобається не читайте ...

avtoluxm
сообщение 24.01.2012, 15:03
Сообщение #3566

Новичок
*

Хотел пойти на 1 группу ЕН. Рынок переименовали в торговый центр.Магазин находится на територии рынка-центра.Какие зацепки могут пригодиться,чтобы работать на 1 группе? Чем доказать,что это рынок?

surprise
сообщение 24.01.2012, 16:32
Сообщение #3567

Старожил

Цитата(prokop1 @ Jan 24 2012, 01:57 AM) *
Следующий у меня процесс 20.01.2012. Если интересно – буду выкладывать. Может я слишком навязчива?

Ни в кем случае не отказывайтесь от своих намерений,мы все(ваши единодумци)держим за вас кулаки,к томуже лично я в такой же ситуации как и вы и мне очень интересно читать ваши сообщения,поэтому прошу,хотя бы ради меня,информируйте нас и далее.Думаю,к моим мыслям многие присоединяться.

surprise
сообщение 24.01.2012, 16:33
Сообщение #3568

Старожил

Цитата(avtoluxm @ Jan 24 2012, 04:03 PM) *
Хотел пойти на 1 группу ЕН. Рынок переименовали в торговый центр.Магазин находится на територии рынка-центра.Какие зацепки могут пригодиться,чтобы работать на 1 группе? Чем доказать,что это рынок?

Только уплатой рыночного сбора,если Вы его платите.

prokop1
сообщение 24.01.2012, 16:44
Сообщение #3569

Пользователь
**

Цитата(axxelerator @ Jan 24 2012, 01:23 AM) *
Будь ласка, а номер рішення, дуже цікавить.

2 а- 6189/11/1070

surprise
сообщение 24.01.2012, 16:45
Сообщение #3570

Старожил

Сделал подборку решений судов которые выкладывала ПРОКОП 1 с реестра судовых ришень,так сказать для протокола(официального использования в разных инстанциях)
ВЕРХОВНИЙ СУД УКРАЇНИ(вымога не выконавчий документ)
http://reyestr.court.gov.ua/Review/17316890
ДОНЕЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОСТАНОВА (Проте, з 01 січня 2011 року набув законної сили Закон України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» № 2464-VІ від 08 липня 2010 року, яким зі статті 106 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» № 1058-IV від 09 липня 2003 року були виключені з першої по дев’яту частини, які регулювали порядок прийняття та виставлення Пенсійним фондом вимог. Тобто, станом на 05 квітня 2011 року не діяла норма, на підставі якої була виставлена позивачу спірна вимога, що виключає її виконання та є підставою для скасування.
http://reyestr.court.gov.ua/Review/19776868
ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ

У Х В А Л А ( о том что штрафовать за неподачу отчета нельзя)
http://reyestr.court.gov.ua/Review/19515594
теперь можно пользоваться.

Сообщение отредактировал surprise - 24.01.2012, 17:23

319 страниц V  « < 236 237 238 239 240 > » 
Ответить в эту темуОткрыть новую тему