![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 940 Регистрация: 7-November 10 Пользователь №: 25230 ![]() |
http://fortetsya.org.ua/consult/3536-2012-01-31-14-19-52
Увы.Законы Украины не для её граждан,а для.......Извините,матюкаться нельзя... -------------------- Discendo discimus
|
|
|
![]()
|
|
![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 940 Регистрация: 7-November 10 Пользователь №: 25230 ![]() |
http://fortetsya.org.ua/consult/3536-2012-01-31-14-19-52
Увы.Кроме вил в наших руках,больше ничего не приходит на ум. -------------------- Discendo discimus
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 32 Регистрация: 19-February 12 Пользователь №: 31386 ![]() |
Суть питання- ПФУ визначає поняття "пенсіонер за віком" посилаючись лише на свій основний Закон. Там - однозначно- 55р.жінки і 60р. чоловіки. І відкидає інший Чрнобильський Закон, зокрема ст.55 "Умови надання пенсії за віком особам, які працювали або проживали на територіях радіоактивного забруднення". Особам, які працювали або проживали на територіях радіоактивного забруднення, пенсії надаються із зменшенням пенсійного віку, встановленного для одержання державних пенсій:..." - Маю пенсію і пенсійне посвідчення "за віком" у 55 років і невизнання ПФ мого статусу - недоїмку за 2011р.-1700грн. І платежі у майбутньому. Увы,Закон против вас. http://fortetsya.org.ua/consult/3536-2012-01-31-14-19-52 відповідно до пп.4 пп.14 п.1 ст.4 ЗУ «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» № 2464-17, звільняються від сплати ЄСВ за себе пенсіонери за віком та інваліди, всі інші категорії осіб, що отримують пенсії на пільгових умовах нажаль зобов’язані сплачувати ЄСВ до досягнення граничного терміну оформлення пенсії за віком. З повагою, Дмитро Куценко юрист Всеукраїнського об’єднання малого та середнього бізнесу «ФОРТЕЦЯ» |
|
|
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 210 Регистрация: 8-May 11 Пользователь №: 28927 ![]() |
eva 9 посмотрите личное сообщение, у меня что-то с почтой - выдаёт произошла внутренняя ошибка сервера
|
|
|
![]()
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 2213 Регистрация: 20-March 11 Пользователь №: 27928 ![]() |
Никто не пытается задушить свободу слова. Ваш ник был поставлен на премодерацию на 7 дней за определенные нарушения. О чем вам было сообщено при вынесении наказания. Но это не значит что сразу же ваши посты будут проверяться и публиковаться. Т.е. в течении 7 дней ваши посты будут попадать с задержкой на форум. Через 7 дней, если все будет в порядке, ваш ник уберется с премодерации постов. Может и мне сообщите о нарушениях(определенных).И что значит - если все будет в порядке?Поясните мне и читателям форума. |
|
|
![]()
|
|
Суть питання- ПФУ визначає поняття "пенсіонер за віком" посилаючись лише на свій основний Закон. Там - однозначно- 55р.жінки і 60р. чоловіки. І відкидає інший Чрнобильський Закон, зокрема ст.55 "Умови надання пенсії за віком особам, які працювали або проживали на територіях радіоактивного забруднення". Особам, які працювали або проживали на територіях радіоактивного забруднення, пенсії надаються із зменшенням пенсійного віку, встановленного для одержання державних пенсій:..." - Маю пенсію і пенсійне посвідчення "за віком" у 55 років і невизнання ПФ мого статусу - недоїмку за 2011р.-1700грн. І платежі у майбутньому. Как вариант,но без обещаний,к Белоцерковской.....Хотя,если вам Prokop1 не дала ответа,то,наверное,как Швондер сказал...вилы в руки!Вариантов нет. -------------------- Discendo discimus
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() ![]() Группа: Администраторы Сообщений: 146 Регистрация: 26-May 05 Пользователь №: 1 ![]() |
Может и мне сообщите о нарушениях(определенных).И что значит - если все будет в порядке?Поясните мне и читателям форума. Все обсуждения нарушений происходят в частном порядке в ЛС с администратором или модератором, вынесшим их. Все в порядке - это значит, если не будет повторных нарушений. |
|
|
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 210 Регистрация: 8-May 11 Пользователь №: 28927 ![]() |
Шановні друзі. Побажайте мені успіхів, зараз іду на Київ. Сьогодні суд в 15 год, завтра в 10=30. Сьогодні може і не бути, але завтра обов'язково буде, тому що пфу вже другій раз не з'являється.
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 20 Регистрация: 16-February 12 Пользователь №: 31358 ![]() |
[quote name='prokop1' date='Feb 20 2012, 11:22 AM' post='110123']
Шановні друзі. Побажайте мені успіхів, зараз іду на Київ. Сьогодні суд в 15 год, завтра в 10=30. Сьогодні може і не бути, але завтра обов'язково буде, тому що пфу вже другій раз не з'являєтьс Бажаю успіху та правосуддя! |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 15 Регистрация: 17-February 12 Пользователь №: 31366 ![]() |
Шановні друзі. Побажайте мені успіхів, зараз іду на Київ. Сьогодні суд в 15 год, завтра в 10=30. Сьогодні може і не бути, але завтра обов'язково буде, тому що пфу вже другій раз не з'являється. Бажаю, щоб правда, істина та суд були на твоєму боці. Усього кращого Сообщение отредактировал eva__9 - 20.02.2012, 12:27 |
|
|
![]() ![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 26 Регистрация: 11-July 11 Пользователь №: 29424 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 31 Регистрация: 26-May 11 Из: Конотоп Пользователь №: 29108 ![]() |
Шановні друзі. Побажайте мені успіхів, зараз іду на Київ. Сьогодні суд в 15 год, завтра в 10=30. Сьогодні може і не бути, але завтра обов'язково буде, тому що пфу вже другій раз не з'являється. Бажаемо всього найлушого. Удачі в тяжкій праці. Про результати розгляду в суді, просьба повідомити форумчан. СЛАВА УКРАЇНІ !!!!!!!!!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 326 Регистрация: 5-November 10 Пользователь №: 25218 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 20 Регистрация: 16-February 12 Пользователь №: 31358 ![]() |
Думаю, ніхто вам не відповідає, тому що всі заплатили ЕСВ за 2011р.Можна конечно не платити і боротися за свої права в судах (проглянте форум,скільки часу вже пройшло в бототьбі за пенсійни внески за 2010р.) Думаю,що даже сами стійки форумчані не візьмуться за це. Верховна Рада незаконно ввела в дію нову спрощену сістему(единий податок) з 1.01.2012р.,тому виправити щось забов'язані депутати опозіционери,чи громадськи організації,а зараз сили нема ні у тих ні у других. Нам збільшили налог в 5-6 разів і ми проковтнули це мовчки. Дякую Вам за відповідь, проглянувши ще по форумах підтвердив Вашу відповідь, потрібно платити за 2011 рік ЄВС. А що за 2010 рік, є вже хоч 1 якийсь результат по тому, що ПФУ через суд чи ще якось списав недоїмки соціальних внесків за 2010 рік. А то я проаналізував, що ПФ неправомірно (в моєму особистому випадку) дав відповідь на мою заяву після отримання мною першої вимоги. Потім узгодив вимогу без мого відома і ненаправивши мені, направив зразуж до ДВС. В той час і ДВС неправомірно можливо відкрила виконавче провадження. Але питання в мене таке, коли я доведу їхню неправомірність, то чи скасується недоїмка по соціальних внескахза 2010 рік, чи ПФ висуне після цього нову вимогу з додержання всих правомірних дій і мені потрібно буде всеж таки сплатити СВ за 2010 рік. Кому СПИСАЛИ НЕДОЇМКУ св за 2010 РІК??? Є ТАКІ, хто чув??? Сообщение отредактировал djktolik - 20.02.2012, 15:58 |
|
|
![]()
|
|
Шановні друзі. Побажайте мені успіхів, зараз іду на Київ. Сьогодні суд в 15 год, завтра в 10=30. Сьогодні може і не бути, але завтра обов'язково буде, тому що пфу вже другій раз не з'являється. Мы все будем держать за вас кулаки!!!Успехов и.....ПОБЕДЫ!!! -------------------- Discendo discimus
|
|
|
![]() ![]() |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 19th June 2025 - 17:45 |