![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 33 Регистрация: 28-February 12 Пользователь №: 31445 ![]() |
Велика вдячність всим дописувачам цього форуму за підтримку тих, хто намагагається відстояти свої законні права . опирається цій системі , у якої "закон як дишло " . не відчуває себе повним "овочем". Я одна з тих, хто завдяки всим вам відчувала , що в цій боротьбі з "вітряками" я не одна! Я теж не сплатила пенсійні внески за 2010 рік, причина цого - вияв мого протесту проти цієї влади, моя громадська позиція , а не відсутність фінансів! На жаль , місцеві та апеляційні суди с ПФУ за скасування вимог про сплату боргу я програла. Як же по-іншому, у нас що є правосуддя! На моє питання до судді Харківського апеляційного суду , після того , як він зачитав рішення , де відмовив у скасуванні вимоги, а як же все-таки ЗУ №727/98 , він же до цих пір дїє(на момент суду), він мені відповідає , що якщо він прийме на мою користь, то касація скасує його,бо він застарілий , а суму відраховані за ним до ПФУ мізерні, отак у нас судді реагують на дотримання законів! Для них протистояння ПФУ і звичайної людини та ще й підприємця , ну явно не на однакових тарілках терезів , що вже тут розглядати, та й на віщо ім головна біль, підтримавши нас. Після цьго я вже не вірю в чесність судових рішень , але здатись без бою , втратити повагу до себе . знову суджусь - уже з ДВС , 27 лютого було засідання Полтавського адміністративнрго суду, по моєму позиву, де знову мені відмовили , мотивуючи тим , що вимогу про сплату боргу від ПФУ ДВС отримала в цому році , і згідно ч. 4 ст. 25 ЗУ " Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов′язкове державне соціальне страхування " : " Вимога про сплату недоїмки є виконавчим документом " Після цих слів судді у мене, взагалі , настав ступор - як можна у своєму рішенні керуватись зовсім іншим законом, а бо ж в Україні закони мають зворотню силу! На моє здивування суддя мені відповів , якщо я не погоджуюсь з вимогами ПФУ - то подавайте на них до суду! Шостого березня буде виготовлене повне рішення - буду подавати апеляцію!
|
|
|
![]()
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 2213 Регистрация: 20-March 11 Пользователь №: 27928 ![]() |
Велика вдячність всим дописувачам цього форуму за підтримку тих, хто намагагається відстояти свої законні права . опирається цій системі , у якої "закон як дишло " . не відчуває себе повним "овочем". Я одна з тих, хто завдяки всим вам відчувала , що в цій боротьбі з "вітряками" я не одна! Я теж не сплатила пенсійні внески за 2010 рік, причина цого - вияв мого протесту проти цієї влади, моя громадська позиція , а не відсутність фінансів! На жаль , місцеві та апеляційні суди с ПФУ за скасування вимог про сплату боргу я програла. Як же по-іншому, у нас що є правосуддя! На моє питання до судді Харківського апеляційного суду , після того , як він зачитав рішення , де відмовив у скасуванні вимоги, а як же все-таки ЗУ №727/98 , він же до цих пір дїє(на момент суду), він мені відповідає , що якщо він прийме на мою користь, то касація скасує його,бо він застарілий , а суму відраховані за ним до ПФУ мізерні, отак у нас судді реагують на дотримання законів! Для них протистояння ПФУ і звичайної людини та ще й підприємця , ну явно не на однакових тарілках терезів , що вже тут розглядати, та й на віщо ім головна біль, підтримавши нас. Після цьго я вже не вірю в чесність судових рішень , але здатись без бою , втратити повагу до себе . знову суджусь - уже з ДВС , 27 лютого було засідання Полтавського адміністративнрго суду, по моєму позиву, де знову мені відмовили , мотивуючи тим , що вимогу про сплату боргу від ПФУ ДВС отримала в цому році , і згідно ч. 4 ст. 25 ЗУ " Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов′язкове державне соціальне страхування " : " Вимога про сплату недоїмки є виконавчим документом " Після цих слів судді у мене, взагалі , настав ступор - як можна у своєму рішенні керуватись зовсім іншим законом, а бо ж в Україні закони мають зворотню силу! На моє здивування суддя мені відповів , якщо я не погоджуюсь з вимогами ПФУ - то подавайте на них до суду! Шостого березня буде виготовлене повне рішення - буду подавати апеляцію! Слава богу что есть еще у нас такие как Вы,значит еще не все потеряно. |
|
|
![]()
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 2213 Регистрация: 20-March 11 Пользователь №: 27928 ![]() |
шановні форумчани ситуація по2010така як у всіх всі доводи в пф ігноріруються взяті на форумі зараз закриваюсь справки не дають знову вимога через почту сільську раду тел. погрози що подадуть в окружний що робити дякую Вернитесь стр.на 10 назад прочитайте эту тему.(можно и подальше,меня уже модератор блокирует за то что я пишу одно и тоже) |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator ![]() ![]() Группа: Администраторы Сообщений: 146 Регистрация: 26-May 05 Пользователь №: 1 ![]() |
Вернитесь стр.на 10 назад прочитайте эту тему.(можно и подальше,меня уже модератор блокирует за то что я пишу одно и тоже) Извините, но модератор не может блокировать "за то что я пишу одно и тоже" ... У нас на форуме если вы заметили нет почти спама (на 99% работает защита). А достигается это с помощью специальных скриптов, которые автоматом блокируют пользователей, у которых совпадает более 70% текста в двух и более постах или ЛС... так что просто не занимайтесь оверцитированием и все будет в порядке |
|
|
![]()
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 546 Регистрация: 12-April 11 Пользователь №: 28543 ![]() |
Вот интересно: почему каждый новичек в этой теме считает нормой заявить о себе в этой теме именно грубостью в адрес старожилов? Тут какой-то вирус хамства? Может надо тему продезинфицировать?
|
|
|
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 58 Регистрация: 4-November 11 Пользователь №: 30078 ![]() |
Шановні не тішти себе прокуратурою ,ходив два рази до прокуратури зі скаргою відіслали в городску юстицію звідкипівтра місяця не можуть дати відповідь це легко совітукати на сторінках форумів ,на прктиці все набагато сложніше. Маю опит ходіння до прокуратури висновок такий чітко ставте питання і отримаєте чітку відповідь не треба розмазувати запити. |
|
|
![]()
|
|
Извините, но модератор не может блокировать "за то что я пишу одно и тоже" ... У нас на форуме если вы заметили нет почти спама (на 99% работает защита). А достигается это с помощью специальных скриптов, которые автоматом блокируют пользователей, у которых совпадает более 70% текста в двух и более постах или ЛС... так что просто не занимайтесь оверцитированием и все будет в порядке СПАСИБО ЗА ЗАБОТУ, |
|
|
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 51 Регистрация: 25-January 12 Пользователь №: 31116 ![]() |
[font="Arial Black"][/font][color="#8B0000"][/color]Дальше, по Вашему совету, полностью перешла на доказательство того, что "спрощеннцы ....и строго по Указу, и по всем параметрам...КАКИЕ ИМЕННО ДОКАЗАТЕЛЬСТВА? почему Указ Президента не был ликвидирован? КАКИЕ ВОПРОССЫ ЗАДАВАЛА СУДЬЯ? |
|
|
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 51 Регистрация: 25-January 12 Пользователь №: 31116 ![]() |
Если интересно: сегодня было очередное заседание в Киевском окружном административном суде. На удивление представителей пенсионного фонда не было. ( обычно приезжали 1 зам и нач.юр. отдела, просили рассматривать дело без их присутствия) - видимо решили: дело сделано, ПОБЕДА НАША! Была бесконечно удивлена обликом судьи. У меня сразу вопрос к судебной администрации, совету судьев, Высшему совету юстиции и комитету Верховного совета по правосудью:- они что, судьей отбирают из баскетбольной команды?!- все как на подбор:- рост под 180 (и не сомневаюсь, выше), ноги от ушей, подтянутые, стройные, молодые, надменные. Сегодня, правда, было очень приятное исключение, хоть и подходит под все параметры за исключением последнего. На удивление ВАША ЧЕСТЬ (я её увидела, когда она только поднялась на 10 этаж в цивильной одежде, не заметить было просто невозможно: яркая, высокая, (не забыть бы ещё и каблучки не менее 12 см.) очень красивая, стильная (женщиной назвать - язык не поворачивается) девушка, а когда я её увидела в мантии! чуть со стула не свалилась. К, стати, впервые, за всё время хождения по мукам в Киевском административном суде впервые увидела судью в мантии. И что самое удивительное - не было презрительно-хамского взгляда. Процедуру соблюдала безукоризненно. Даже если бы я очень захотела написать апелляцию на порушення норм процесуального права, мне бы просто нечего было бы написать. Я решилась полностью поменять стратегию ведения процесса. Первое что сделала - отозвала 2 клопотання (про забезпечення доказів та проведення правової експертизи) Відклик був задоволений. Дальше, по Вашему совету, полностью перешла на доказательство того, что "спрощеннцы ....и строго по Указу, и по всем параметрам... Смотрю -СУДЬЯ -СЛУШАЕТ.(может даже слышит?!) Тут я окончательно распоясалась: напомнила из-за чего был налоговый Майдан, и почему Указ Президента не был ликвидирован, назвала правосудие кривосудием и что мы (во время судебного процесса я подчёркивала, что это не единичный случай с отдельным ФОП, а это сотни тысяч мелких предпринимателей и все мы общаемся в социальных сетях, Слава Богу, в дебатах можно говорить что угодно и сколько угодно), а судьи принимая заведомо неправосудные решения, нарушают присягу и поэтому мы после вынесения Постановления требуем полной распечатки судебного заседания, для того, чтобы предъявить Президенту требования уволить этих судей. Судья задала пару- тройку каверзных вопросов, с целью выяснить, действительно ли я знаю Законодательство, или просто вызубрила десяток статей, потом оставила эти попытки. После, наверное, не менее 20 минутного спича, я заявила:_ все эти доказательства не имеют никакого значеня для справи, тому що у нас в Запереченні тільки одна вимога -визнати факт відсутності ПРАВА у пенсійного фонду звертатися до адміністративного суду і на цієї підставі відмовити ПФУ в задоволенні його вимог в повному обсязі. Я пошла ва-банк, терять нам нечего, кроме собственных цепей, исков тьма - решила проверить, как суд будет выкручиваться по одному конкретному доказательству противоправных действий самоврядної неприбуткової організації. Судья сказала, что ей "потрібен час для з'ясування всіх обставин справи для всебічного та об'єктивного розгляду" и перенесла на 12.03.2012.
[/quote] Дальше, по Вашему совету, полностью перешла на доказательство того, что "спрощеннцы ....и строго по Указу, и по всем параметрам...КАКИЕ ИМЕННО ДОКАЗАТЕЛЬСТВА? почему Указ Президента не был ликвидирован? КАКИЕ ВОПРОССЫ ЗАДАВАЛА СУДЬЯ? |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 46 Регистрация: 24-October 10 Пользователь №: 25052 ![]() |
Велика вдячність всим дописувачам цього форуму за підтримку тих, хто намагагається відстояти свої законні права . опирається цій системі , у якої "закон як дишло " . не відчуває себе повним "овочем". Я одна з тих, хто завдяки всим вам відчувала , що в цій боротьбі з "вітряками" я не одна! Я теж не сплатила пенсійні внески за 2010 рік, причина цого - вияв мого протесту проти цієї влади, моя громадська позиція , а не відсутність фінансів! На жаль , місцеві та апеляційні суди с ПФУ за скасування вимог про сплату боргу я програла. Як же по-іншому, у нас що є правосуддя! На моє питання до судді Харківського апеляційного суду , після того , як він зачитав рішення , де відмовив у скасуванні вимоги, а як же все-таки ЗУ №727/98 , він же до цих пір дїє(на момент суду), він мені відповідає , що якщо він прийме на мою користь, то касація скасує його,бо він застарілий , а суму відраховані за ним до ПФУ мізерні, отак у нас судді реагують на дотримання законів! Для них протистояння ПФУ і звичайної людини та ще й підприємця , ну явно не на однакових тарілках терезів , що вже тут розглядати, та й на віщо ім головна біль, підтримавши нас. Після цьго я вже не вірю в чесність судових рішень , але здатись без бою , втратити повагу до себе . знову суджусь - уже з ДВС , 27 лютого було засідання Полтавського адміністративнрго суду, по моєму позиву, де знову мені відмовили , мотивуючи тим , що вимогу про сплату боргу від ПФУ ДВС отримала в цому році , і згідно ч. 4 ст. 25 ЗУ " Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов′язкове державне соціальне страхування " : " Вимога про сплату недоїмки є виконавчим документом " Після цих слів судді у мене, взагалі , настав ступор - як можна у своєму рішенні керуватись зовсім іншим законом, а бо ж в Україні закони мають зворотню силу! На моє здивування суддя мені відповів , якщо я не погоджуюсь з вимогами ПФУ - то подавайте на них до суду! Шостого березня буде виготовлене повне рішення - буду подавати апеляцію! Я Вас прошу, про хід Вашої справи тримайте нас в курсі... у нас всіх така ситуація... дуже Вам дякую... |
|
|
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 82 Регистрация: 10-July 11 Пользователь №: 29412 ![]() |
Шановні ніяких ухвал в Харькові не присилают присилают вимугу про сплату боргу і присилают копію вимоги до виконавчої служби виконавча служба відкрива провадження зсилається на адміністративній окружний суд, що якоби направив вимогоу суд. Шановні послухайти даний ролик! http://youtu.be/E3zoSx_EJzI |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 8 Регистрация: 3-March 12 Пользователь №: 31478 ![]() |
порадьте що робити погроза від пф окр судом чекати на суд а потім апеляцію чи відписувати пф заперечення і тягнути час до зміни вл.......
|
|
|
![]()
|
|
что делать,если пенсионный фонд без суда выписывает сразу вымогу на исполнительную службу, без решения суда, и туту исполнительная служба начинает изощряться...пугать описью имущества,арестом,приходят на рынок.
имеют ли право работники пенсионного фонда публиковать мою фамилию в газетах,что я должник? |
|
|
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 58 Регистрация: 4-November 11 Пользователь №: 30078 ![]() |
что делать,если пенсионный фонд без суда выписывает сразу вымогу на исполнительную службу, без решения суда, и туту исполнительная служба начинает изощряться...пугать описью имущества,арестом,приходят на рынок. имеют ли право работники пенсионного фонда публиковать мою фамилию в газетах,что я должник? Запугування це коньок виконавчої щоб змусити вас здатися! Ваша задача вчасно все оскаржувати в суді. Читайте конституцію ст.30 . також ЗУ "про виконавче впровадження" ст.11 п.15.. І головне не піддаватися їм і не показувати слабину, коли прийдуть на ринок визивайте при них міліцію (хоча вона там і буде) говоріть, що бандити вас грабують і вимагайте написання акту порушення ваших конституційних прав. В дім без рішення суду боже упаси когось пускати!! |
|
|
![]()
|
|
Запугування це коньок виконавчої щоб змусити вас здатися! Ваша задача вчасно все оскаржувати в суді. Читайте конституцію ст.30 . також ЗУ "про виконавче впровадження" ст.11 п.15.. І головне не піддаватися їм і не показувати слабину, коли прийдуть на ринок визивайте при них міліцію (хоча вона там і буде) говоріть, що бандити вас грабують і вимагайте написання акту порушення ваших конституційних прав. В дім без рішення суду боже упаси когось пускати!! Вы говорите оскаржувати,но ведь нет решения суда........они без него действуют |
|
|
![]() ![]() |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 18th June 2025 - 16:43 |