![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 Регистрация: 16-October 12 Пользователь №: 32854 ![]() |
Добрий день. Допоможіть розібратись:
Хочу вести бізнес офіційно. Пригледів для себе зареєструватись СПД 3-ї групи за налогом 5%. Такі питання: 1. Які види податків треба буде платити? Єдиний податок в розмірі 5% це зрозуміло. А в Пенсійний фонд та другі? 2. Якжо за квартал мені на рахунок не поступали кошти в яку суму мені обійдется офіційне утримання СПД? Я так розумі. 0 грн. (якщо без найманих робітників договорів аренди і т.п.). 3. Які документи звітності треба заповнювати (форми для податкової). З парктики скільки часу треба "посвящять" податковій... Буду вдячний за ємні відповіді. |
|
|
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 126 Регистрация: 17-September 09 Пользователь №: 11915 ![]() |
Добрий день. Допоможіть розібратись: Хочу вести бізнес офіційно. Пригледів для себе зареєструватись СПД 3-ї групи за налогом 5%. Такі питання: 1. Які види податків треба буде платити? Єдиний податок в розмірі 5% це зрозуміло. А в Пенсійний фонд та другі? 2. Якжо за квартал мені на рахунок не поступали кошти в яку суму мені обійдется офіційне утримання СПД? Я так розумі. 0 грн. (якщо без найманих робітників договорів аренди і т.п.). 3. Які документи звітності треба заповнювати (форми для податкової). З парктики скільки часу треба "посвящять" податковій... Буду вдячний за ємні відповіді. 1.ЕСВ за себя, если без наемных. 2.ЕСВ за себя, если без наемных плюс нервотрепка с отчетами 3.Сейчас можно обойтись сдачей квартального отчета ч/з ДПИ электронна звитнисть, т.е. нисколько. |
|
|
![]()
|
|
![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 1117 Регистрация: 12-October 10 Пользователь №: 24842 ![]() |
Немного дополню: ЕСВ за себя - 34,7 % от минимальной зарплаты. С 01.10.2012 минимальная зарплата 1118 грн. То есть ЕСВ 387,95 грн.
-------------------- «Я вся такая внезапная, такая противоречивая…» (с)
"Поверьте, я - воплощение доброты, просто на метле быстрее." (с) "Боже, какая я старая, я еще помню порядочных людей" (с) |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2 Регистрация: 16-October 12 Пользователь №: 32854 ![]() |
Всім дякую, все зрозуміло. При моїх оборотах посижу поки що в тіні...
|
|
|
![]() ![]() |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 19th June 2025 - 22:52 |