Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Внесение собственных средств на счет-доход!?
Форумы газеты ЧАСТНЫЙ ПРЕДПРИНИМАТЕЛЬ > Форумы по частному предпринимательству > Налогообложение > Упрощенная система налогообложения
Страницы: 1, 2, 3, 4
Львовна
Цитата(VOA @ Apr 11 2012, 09:25 PM) *
Львовна, а Вы в каком районе Запорожья?

Коммунарский. Это ответ не в отделе консультаций. а у своего налогового инспектора. Но суть дела не меняет.

Андрей 1973
Статья лишь подтверждает наши опасения. А вот то, что уже есть решения судов в пользу предпринимателей - это большой плюс. В следующий раз в налоговую с копией этой статьи, где крупными буквами выделю решение суда.
Цитата
отже податковою службою протиправно був зроблений висновок про заниження валового доходу позивача внаслідок визначення її власних заощаджень на своєму розрахунковому рахунку як валовий доход підприємця.

VOA
Цитата(Львовна @ Apr 12 2012, 12:16 AM) *
Коммунарский. Это ответ не в отделе консультаций. а у своего налогового инспектора. Но суть дела не меняет.

Я уже давно убедилась, что инспектор, принимающий отчётность и ведущий КЛС, мало разбирается в учёте и обычно сам переспрашивает у налогоплательщиков. Если уж спрашивать, то в отделе аудита и проверок(они тоже повышают образованность и изучают методологию в своём же консульт.отделе - проверено десятки раз на личном опыте) или сразу в конс.отделе. Если там ничего не ответят, то значит и аудит тоже не особо будет в курсе. На крайний случай - у начальника отдела поинтересоваться.
Андрей 1973
Цитата(VOA @ Apr 12 2012, 12:46 AM) *
rolleyes.gif Повторение - мать учения? http://chp.com.ua/forums/index.php?showtop...st&p=113902 smile.gif

Каюсь, проморгал. rolleyes.gif Но кому-то именно моя ссылка пригодилась. dry.gif
Львовна
Цитата(VOA @ Apr 12 2012, 12:50 AM) *
Я уже давно убедилась, что инспектор, принимающий отчётность и ведущий КЛС, мало разбирается в учёте и обычно сам переспрашивает у налогоплательщиков.

Подтвердили в отделе камеральных проверок. Это именно их мнение.
VOA
Цитата(Андрей 1973 @ Apr 12 2012, 10:12 AM) *
Каюсь, проморгал. rolleyes.gif Но кому-то именно моя ссылка пригодилась. dry.gif

wink.gif Вы только подтвердили народную мудрость! smile.gif
VOA
Цитата(Львовна @ Apr 12 2012, 01:01 PM) *
Подтвердили в отделе камеральных проверок. Это именно их мнение.

Ну, если камеральщики подтвердили - то тогда, конечно.
Ничего, что они даже строки декларации не всегда правльно сложить могут, хотя именно это - их прямая обязанность?
Львовна, Вы вправе выполнять мнения Ваших налоговиков - каждый сам решает, что ему удобнее.
Mr Davies
Меня вот что интересует. Какие там штрафы светят если не учитвывать, и нифига не платить? 50% от неуплаченной суммы или что-то другое? И грозит ли эта фигня лишением свидетельства ЕН?
Pulya
Цитата(Mr Davies @ Apr 12 2012, 02:56 PM) *
Меня вот что интересует. Какие там штрафы светят если не учитвывать, и нифига не платить? 50% от неуплаченной суммы или что-то другое? И грозит ли эта фигня лишением свидетельства ЕН?

насколько я поняла штраф в 5-кратном размере от неучтенной суммы. Дай Бог, чтоб я ошибалась
Mr Davies
Цитата(Pulya @ Apr 12 2012, 03:34 PM) *
насколько я поняла штраф в 5-кратном размере от неучтенной суммы. Дай Бог, чтоб я ошибалась

Это который за неоприходывание налички? А каким он здесь боком, если речь уже идет о пришедших деньгах на счет? Главное, чтобы суммы в декларации и книге совпадали. И 5-кратного штрафа быть не должно, имхо.
Pulya
Цитата(Mr Davies @ Apr 12 2012, 04:05 PM) *
Это который за неоприходывание налички? А каким он здесь боком, если речь уже идет о пришедших деньгах на счет? Главное, чтобы суммы в декларации и книге совпадали. И 5-кратного штрафа быть не должно, имхо.

я так понимаю, что давят на следующее: неоприходование состоит в том, что на счет деньги поступили, а в книге не отражена операция.
Mr Davies
Цитата(Pulya @ Apr 12 2012, 05:03 PM) *
я так понимаю, что давят на следующее: неоприходование состоит в том, что на счет деньги поступили, а в книге не отражена операция.

Я, конечно, понимаю, что налоговики давно впали в маразм, но давайте сами не впадать. smile.gif
Pulya
Цитата(Mr Davies @ Apr 12 2012, 05:21 PM) *
Я, конечно, понимаю, что налоговики давно впали в маразм, но давайте сами не впадать. smile.gif

Очень хочется с Вами согласитьсяsmile.gif
Вика101
И так все таки как вносить деньги на счет ЧП на общих основаниях unsure.gif
Хохлушка
Это совсем не доход, скорее затраты.
Olga business-consultant

ПОЛОЖИЛИ КАК СОБСТВЕННЫЕ СРЕДСТВА?ДУМАЮ,ПОКА ПРИДУТ ПРОВЕРЯТЬ УЖЕ ОТРЕГУЛИРУЕТСЯ ПОНЯТИЕ ДОХОДА И В НЕМ НЕ БУДУТ УЧАВСТВОВАТЬ СОБСТВЕННЫЕ СРЕДСТВА.

Olga business-consultant
Цитата(korpusov @ 03.07.2012, 12:12) *
если все таки считать это внесение своих средств и это доход: в этот день был реальный доход(100 грн) и он отражен в строгой квитанции по бытовому обслуживанию,но он был больше чем было внесено на расчетный счет а внесено на рко 1 грн.это в книге ф 10 нужно написать 101 грн? или 100 грн?или если уже раз оприбутковано то могу вносить на расчетный счет и не отражать в книге?

наткнулса вот на что в ЕБПЗ

Выручка-100грн,в бан внесли меньше,цель-оплатить РКО.В книге-100грн.
fial0chka
Вот это бред!
Я же все время не отображаю в Книге Доходов суммы внесенные на свой р/с как пополнение личными средствами blink.gif
Мне так моя бухгалтер советовала... sad.gif
Что теперь делать? Отчеты то уже сданы...
Софи
здравствуйте! подскажите, пожалуйста, была внесена торговая выручка на счет предпринимателя через терминал, но в выписке фигурирует ФИО банковского сотрудника, который положил эти деньги на счет( торговая выручка через ФИО банковского работника) Чем это может грозить?
tanay
Цитата(Софи @ 04.07.2012, 13:16) *
здравствуйте! подскажите, пожалуйста, была внесена торговая выручка на счет предпринимателя через терминал, но в выписке фигурирует ФИО банковского сотрудника, который положил эти деньги на счет( торговая выручка через ФИО банковского работника) Чем это может грозить?

В нашем Гондурасе налоговая может посчитать, как неоформленного работника. Со всеми вытекающими ...
Софи
я узнала в банке, что они могут написать письмо, что мол это ошибка, и на самом деле сам ФОП положил эти деньги. Как думаете это подходит?
*Алла*
Доброго дня! Допоможіть будь ласка в такій ситуації.
ПП на ЄП з квітня. На початку травня вніс власні кошти на р/р , але, за неуважністю, як торгівельну виручку. В кінці травня з"явились доходи, які і почали записувались в книгу обліку доходів.
Що ж робити з тою сумою ""торгівельної виручки"?

Можливо, внести запис цієї суми до книги 31 травня із поясненням в бухгалтерській довідці, що "ця сума, фактично, є власними заощадженнями, і помилково була зарахована банком як торгова виручка, але оскільки внесена на р/р як виручка, то повинна включатись в загальний дохід ПП", в допустимий обсяг виручки на 2 групі ЄП ПП влазить, і тоді вже подавати декларацію за ІІ кв. Не вписати в книгу цю сумму теж не можна, бо податкова може вважати це приховуванням доходу. А якщо записати в книгу, то можна сподіватись лише на штраф за неправильне ведення книги обліку???
accountant-lawyer
Цитата(*Алла* @ 12.07.2012, 10:05) *
ПП на ЄП з квітня. На початку травня вніс власні кошти на р/р , але, за неуважністю, як торгівельну виручку. В кінці травня з"явились доходи, які і почали записувались в книгу обліку доходів.

Можливо, внести запис цієї суми до книги 31 травня із поясненням в бухгалтерській довідці, що "ця сума, фактично, є власними заощадженнями, і помилково була зарахована банком як торгова виручка, але оскільки внесена на р/р як виручка, то повинна включатись в загальний дохід ПП", в допустимий обсяг виручки на 2 групі ЄП ПП влазить, і тоді вже подавати декларацію за ІІ кв. Не вписати в книгу цю сумму теж не можна, бо податкова може вважати це приховуванням доходу. А якщо записати в книгу, то можна сподіватись лише на штраф за неправильне ведення книги обліку???

Якщо ФОП на ЄП на 2-й групі, то просто включіть в дохід, якщо це звичайно не заважає загального доходу. Що стосується дати включення, то потрібно було звичайно записатм в книгу тим числом коли внесли на рахунок, а якщо забули записати, то запишіть останнім днем ​​місяця і прикладіть до меморіального ордеру бухгалтерську довідку про те, що сума за ордером включена в цей день. Принаймні штраф буде за неправильне ведення книги, якщо звичайно податківці помітять, а якщо просто запишите без довідки, то можуть приписати приховування доходів і штраф може бути набагато більше.
Або є другий варіант, домовитися з банком і надати їм лист про помилку у призначенні і з проханням вважати "торгівельну виручку" як внесення власних коштів. Але врахуйте, що у податківців може виникнути питання звідки гроші. Щоб у вас був вже підготовлена відповідь чому ви не включили в дохід цю суму.
*Алла*
Дякую за відповідь!!!!
Цитата(accountant-lawyer @ 12.07.2012, 14:34) *
Якщо ФОП на ЄП на 2-й групі, то просто включіть в дохід, якщо це звичайно не заважає загального доходу. Що стосується дати включення, то потрібно було звичайно записатм в книгу тим числом коли внесли на рахунок, а якщо забули записати, то запишіть останнім днем ​​місяця і прикладіть до меморіального ордеру бухгалтерську довідку про те, що сума за ордером включена в цей день. Принаймні штраф буде за неправильне ведення книги, якщо звичайно податківці помітять, а якщо просто запишите без довідки, то можуть приписати приховування доходів і штраф може бути набагато більше.
Меморіальних ордерів я не веду, просто щодня записую готівку, що надійшла. А чому не можна вписати в книгу ту сумму, коли вона надійшла на рахунок? Це ж і так, і так порушення...
Або є другий варіант, домовитися з банком і надати їм лист про помилку у призначенні і з проханням вважати "торгівельну виручку" як внесення власних коштів.
В банк вже зверталась, призначення внесення коштів у квитанції вони ще можуть змінити, а от виписку - програма сама підтягує надходження/списання з рахунку, тому вони нічого з цим зробити не зможуть(.
Але врахуйте, що у податківців може виникнути питання звідки гроші. Щоб у вас був вже підготовлена відповідь чому ви не включили в дохід цю суму.
Ви маєте на увазі, що вони можуть в будь-якому випадку питати звідки гроші, чи, головне написати довідку?
accountant-lawyer
Цитата(*Алла* @ 12.07.2012, 16:14) *
Дякую за відповідь!!!!
Меморіальних ордерів я не веду, просто щодня записую готівку, що надійшла. А чому не можна вписати в книгу ту сумму, коли вона надійшла на рахунок? Це ж і так, і так порушення...

меморіальний ордер виписує не ФОП, а банк коли приймає готівку в касу на ваш рахунок.
я не можу зрозуміти ... ви коли вносили гроші на рахунок, то у вас були вже записи в книзі про отримання доходу. Ви в загалі книгу заповнювали до моменту внесення коштів на рахунок?
Якщо сума торгової виручки не перевищує суму за якийсь період, то все в порядку
*Алла*
Цитата(accountant-lawyer @ 12.07.2012, 16:27) *
меморіальний ордер виписує не ФОП, а банк коли приймає готівку в касу на ваш рахунок.
я не можу зрозуміти ... ви коли вносили гроші на рахунок, то у вас були вже записи в книзі про отримання доходу. Якщо сума торгової виручки не перевищує суму за якийсь період, то все в порядку
Ні, записів ніяких ще не було, тому на рахунок вносились власні кошти, а виявилось що касир вніс як торгову виручку. Надходження в той місяць на багато менші, ніж власні кошти, що вновились на рахунок.
surprise
Цитата(*Алла* @ 12.07.2012, 10:05) *

НЕ надо так боятся налоговой,с 1 июля действует закон
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/4834-17/page3
підрозділ 8 доповнити пунктами 2 і 3 такого змісту:

"2. Установити, що норми підпункту 2 пункту 293.4 статті 293 та підпункту 7 підпункту 298.2.3 пункту 298.2 статті 298 цього Кодексу у 2012 році не застосовуються.

3. Не є підставою для прийняття органом державної податкової служби у 2012 році рішення про відмову у видачі фізичній особі - підприємцю свідоцтва платника єдиного податку наявність у такої особи на день подання заяви про застосування спрощеної системи оподаткування податкового боргу з єдиного і фіксованого податків, який виник за наслідками обліку в податкових органах у лютому 2011 року, а також податкового боргу, який виник з єдиного податку за січень 2012 року";

у підрозділі 10:

пункт 7 доповнити абзацом другим такого змісту:

"Штрафні санкції до платників єдиного податку за порушення у 2012 році порядку обчислення, правильності заповнення податкових декларацій платника єдиного податку та повноти сплати сум єдиного податку платниками не застосовуються";
*Алла*
surprise, я на це і сподіваюсь, що штрафів уникнемо, але ж податківці якщо захочуть, можуть приколупатись до всього.... Тому хто ознайомлений, той озброєний, чи як там кажуть...
А взагалі, це може випливсти тільки при закритті ПП, чи не так?
accountant-lawyer
Цитата(*Алла* @ 12.07.2012, 16:36) *
Ні, записів ніяких ще не було, тому на рахунок вносились власні кошти, а виявилось що касир вніс як торгову виручку. Надходження в той місяць на багато менші, ніж власні кошти, що вновились на рахунок.

Якщо записів ще не робили і книга у вас в даний час без записів взагалі, то розпишіть суму торгової виручки по дням, щоб у вас сума по днях ссовпала на момент здачі виручки, тобто якщо здали в банк 15000 гривень 26.04.2012, то ці 15 000 треба розписати з 1 по 25 квітня включно. І тоді буде все нормально і не треба буде ні чого включати в дохід. А потім вже заповнюйте як були у вас доходи.
*Алла*
Цитата(*Алла* @ 12.07.2012, 16:36) *

accountant-lawyer, але разом за травень і червень сума більша, за помилково внесені кошти.
Але в книгу почали вносити записи з 20 травня, тому, залишається тільки дописати в кін. місяця ту сумму
accountant-lawyer
Цитата(*Алла* @ 12.07.2012, 16:51) *
accountant-lawyer, але разом за травень і червень сума більша, за помилково внесені кошти.

ну так сума яка перевищує розпишіть її або вкажіть в один з днів у періоді до моменту внесення виручки. Або можете на суму перевищення написати бухгалтерську довідку про те, що частина суми була внесена як власні кошти.
accountant-lawyer
Цитата(*Алла* @ 12.07.2012, 16:51) *
Але в книгу почали вносити записи з 20 травня, тому, залишається тільки дописати в кін. місяця ту сумму

давайте почнемо спочатку і по датам.
1. Коли внесли суму на рахунок як торгову виручку?
2. Коли почали заповнювати книгу?
*Алла*
Цитата(accountant-lawyer @ 12.07.2012, 16:56) *
ну так сума яка перевищує розпишіть її або вкажіть в один з днів у періоді до моменту внесення виручки. Або можете на суму перевищення написати бухгалтерську довідку про те, що частина суми була внесена як власні кошти.

Ця сумма внесена на рахунок на початку травня, а записи в книзі почали вестись (як і сама діяльність) з 20. Далі йдуть доходи за червень. Тому якось розписати я не зможу... Виручки тоді ще не було. Були лише власні заощадження. І через половину місяця тільки з"явилась виручка.
accountant-lawyer
Цитата(*Алла* @ 12.07.2012, 17:00) *
Ця сумма внесена на рахунок на початку травня, а записи в книзі почали вестись (як і сама діяльність) з 20. Далі йдуть доходи за червень. Тому якось розписати я не зможу... Виручки тоді ще не було. Були лише власні заощадження. І через половину місяця тільки з"явилась виручка.

ясно ... тоді вписуйте цю суму в кінці місяця, але постарайтеся щоб це увійшло у 2 квартал і прикладіть бухгалтерську довідку про те що включили цю суму торгової виручки в цей місяць. Це для перестраховки, може податківці і не помітять цей промах.
Або
Можете звичайно не включати в дохід і знову таки написати бухгалтерську довідку, що ця сума є власними коштами ФОП, але цю довідку потрібно буде приколоти до меморіального ордеру який видав банк коли вносили гроші на рахунок
*Алла*
Цитата(accountant-lawyer @ 12.07.2012, 17:10) *
ясно ... тоді вписуйте цю суму в кінці місяця, але постарайтеся щоб це увійшло у 2 квартал і прикладіть бухгалтерську довідку про те що включили цю суму торгової виручки в цей місяць. Це для перестраховки, може податківці і не помітять цей промах.
Або
Можете звичайно не включати в дохід і знову таки написати бухгалтерську довідку, що ця сума є власними коштами ФОП, але цю довідку потрібно буде приколоти до меморіального ордеру який видав банк коли вносили гроші на рахунок

Дуже вам дякую за поради! Напевно, таки включу цю сумму в дохід і підкріплю довідки, одну в книжку, а іншу до ордеру), щоб не ризикувати!
А ще виявила таку ж халепу в іншого ПП-колеги, тільки власні кошти вніс у першому кварталі і знову ж таки як торгову виручку, і т акож в книгу не записав, а діяльність почав на наступний день і записи вести в книзі також, проте цієї, як виявилось "виручки" не врахував. Йому також прийдеться дописати ту сумму в книгу? І ще подати уточнюючу декларацію за І квартал?
accountant-lawyer
Цитата(*Алла* @ 12.07.2012, 17:16) *
Дуже вам дякую за поради! Напевно, таки включу цю сумму в дохід і підкріплю довідки, одну в книжку, а іншу до ордеру), щоб не ризикувати!
А ще виявила таку ж халепу в іншого ПП-колеги, тільки власні кошти вніс у першому кварталі і знову ж таки як торгову виручку, і т акож в книгу не записав, а діяльність почав на наступний день і записи вести в книзі також, проте цієї, як виявилось "виручки" не врахував. Йому також прийдеться дописати ту сумму в книгу? І ще подати уточнюючу декларацію за І квартал?

Довідку додайте тільки до ордеру і все.
Так доведеться.
*Алла*
А якщо, дійсно, взагалі ні в книзі, ні в деці, "власних коштів-торгової виручки" не показувати, щоб не привертати увагу податкової?
І так само зробити колезі, не подавати уточнюючу і нічого не дописувати в книзі? Це ж були власні кошти, а не виручка... Написати пояснення-бух.довідку, прикріпити до банківської квитанції, та й забути про це?
Чи все ж таки краще включити у виручку ті сумми?
*Алла*
Підкажіть будь ласка
Мария
Требование налоговой незаконно. Но как поступить решат вам. Может быть у них появится другое разъяснене в единой базе налоговых знаний.
accountant-lawyer
Цитата(*Алла* @ 12.07.2012, 17:44) *
А якщо, дійсно, взагалі ні в книзі, ні в деці, "власних коштів-торгової виручки" не показувати, щоб не привертати увагу податкової?
І так само зробити колезі, не подавати уточнюючу і нічого не дописувати в книзі? Це ж були власні кошти, а не виручка... Написати пояснення-бух.довідку, прикріпити до банківської квитанції, та й забути про це?
Чи все ж таки краще включити у виручку ті сумми?

рас вказали в банку, що це торгівельна виручка, а не власні кошти, то включати треба в дохід. Але якщо бажаєте відстоювати інтереси, то зробіть бухгалтерську довідку і подколіте її до ордера або зробіть її просто і нехай лежить. Може вони не помітять і пронесе. Але нехай буде у вас підстраховка на всякий випадок.
accountant-lawyer
Цитата(korpusov @ 13.07.2012, 18:17) *
я вас понимаю. но небыло б проблемы небіло б и этой темы. а других разьяснений не будет иначе тогда гнс не сможет боротса с черным налом.

черный нал был, есть и будет.
его никогда не прикроют...
accountant-lawyer
Внесение собственных средств - это практически то же самое, что финансовая помощь (ФП) которая в итоге по НК и до НК, когда еще были ЗУ по прибыли, включалась в доход если не вернешь в определенный отчетный период. Только вот сейчас разрешили пользоваться ФП в течении 365 дней с момента ее получения, но и опять таки от учредителей. А суть ФП и внесение собственных средств одна и таже. Но как по мне, чтоб не делать налоговикам красные глаза на такие назначения платежа в ордерах и чтоб они потом мне доказывали и плевались кровью, что надо включить, я просто пишу торговая выручка за такой месяц или период и все.
accountant-lawyer
Цитата(korpusov @ 14.07.2012, 20:43) *
полностью с вами согласен. токо о каких ордерах ві говорите ві юрик? для фопов ордера ненужны. платежном поручении в кассе банка должно стоять в поле ско стоит символ 02-внесение торговой виручки для предпринимателей занимающихся торговлей и символ 05- виручка от услуг - для предпринимателей занимающихся обслуживанием. а назначение платежа-нбу признал что поле назначение платежа не играет роли никакой, и что там пишется не важно.

я говорю о ордере который должен выдавать банк когда принимает деньги... и это не зависит от того ФЛП или юрик. Это подтверждающий документ, что вы внесли на счет деньги. И потом этот ордер выбивается в выписке банка.
Мария
Торговая выручка не всегда можно написать. А если только нас=чало деятельности иеще ничего не продал, потому что ничего не купил. Деьги нужны на приобретение товара, а поставщик хочет только безнал, поэтому такая формулировка не всегда возможна. Тут либо соглашаьться с налоговой или отстаивать свою правоту в суде по факту проверки.
Yuma
Цитата(korpusov @ 19.07.2012, 18:57) *
если нужен безнал я иду в кассу банка и плачу напрямую.

через кассу банка надо платить комиссию банка + время убиваешь на походы в банк и очереди. Не удобно.
Конечно удобнее платежное поручение, а еще лучше клиент-банком (Интерент банкингом пользоваться). К сожалению стараюсь теперь следить за тем, чтобы денег на счету хватало, дабы потом не пришлось доказывать, что внесение собственных средств на счет - это не доход
cobalt
Пытаясь подытожить:

Если вносить с формулировкой например "Выручка за март 2012г" то "удвоения" дохода нет и в книге нигде ничего не надо отмечать (лишь бы сумма пополнения была меньше или равна сумме в книге за период). Тогда все вроде в порядке. Вот выручка, вот она на счету.

А если вносить с формулировкой "Личные средства", просто так, с воздуха, то налоговая такое пополнение считает доходом.
Что в таком случае писать в книгу? Или ничего? В конце квартала сложить сумму в книге с суммой пополнений за квартал и сдать отчет.
Елена Максимова
Цитата(cobalt @ 16.08.2012, 13:50) *
Пытаясь подытожить:

Если вносить с формулировкой например "Выручка за март 2012г" то "удвоения" дохода нет и в книге нигде ничего не надо отмечать (лишь бы сумма пополнения была меньше или равна сумме в книге за период). Тогда все вроде в порядке. Вот выручка, вот она на счету.

Спорно....Я бы на месте проверяющего поняла такую формулировку иначе: предприниматель получил в марте выручку наличными, одну часть которой отразил в Книге доходов в марте, а другую часть решил положить на свой счет в банке, но с опозданием. Поэтому эта (вторая) часть тоже должна быть отражена в Книге доходов.

Как Вам такой поворот? rolleyes.gif
cobalt
Скакой формулировкой тогда лучше пополнять счет? Чтобы не было задвоения?
cobalt
А почему не через месяц?
Елена Максимова
Цитата(cobalt @ 16.08.2012, 18:53) *
Скакой формулировкой тогда лучше пополнять счет? Чтобы не было задвоения?

Я пополняю счет с формулировкой "внесение (или пополнение) собственных средств"
И эту сумму не отражаю в Книге доходов.

Готова отстаивать и оспаривать свою позицию, так как сумма всех средств, внесенных мною на р/сч с такой формулировкой является меньше всех сумм, отраженных за предыдущие периоды , как доход/выручка в Книге доходов ( а за прошлые годы в Книге Ф-10)

Одни и те же денежные средства не могут быть дважды признаны доходом
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
Русская версия IP.Board © 2001-2025 IPS, Inc.