Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




31.05.2012

На думку податківців – підприємці покохали Дніпродзержинськ

Внаслідок розвитку малого та середнього бізнесу сплата єдиного податку у Дніпродзержинську, порівняно з минулим роком, зросла більш ніж вдвічі. Надходження від підприємців зросли на 2,6 млн грн. (динаміка росту – 208,6%).

«Тут спрацювали і позитивна динаміка економіки, і стимули, закладені у нове законодавство, і суттєве поліпшення якості обслуговування платників у нашій інспекції. Людям, які прагнули відкрити власну справу, не стали на заваді бюрократичні перешкоди. Ще на початку року відзначалося, що чисельність представників малого бізнесу зросла. Тепер це принесло свої плоди у вигляді податкових зборів», – відзначив начальник Дніпродзержинської ОДПІ Олександр Семченко.

На його думку, головним позитивним наслідком розвитку підприємництва у місті є вирішення соціальних проблем – створення нових робочих місць, розширення переліку послуг для населення тощо. Це відповідним чином позначається на стані місцевого бюджету.

«Користь від малого бізнесу не можна вимірювати тільки сплаченим єдиним податком. Підприємці дають роботу своїм землякам – зростають збори податку на доходи фізичних осіб. Підприємці беруть в оренду ділянки для відкриття свого бізнесу – ростуть надходження від плати за землю. Таким чином, вони роблять неабиякий внесок у розвиток міста», - пояснив О. Семченко.

За матеріалами: Дніпродзержинської ОДПІ

Поделиться:

Комментарии   

# Алексей 31.05.2012 16:44
Да, особенно "позитивна динаміка економіки".
Люди просто начинают понимать, что на дармоедстве много не заработаешь - потому становятся работать на себя.
И ничто другое тут не есть причиной, я думаю.
Ответить | Ответить с цитатой | Цитировать
Количество просмотров: 3860

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне