Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




31.10.2013

І Всеукраїнська правнича школа антимонопольного права

В умовах ринкової трансформації економіки України питання захисту конкуренції, недопущення зловживання ринковою владою монополістичних структур, поширення інформації, що вводить в оману, економічна залежність і влада покупця є особливо актуальним. Створення конкурентного середовища, захист законних інтересів підприємців і споживачів, регулювання діяльності монополій сприяють формуванню цивілізованих ринкових відносин, підвищенню ефективності функціонування національної економіки і є однією із складових антимонопольної діяльності держави. Сьогодні в Україні створено цілісну систему правових та організаційних механізмів антимонопольної діяльності, яка відповідає сучасним нормам ЄС і загальносвітовим тенденціям. Однак життя, поглиблення ринкових перетворень постійно створюють нові проблеми у сфері конкурентної політики, які вимагають нових підходів до їх розв'язання. Тому є досить корисним і актуальним обговорення даного питання серед молодих правників.

Ліга студентів АПУ з метою популяризації знань про сучасне антимонопольне та конкурентне законодавство запрошує студентів-правників та практикуючих юристів взяти участь у І Всеукраїнській правничій школі з антимонопольного права, яка відбудеться 9-10 листопада 2013 року у місті Києві на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Під час заходу планується розглянути такі актуальні теми, як поширення інформації, що вводить в оману; оцінка антиконкурентних ризиків умов договорів дистрибуції; хижацьке ціноутворення; заборонені знижки, бонуси та акційні програми; економічна залежність і влада покупця; види і підстави юридичної відповідальності за порушення конкуренційного законодавства; індивідуальні винятки із заборон; як будуються в компаніях системи оцінки й мінімізації антимонопольних ризиків  та багато чого іншого.

Своїми знаннями та досвідом з Вами поділяться досвідчені юристи провідних юридичних фірм України. До висвітлення  найбільш актуальних тем запрошені фахівці Антимонопольного комітету України та ICC Ukraine (Український національний комітет Міжнародної торгової палати України).

Партнером заходу виступає ЮФ "Астерс".

Формат заходу

Захід проводиться протягом 2 днів. Протягом першого та другого днів студенти матимуть змогу ознайомитися з основними аспектами антимонопольного законодавства в Україні та світі, прослухавши серію майстер-класів від провідних юристів, що спеціалізуються в даній галузі. Учасники також матимуть можливість вести живий діалог зі спікерами та вчитимуться застосовувати набуті знання на практиці, переймаючи досвід від старших колег.

Організатори заходу

Осередок Ліги студентів Асоціації правників України у м. Києві.

Участь у заході

До участі у заході запрошуються усі бажаючі студенти 3-6 курсів юридичних факультетів. Для участі в заході необхідно заповнити реєстраційну форму: http://bit.ly/1bzPU0q.

Координати оргкомітету

В.о. Голови осередку Ліги студентів АПУ в м. Києві – Дар’я Сидорчук

тел. - (063) 404 59 07; (096) 557 12 52

ел. адреса: kyivhead@ligauba.org.ua

 

Інформаційний партнер – газета «Приватний підприємець»

Поделиться:

Количество просмотров: 1530

Новий номер!

  • Заниження річного обсягу доходу в декларації ФОП – єдинником 2-ї групи: чи є відповідальність?
  • Сума внесеної на ФОП-рахунок готівки не збігається із Z-звітами за цей період: наслідки
  • ФОП без місця реєстрації: що робити?

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне