Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




16.09.2014

Торговые патенты возможно отменят

Повідомлення про оприлюднення

проекту Закону України

«Про внесення змін до Податкового кодексу України

(щодо порядку сплати збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності)»

На офіційному web-сайті Державної фіскальної служби України  (www.sfs.gov.ua) в підрозділі «Регуляторна політика»/«Проекти регуляторних актів» розділу «Діяльність» розміщено проект Закону України  «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо порядку сплати збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності)», пояснювальна записка та аналіз впливу цього регуляторного акта.

Проект Закону розроблено в межах реформування податкової системи з метою зниження фіскальних бар’єрів для ведення бізнесу, спрощення процедури придбання патенту для провадження певних видів  підприємницької діяльності.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту Закону можуть надсилатися упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту на адресу розробника: поштову – Державна фіскальна служба України, Департамент розвитку ІТ,  електронних сервісів та обліку платників, Львівська площа, 8, м. Київ, 04655, електронну – avitenko@minrd.gov.ua, до Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва на поштову адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.

ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ

Поделиться:

Количество просмотров: 1457

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне