19.09.2014

Відкритий мікрофон: Запитай обласну владу…

Хвилює підвищення цін? Чи вистачить продуктів на зиму? Ви фермер, і вам потрібна допомога? Є питання щодо розвитку сільського господарства? Поставте їх обласній владі. У понеділок (22.09.2014) о 15.00 біля ТК «Пасаж» з боку Французької каруселі працюватиме «відкритий мікрофон».

До нього може підійти кожен бажаючий та поставити питання до департаменту агропромислового комплексу, розвитку сільських територій та ринкового середовища облдержадміністрації. Відповіді на запитання директор департаменту Вадим Удовицький надасть у програмі «Інтерв’ю актуально» на 51 каналі у четвер (25.09.2014) о 16:45. Повтор програми можна переглянути у п’ятницю (26.09.2014) о 17:30. Тема програми: «Готуємось до урожаю 2015 року: хід посівної озимих культур».

Звертаємо увагу, що проект «Відкритий мікрофон» буде реалізовуватися на Дніпропетровщині щопонеділка та щосереди з 15.00 до 15.40 на площі перед ТК «Пасаж» (вхід до ТК «Пасаж» з боку Французької каруселі). Кожен зможе поставити своє питання владі. Тема відкритого мікрофону відповідатиме темі наступної програми «Інтерв’ю актуально» на 51 каналі. Так, у середу 24 вересня відкритий мікрофон буде присвячено темі: «Чи є космічне майбутнє у Дніпропетровщини?». Далі слідкуйте за анонсами.

Довідково:

Програма «Інтерв’ю актуально» виходить на 51 каналі щочетверга о 16:45 (повтор: п’ятниця о 17:30) та щосуботи о 23:45 (повтор: понеділок о 16:45).

• Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками